Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Pomerena utakmica na krovu zbog dojave o bombi

Posted

ljudi često mešaju savez i zajednicu prvoligaša, savez vodi piksi, a bik i dule savić su bukvalno fikusi čak sa manje moći od ane brnabić. drugi čovek saveza je šurbatović, što bi se fudbalskim rečnikom reklo “tehniko” i pita se za sve što nije u vezi direktno sa a reprezentacijom i mlađim kategorijama

super ligu i prvu ligu vodi zajednica prvoligaša, e tu je divlji zapad i tu je potrebno da tužilaštvo i odeljenje mup-a za organizovani kriminal da preuzmu stvar u svoje ruke i kako tako uvedu takmičenje u neke zakonske okvire. kako je to aktima uefe strogo zabranjeno(mešanje izvršne vlasti u rad fudbalskih organizacija) osuđeni smo na talase kakve gledamo već dvadeset godina

sutra da na vlast dođe branko ružićtm i ima istu, apsolutnu moć situacija bi se bukvalno promenila za jednu polusezonu i postala bi odraz u ogledalu ovih par sezona unazad, samo sa centrom moći na drugoj strani topčiderskog brda

• +1 2
Posted

Ma tu je samo pitanje po kom je osnovu Dule Savić zaslužna ličnost tog nivoa da mu se da takvo uhljebljenje (čitaj s kim je dobar) a što to nisu bili neki Pavlović, Paunović, Klenkovski, Moca ili neko iz tog miljea, neko ako ništa drugo manje iritantan od DS. 

Posted (edited)

Verovatno je glupav za politiku, biznis, finansije i trenerski poso + je verovatno Vujadin vise leba pojo od fudbala nego on.

Edited by Plajvi
Posted
5 minutes ago, James Marshall said:

Ma tu je samo pitanje po kom je osnovu Dule Savić zaslužna ličnost tog nivoa da mu se da takvo uhljebljenje (čitaj s kim je dobar) a što to nisu bili neki Pavlović, Paunović, Klenkovski, Moca ili neko iz tog miljea, neko ako ništa drugo manje iritantan od DS. 

ne znam dal si radio u nekim većim firmama, onih old school tipa nastalim još u sfrj

e u takvim firmama kad ljudi odu u penziju, ono a bili su neki autoritet u znanju vrlo često se dešava da obilaze firmu češće nego je to uobičajeno. ja verujem da je to slučaj i sa duletom savićem

vucarao se po terazijama, i sad, ne mogu baš da mu kažu ajde bre budalo ne smaraj i iscipelare ga nego ga postave na nekakvu funkciju tipa stručni savetnik za vremensku prognozu

ono za firmu mi je pred očima bila politika, u kojoj su mi roditelji radili 40g, a i sam sam počeo sa “profesionalnom karijerom”

i toga sam se nagledao onoliko, od novinara svetske klase, fotografa pa do slovoslagača

Posted
42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

sutra da na vlast dođe branko ružićtm i ima istu, apsolutnu moć situacija bi se bukvalno promenila za jednu polusezonu i postala bi odraz u ogledalu ovih par sezona unazad, samo sa centrom moći na drugoj strani topčiderskog brda

Koja situacija? Kako je tacno Zajednica Superligasa (ili bilo ko drugi, for that matter) sprecila Partizan da osvoji vise bodova u derbijima i osvoji titulu? Ja se nadam da je svima jasno ono sto se moze izracunati za pet sekundi, ako im nije jasno imaju tih pet sekundi da provere, a to je da je Partizan ove godine kolo pre kraja takmicenja osvojio vise bodova od Zvezde na takozvanim malim utakmicama i da nema nijedan poraz u ligi, osim od Zvezde. I kako je cudno da ekipa koja je bolja u direktnom obracunu pobedjuje srpskoligasku boraniju a nije cudno da to uradi druga, koja je pokazala totalnu nemoc da pobedi bar u jednom od tri odigrana derbija? Ako taj Ruzic dodje, sta ce on da radi i kako da promeni situaciju™? Partizan da osvoji vise bodova od ovoga koliko je osvojio jedva da moze jer je to skoro matematicki nemoguce a ne verujem da ima tog majcinog sina koji ce Partizanu ili Zvezdi da naredi da se sklone u derbiju.

Hajde da si rekao onu opstegrobarsku da se promeni vlast pa da Ruzic ili neko treci u ime drzave ulupa ne znam kakve pare u Partizan i tako napravi razliku ali Zajednica Superligasa ne moze Partizanu da obezbedi vise bodova od ovoliko koliko je bez svemocne Zajednice osvojio ove godine. Jedino da neke dodatne bodove kupi na pijaci. Nema tu nikakve situacije koja moze da se resi surbatovicima ili ruzicima i nece je biti dok neko (drzava?) ne zalegne iza jos makar jednog ako ne i dva kluba koji ce da se umesaju u borbu za titulu i tako oslobode srpski fudbal i Zvezde i Partizana kao unapred upisanih osvajaca titule i njihovog medjusobnog gusanja. Ili da zamolimo UEFA da nam priznaju dve titule pa da se svi skupa malo odmorimo.

Posted

ko uopšte govori o sprečavanju partizana da osvoji titulu

:blink:

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

ko uopšte govori o sprečavanju partizana da osvoji titulu

:blink:

Tako sam protumacio poslednji pasus. Ako sam pogresno protumacio izvinjavam se.

• +1 1
Posted

Stanoje je realno prso u poslednjih par meseci. Druze imas 3 igraca koje jases celu sezonu i jebiga, ekipa koja ima vise igraca te je pretekla, zajebi price o kradji 

• +1 2
Posted

https://sportklub.rs/fudbal/srbija-super-liga/sk-saznaje-veciti-ipak-u-nedelju-delije-ne-dozvoljavaju/

:smiley_hail:

Želja Delija je da slave zajedno sa pobratimskom grupom navijača Olimpijakosa dve titule, šampiona Srbije u fudbalu Crvene zvezde i prvaka Starog kontinenta tima iz Pireja u košarci.

Sport klub ekskluzivno saznaje da je u 14 časova počeo sastanak generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića sa predsednikom Srbije Aleksandom Vučićem, upravo oko termina pomenutih mečeva.

Ruanda i Bocvana su pojam drzave za nas

• Haha 3
Posted

sto je najgore uopste nisam iznenadjen sto se vucic bavi time

Posted

jebote bog pa koja smo mi sprdnja od države, predsjednik države u sred najveće krize od 44. naovamo (njegove riječi, ne moje) organizuje susrete huligana

ali super što su najavili, taman da ovi bomber manijaci znaju gdje da dojave :isuse:

Posted

druzenje sa terzom i huliganima mu dodje kao rekreacija u ovim stresnim danima, da skrene misli.

• +1 1
  • Haha 2