kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2022 Author Posted May 9, 2022 5 minutes ago, Plajvi said: Kakve su to kosti kad bolu 11 godina... kosti bole, oči suze 1
Segundo Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 IMO, ovo izgleda kao da su neki igraci Proletera prodali. Gosa se cimao, Ringli valjda niko nije rekao, ali samo pogledajte ta 3 minuta, posebno drugo poluvreme i kakve su to sanse i kako igra odbrana. I kakvi su indijanci zapravo ovi Lalatovi, mogli su dati 5 komada. A mozda i prave svu ovu dramu da bi spinovali s ociglednog. No svejedno, Rumenige nikad nije bio u vinklu, a sad je cak i deb'o. [emoji23]Ali u jednom trenutku pred sam kraj ide napad, ovi sa strane ubacuju drugu loptu.. Niko ne obraća pažnju, ubacuju i treću. Ubrzo, Proleter treba da izvede slobodnjak malo iskosa, u kaznenom stoji velika papirna gomila od onih rolni. Lik iz Radničkog sakuplja sve to, deluje da hoće da raskloni, stvarno svakome može da smeta... i 'ladno donosi i stavlja ispred lopte da ovaj ne može da izvede. Komedija. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2
Constantin Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 "Recko" dobio Kurir na sudu. Odšteta, nešto preko 160 000 dinara. Kompletan iznos prebacio za lečenje mslog Vukana...[emoji122][emoji122][emoji122] za Recka....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 3
Constantin Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 i od njega neka vajda"Obelio" obraz....[emoji847]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Milosh76 Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 SubotaKolubara - Proleter 1:0 (0:0)/Đuranović 68/Metalac - Mladost 0:3 (0:1)/Jovanović 14p, Mićević 48, Milošević 91/Spartak - Radnički Kragujevac 2:1 (1:1)/Filipović 14, Nikolić 57p - Mirić 7/Nedelja14.25: Novi Pazar - RadnikRadnicki izgleda izborio Baraz, nazalost i NP ili Mladost ce takodje u baraz.
levi Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 kako ide baraž, jel igraju između sebe, ili protiv drugoligaša?
Constantin Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 kako ide baraž, jel igraju između sebe, ili protiv drugoligaša?Mislim protiv PLS unakrsno...a kako to da u predposlednjem kolu Czv i Pfc ne igraju u isto vreme?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
harper lee Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 2 minutes ago, Constantin said: Mislim protiv PLS unakrsno...a kako to da u predposlednjem kolu Czv i Pfc ne igraju u isto vreme? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Verovatno Arena odvaja zbog gledanosti. Koliko znam, ta dva kluba biraju u kom terminu ce da igraju kad su domacini, ovi koji gostuju igraju u terminu koji im ostane. 1
levi Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 prestali da se foliraju i da fingiraju neku kao regularnost 1
Constantin Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Verovatno Arena odvaja zbog gledanosti. Koliko znam, ta dva kluba biraju u kom terminu ce da igraju kad su domacini, ovi koji gostuju igraju u terminu koji im ostane.Znam da se Arena pita, nego znam da postoji i pravilo da se utakmice u poslednja dva kola igraju u isto vreme.Ako CZV pobedi u Kruševcu, Partizan može samo uz pomoć vlaške magije da se nada nečemu, a onda mogu da "padnu psihički" i da recimo prepuste igru i inicijativu Voždovcu....onda, kad je već tako, i Zvezda u poslednjem kolu može da izvede treći tim (mada je i on jači od ostalih u ligi) kao onomad protiv Vojvodine...i tako...hipotetički je moguje, zar ne?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
harper lee Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 4 minutes ago, Constantin said: Znam da se Arena pita, nego znam da postoji i pravilo da se utakmice u poslednja dva kola igraju u isto vreme. Ako CZV pobedi u Kruševcu, Partizan može samo uz pomoć vlaške magije da se nada nečemu, a onda mogu da "padnu psihički" i da recimo prepuste igru i inicijativu Voždovcu....onda, kad je već tako, i Zvezda u poslednjem kolu može da izvede treći tim (mada je i on jači od ostalih u ligi) kao onomad protiv Vojvodine...i tako...hipotetički je moguje, zar ne? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Constantine, licno ne verujem da je u plej of i plej aut delu odigrana jedna jedina regularna utakmica, osim one ciji rezultat nista ne znaci ni jednoj ni drugoj ekipi. Zvezda i Partizan ce da dobiju obe utakmice do kraja, verujem da su sve kombinacije koje gledamo u svakom kolu unapred ukljucile i njihovu "borbu za titulu". Plej aut je ove godine poseban cirkus, cak i za nase odavno cirkuske standarde. Sve vreme dok sam gledao Zvezda - Pazar cerekao sam se cim se setim kako Pazarci peglaju sve redom u plej autu kao da su Klopov Liverpul. Ljudi pojma nemaju. 2
Constantin Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Constantine, licno ne verujem da je u plej of i plej aut delu odigrana jedna jedina regularna utakmica, osim one ciji rezultat nista ne znaci ni jednoj ni drugoj ekipi. Zvezda i Partizan ce da dobiju obe utakmice do kraja, verujem da su sve kombinacije koje gledamo u svakom kolu unapred ukljucile i njihovu "borbu za titulu". Plej aut je ove godine poseban cirkus, cak i za nase odavno cirkuske standarde. Sve vreme dok sam gledao Zvezda - Pazar cerekao sam se cim se setim kako Pazarci peglaju sve redom u plej autu kao da su Klopov Liverpul. Ljudi pojma nemaju.Slažem se...rekoh, valjda ovde, osim Zvezde i Partizana, čak i Čuka, pa na dole, niko da ne mrdne iz Srbije, da se ne brukamo po Evropi. Čini mi se da su svi igrali nekakav negledljiv fudbal. Ej jbt minse borimo za 4. mesto, izlazak u EUR, protiv direktnog konkurenta TSC i više od pola sata igramo bez špica, na domaćem terenu, branimo 1:0....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Recommended Posts