Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Kakve su to kosti kad bolu 11 godina... :fantom:

Posted
5 minutes ago, Plajvi said:

Kakve su to kosti kad bolu 11 godina... :fantom:

kosti bole, oči suze

:cry:

• Wub 1
Posted
IMO, ovo izgleda kao da su neki igraci Proletera prodali. 

Gosa se cimao, Ringli valjda niko nije rekao, ali samo pogledajte ta 3 minuta, posebno drugo poluvreme i kakve su to sanse i kako igra odbrana. I kakvi su indijanci zapravo ovi Lalatovi, mogli su dati 5 komada. 

A mozda i prave svu ovu dramu da bi spinovali s ociglednog. No svejedno, Rumenige nikad nije bio u vinklu, a sad je cak i deb'o. [emoji23]
Ali u jednom trenutku pred sam kraj ide napad, ovi sa strane ubacuju drugu loptu.. Niko ne obraća pažnju, ubacuju i treću. Ubrzo, Proleter treba da izvede slobodnjak malo iskosa, u kaznenom stoji velika papirna gomila od onih rolni. Lik iz Radničkog sakuplja sve to, deluje da hoće da raskloni, stvarno svakome može da smeta... i 'ladno donosi i stavlja ispred lopte da ovaj ne može da izvede. Komedija.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• Haha 2
Posted

"Recko" dobio Kurir na sudu. Odšteta, nešto preko 160 000 dinara. Kompletan iznos prebacio za lečenje mslog Vukana...
[emoji122][emoji122][emoji122] za Recka....
1d490fbe4a4700264d49a6fef0b6c403.jpg

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• +1 3
Posted

i od njega neka vajda

• +1 1
Posted
i od njega neka vajda
"Obelio" obraz....[emoji847]

Posted

Subota
Kolubara - Proleter 1:0 (0:0)
/Đuranović 68/

Metalac - Mladost 0:3 (0:1)
/Jovanović 14p, Mićević 48, Milošević 91/

Spartak - Radnički Kragujevac 2:1 (1:1)
/Filipović 14, Nikolić 57p - Mirić 7/

Nedelja
14.25: Novi Pazar - Radnik

Radnicki izgleda izborio Baraz, nazalost i NP ili Mladost ce takodje u baraz.

Posted

kako ide baraž, jel igraju između sebe, ili protiv drugoligaša?

Posted
kako ide baraž, jel igraju između sebe, ili protiv drugoligaša?
Mislim protiv PLS unakrsno...a kako to da u predposlednjem kolu Czv i Pfc ne igraju u isto vreme?

Posted
2 minutes ago, Constantin said:

Mislim protiv PLS unakrsno...a kako to da u predposlednjem kolu Czv i Pfc ne igraju u isto vreme?

Verovatno Arena odvaja zbog gledanosti. Koliko znam, ta dva kluba biraju u kom terminu ce da igraju kad su domacini, ovi koji gostuju igraju u terminu koji im ostane.

• +1 1
Posted

prestali da se foliraju i da fingiraju neku kao regularnost  :covid19:

• +1 1
Posted

Verovatno Arena odvaja zbog gledanosti. Koliko znam, ta dva kluba biraju u kom terminu ce da igraju kad su domacini, ovi koji gostuju igraju u terminu koji im ostane.
Znam da se Arena pita, nego znam da postoji i pravilo da se utakmice u poslednja dva kola igraju u isto vreme.

Ako CZV pobedi u Kruševcu, Partizan može samo uz pomoć vlaške magije da se nada nečemu, a onda mogu da "padnu psihički" i da recimo prepuste igru i inicijativu Voždovcu....onda, kad je već tako, i Zvezda u poslednjem kolu može da izvede treći tim (mada je i on jači od ostalih u ligi) kao onomad protiv Vojvodine...i tako...hipotetički je moguje, zar ne?

Posted
4 minutes ago, Constantin said:

Znam da se Arena pita, nego znam da postoji i pravilo da se utakmice u poslednja dva kola igraju u isto vreme.

Ako CZV pobedi u Kruševcu, Partizan može samo uz pomoć vlaške magije da se nada nečemu, a onda mogu da "padnu psihički" i da recimo prepuste igru i inicijativu Voždovcu....onda, kad je već tako, i Zvezda u poslednjem kolu može da izvede treći tim (mada je i on jači od ostalih u ligi) kao onomad protiv Vojvodine...i tako...hipotetički je moguje, zar ne?

Constantine, licno ne verujem da je u plej of i plej aut delu odigrana jedna jedina regularna utakmica, osim one ciji rezultat nista ne znaci ni jednoj ni drugoj ekipi. Zvezda i Partizan ce da dobiju obe utakmice do kraja, verujem da su sve kombinacije koje gledamo u svakom kolu unapred ukljucile i njihovu "borbu za titulu". Plej aut je ove godine poseban cirkus, cak i za nase odavno cirkuske standarde. Sve vreme dok sam gledao Zvezda - Pazar cerekao sam se cim se setim kako Pazarci peglaju sve redom u plej autu kao da su Klopov Liverpul. Ljudi pojma nemaju.

• +1 2
Posted

Constantine, licno ne verujem da je u plej of i plej aut delu odigrana jedna jedina regularna utakmica, osim one ciji rezultat nista ne znaci ni jednoj ni drugoj ekipi. Zvezda i Partizan ce da dobiju obe utakmice do kraja, verujem da su sve kombinacije koje gledamo u svakom kolu unapred ukljucile i njihovu "borbu za titulu". Plej aut je ove godine poseban cirkus, cak i za nase odavno cirkuske standarde. Sve vreme dok sam gledao Zvezda - Pazar cerekao sam se cim se setim kako Pazarci peglaju sve redom u plej autu kao da su Klopov Liverpul. Ljudi pojma nemaju.
Slažem se...rekoh, valjda ovde, osim Zvezde i Partizana, čak i Čuka, pa na dole, niko da ne mrdne iz Srbije, da se ne brukamo po Evropi. Čini mi se da su svi igrali nekakav negledljiv fudbal. Ej jbt minse borimo za 4. mesto, izlazak u EUR, protiv direktnog konkurenta TSC i više od pola sata igramo bez špica, na domaćem terenu, branimo 1:0....