Nikodije Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Ja sam ga čuo da se hvalio da je u prolećnoj polusezoni osvojeno mnogo više bodova nego jesenas.
Milosh76 Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Sto i nije tako tesko, kad imaju trenera koji ume da im objasni osnovne kretnje. Drugo, toliko su bili bedni u prvom delu, da nije neki uspeh to promeniti.
Nikodije Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 (edited) Pa to ti kažem, njegov dolazak je sve promenio, i tako svuda gde radi u Linglongu. Kada je pomolio glavu u Arabiju išutirali su ga posle mesec dana. Tamo nije uspeo da objasni kretnje. Edited May 9, 2022 by Nikodije 1
Profesionalac Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 24 minutes ago, Milosh76 said: To je kao da verujes ustasi iz Jasenovca da je preklao 20 ljudi jer je cuo da mu se podsmevaju da ima ruznu frizuru. Mnogo ti je slabo ovo, molim te nađi neku komparaciju sa Hitlerom kako bi nam u pravoj meri dočarao nivo zločinaštva.
Nikodije Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 I meni to bilo gadno, još se hvata za ustaše 9.maja. al ajde, diram mu u Lalata, pa je osetljiv,.
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2022 Author Posted May 9, 2022 4 minutes ago, Profesionalac said: Mnogo ti je slabo ovo, molim te nađi neku komparaciju sa Hitlerom kako bi nam u pravoj meri dočarao nivo zločinaštva. jbm ti sunce
Milosh76 Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Mnogo ti je slabo ovo, molim te nađi neku komparaciju sa Hitlerom kako bi nam u pravoj meri dočarao nivo zločinaštva.Nema potrebe, namerno sam preterao da bih docarao ono sto je Ninkovic uradio.A slozices se, da namerno udaranje igraca na zemlji u glavu jeste za visemesecnu kaznu. Da je to uradio u kafani uhapsili bi ga.
Milosh76 Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Pa to ti kažem, njegov dolazak je sve promenio, i tako svuda gde radi u Linglongu. Kada je pomolio glavu u Arabiju išutirali su ga posle mesec dana. Tamo nije uspeo da objasni kretnje.Toliko ga guraju, da je uzeo 5 od 15 bodova... Da ipak prestanu da ga guraju?
Lord Stef Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Mislim ljudi, ajmo realno, volim ja Dzigija ko majka ludo dete, ali ovo se ne radi, koliko god on mislio da ima dobar razlog. Kad je Pepe isto uradio pre nekoliko godina svi smo (s pravom) konstatovali da je to za visemesecnu suspenziju. 1
Nikodije Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 (edited) Ma jok, neka ga guraju, njegovo ludilo je najzabavniji deo ove bizarne lige. @Milosh76 Edited May 9, 2022 by Nikodije
Ratamahatta Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 IMO, ovo izgleda kao da su neki igraci Proletera prodali. Gosa se cimao, Ringli valjda niko nije rekao, ali samo pogledajte ta 3 minuta, posebno drugo poluvreme i kakve su to sanse i kako igra odbrana. I kakvi su indijanci zapravo ovi Lalatovi, mogli su dati 5 komada. A mozda i prave svu ovu dramu da bi spinovali s ociglednog. No svejedno, Rumenige nikad nije bio u vinklu, a sad je cak i deb'o.
Profesionalac Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Moj komentar nije u opšte bio u odbranu Ninkovića (za koga mislim da je dalabu par ekselans) i za koga mislim da treba kazniti žestoko. Ceo njegov šou je skandalozan, sve sa 2 minuta jurenja sudije. Samo mi je bilo neukusno to "namerno sam preterao". A to o višemesečnim suspenzijama je baš maštarija. Kasalica onomad kad je ispesničio onog nesretnika iz RKG nije dobio žuti karton, a ne neku suspenziju. Ovo je stepenik-dva iznad CR i njegovog šutiranja igrača Liverpula preko lopte, jer ima i direkt šut u telo igrača na zemlji (da ga je u glavu šutnuo, ovaj ne bi ustao - ne bi se kotrljao 5 m). I za runaldovo sam mislio da je direkt crveni, Ringlino je crveni sa 3-5 utakmica neigranja.
MiddleClass Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 8 hours ago, Constantin said: . Ako ga ne pošalju u Ribarsku banju bar 3 meseca o trošku Saveza, ništa nisu uradili. Kaze se Toponica valjda? 1
Constantin Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 9 minutes ago, MiddleClass said: Kaze se Toponica valjda? Za Toponicu treba veza....
Constantin Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Što mi bazdi fa Čuka pušta Zmajeve?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Recommended Posts