Milosh76 Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Pa to ti kažem, odjednom se desilo to da su protivnici počeli da pokazuju zube, nešto što se nije dešavalo u prvom delu sezone. I ja sam zbunjen, na polusezoni sam upisao titulu Partizanu, verujem i Stanoje. Ne protivnici, nego Cuka, koja je treci tim u zemlji i Zvezda koja je za klasu jaca.A to sto nisu dali gol Napretku je isto kao sto mi nismo dali gol Radniku i Vosi u prvo kolu, desava se.Nema zavere, prosto se desi.
Nikodije Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 4 hours ago, Filozof manijak said: Zaebo ga Vučič. Ko bi reko! Stanoe mu verovao, zamisli budalu. 1
pantelia Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 (edited) Valjda ce ova skotina da dobije duzu pauzu. Tralalat i on pod hitno negde na hospitalizaciju. edit: mogu i u sobu zajedno Edited May 8, 2022 by pantelia
fandorin Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 42 minutes ago, pantelia said: Valjda ce ova skotina da dobije duzu pauzu. Tralalat i on pod hitno negde na hospitalizaciju. edit: mogu i u sobu zajedno Šta je uradio Tralalat?
Ratamahatta Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 (edited) Pogledao sam hajlajce, penal iz kog su izjednacili i gol iz kog su pobedili su regularni. Cist penal kod prvog, a kod drugog nije bio ni ofsajd ni ruka. Ovaj promaseni penal iz prvog poluvremena je iz ovog ugla sumnjiv, moguce je da je simulirao. Ovde mi vise deluje da su gosti pustali ove da se setaju po kaznenom nego sto je sudija sjebo. Mozda je navlacio s faulovima, to ne znam, ko je lud da gleda celu. Sve je nekako prenaglaseno i fejk, iscudjavanja, 100% sanse iz peterca koje ovi bogalji ne umeju da iskoriste... Ovakvih tekmi sam se nagledao u drugoj i trecoj ligi na kilo kad sam bio klinac. Iz dvojke u keca. https://prnt.sc/37e_tZxc7sTV https://prnt.sc/FnTRnU0RqHjy https://prnt.sc/xMCQ_tamFlml Tako da ono, Ringlina prica ne pije vodu u najvecem delu. Edited May 8, 2022 by Plajvi 1
pantelia Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 1 hour ago, fandorin said: Šta je uradio Tralalat? Sve zajedno, za minuli rad 1
Nikodije Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Džigi Ringla dosta oštro nastupio glede lopvskog suđenja kojim je Radnički Kg poguran protiv Proletera. Nisam gledao ni utakmicu ni hajlajtse, ali apsolutno mu verujem na reč. Onog dana kada je Lalat postao trener RKG znali smo da će biti besramno gurani da opstanu u ligi, i gle čuda to se dešava. 1
Constantin Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Džigi Ringla dosta oštro nastupio glede lopvskog suđenja kojim je Radnički Kg poguran protiv Proletera. Nisam gledao ni utakmicu ni hajlajtse, ali apsolutno mu verujem na reč. Onog dana kada je Lalat postao trener RKG znali smo da će biti besramno gurani da opstanu u ligi, i gle čuda to se dešava.Golovi regularni, penali opravdani, džiberluk Džigija uobičajen. Imao je žuti karton, oborio Mirića s ledja, napucao ga loptom, zatim šutnuo, a sve to dok je Mirić ležao...i nakon svega nasrtao na sudiju. Ako ga ne pošalju u Ribarsku banju bar 3 meseca o trošku Saveza, ništa nisu uradili.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1
Milosh76 Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Dobice 2 utakmice max, jednu zbog duplog zutog, a drugu zbog pretnji sudiji.Dok mu neko ne polomi nogu ili rebra, e taj ce dobiti 3 meseca.Klasican... govnar!
Milosh76 Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Džigi Ringla dosta oštro nastupio glede lopvskog suđenja kojim je Radnički Kg poguran protiv Proletera. Nisam gledao ni utakmicu ni hajlajtse, ali apsolutno mu verujem na reč. Onog dana kada je Lalat postao trener RKG znali smo da će biti besramno gurani da opstanu u ligi, i gle čuda to se dešava.Zasto verujes na rec psihopati koji je sposoban da sutne protivnika nogom u glavu, dok ovaj lezi na zemlji?To je kao da verujes ustasi iz Jasenovca da je preklao 20 ljudi jer je cuo da mu se podsmevaju da ima ruznu frizuru.Odgledaj makar skraceni snimak pre nego sto poverujes u nesto tako. Lik je psihopata, ne znam cime je zasluzio da mu verujes na rec!A Radnicki iz Kg se gura toliko da u poslednje 4 utakmice imaju 2 boda.
Nikodije Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 On je samo rekao ono što svi vidimo godinama unazad- tamo gde radi Lalat zacrtani ciljevi se ostvaruju. Na bilo koji način. To što je Džigi i sam ljakse ne znači da u vezi ovoga nije u pravu.
Milosh76 Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 A kako objasnjavas da "gurani Lalatovic" ima 5 od 15 bodova u poslednjih 5 utakmica?
Recommended Posts