Nikodije Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 poledica kaze da su utakmice pazara stalno pod monitoringom, ali neka, neka ih fss jos 10 puta ubaci u ligu preko reda i fuzijama, jer sto da ne, to je eminentan fudbalski centar i jedna zdrava sportska sredina.
Azdaja Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 On 26.4.2022. at 16:54, kud u maglu Simoviću said: pazar rešio da ostane u ligi Najjači su, učili od Rada.
Milosh76 Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Dobio je Partizan od UEFA zabranu registrovanja novih fudbalera u naredna tri prelazna roka zbog duga švajcarskom Luganu, ali to je još sitnica kako su crno-beli mogli da prođu.Partizan je bio pred izbacivanjem iz evropskih kupova, a spasao ga je Fudbalski savez Srbije, piše Žurnal. Naime, crno-belih su zbog ranijih dugovanja bili uslovno kažnjeni od strane UEFA, a sada kada ih je tužio i dobio Lugano, ta sankcija je trebalo da se aktivira.Međutim, Zoran Laković, nekadašnji generalni sekretar FSS, a sada direktor u UEFA, urgirao je da se aktiviranje kazne prolongira za 24 časa, jer je garantovao da će Partizan platiti dug. U pomoć je uskočio FSS, koji je pozajmio klubu iz Humske 250.000 evra i time ga spasao da ne bude izbačen sa međunarodne scene za narednu sezonu.Interesantno je da je država pre mesec dana dala Partizanu 2.000.000 evra da bi mogao da reši probleme za dobijanje UEFA licence za sledeću sezonu, ali dug prema Luganu je ostao, nije podmiren i umalo je doveo crno-bele do skandalozne situacije da zbog četvrt miliona evra budu izbačeni iz Evrope. A, upravo je novac od Evropske kuće fudbala ono što u velikoj meri održava klub u životu poslednjih godina.Isplaćivanje duga Luganu skida Partizanu zabranu registrovanja novih igrača, tako da će crno-beli moći da posluju u letnjem prelaznom roku, gde će ih čekati mnogo posla u renoviranju ekipe.
Azdaja Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Laki boy se malo i nama našao, strah me je koju cenu će morati da plate.
Filozof manijak Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Zna se kome ide 5 miliončeta samo iz budžeta Bgda. Nama samo mrvice s astala (Posle kad neko napiše - vučićevci, odmah se keljaš )
elementary Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Dobar je Stanoje, samo ga jebe ta glava .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 2
Nikodije Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 (edited) Ako sam razumeo Stanoja, Vučić mu je obećao titulu, a onda se ispostavilo da ga je Vučić prevario. Stvarno je delovalo da FKP sigurno korača ka tituli, sklanjalice na max, Zvezda gubi bodove, al onda se nešto™ promenilo. Edited May 7, 2022 by Nikodije
Milosh76 Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 al onda se nešto[emoji769] promenilo.Pali su u formi, Cuka je pokazala zube, Napredak se odbranio i dobio je 2 komada od Zvezde.Da je odigrao u februaru derbi kao u aprilu - klasican Partizanov hrkljus, sad bi bio prvi.Ovako ce biti drugi, najverovatnije. I to je jedino sto se desilo.
Nikodije Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 (edited) Pa to ti kažem, odjednom se desilo to da su protivnici počeli da pokazuju zube, nešto što se nije dešavalo u prvom delu sezone. I ja sam zbunjen, na polusezoni sam upisao titulu Partizanu, verujem i Stanoje. Edited May 7, 2022 by Nikodije
Recommended Posts