Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Pre par godina je u Bugarskoj bilo, onaj lik sto je sad selektor BiH, zaboravio sam mu ime. Promovisan da bude trener Levskija (a mislim da je pre toga igrao ili trenirao CSKA), na konferenciji za stampu fasovao jednog Scepovica™ (skinuli mu trenerku i odma' tutanj iz kluba). :laugh:

• Haha 2
Posted

sve balkanske lige su bizarne, jedino su hrvati uspeli malo da odskoce.

Posted

Mislim da smo u vrhu Evrope po smeni trenera za jednu sezonu. Superliga u punom sjaju, u nečemu da prednjači. 

Posted

Pojavila se informacija da će Partizan podeliti premije ekipi TSC-a, ako ‘otkinu’ bodove Crvenoj zvezdi, a evo šta je tim povodom rekao Aleksandar Stanojević.

‘To o premiranju, to ne mogu o tome, to je stvar kluba, ne znam kako oni funkcionišu. Ja sam sportista, uvek gledam nas, imamo naredne dve utakmice izuzetno teške, fokusiraću se na nas i naravno nadate se, prirodno i ljudski je da se nadate, nadamo se da će se desiti nešto, da ne prejudiciramo.

To oko premiranja je stvar kluba. Da ne pričam ja o svemu uvek, mislim da se klub bavi tim stvarima, ne samo sada nego i ranije, koliko ja imam informacije.’ – rekao je Stanojević.

Posted (edited)

Premiranje tog tipa je ok i ne treba da bude tabu. Bolje je premirati rivala svog protivnika nego svog da ti pusti.

Edited by Nikodije
Posted

Pogotovo je do jaja sto ni u Partizanu ne lezu plate kako treba, a sad ce da placaju ove tutubane. :laugh:

• +1 2
Posted

Znaju se prioriteti za isplatu

• +1 1
Posted
Pre par godina je u Bugarskoj bilo, onaj lik sto je sad selektor BiH, zaboravio sam mu ime. Promovisan da bude trener Levskija (a mislim da je pre toga igrao ili trenirao CSKA), na konferenciji za stampu fasovao jednog Scepovica[emoji769] (skinuli mu trenerku i odma' tutanj iz kluba). [emoji23]
Ivaylo Petev, vodio i zagrebački Dinamo prije par godina.
  • +1 1
Posted

Biće var u polufinalu i finalu kupa

• +1 1
Posted
52 minutes ago, Nikodije said:

Premiranje tog tipa je ok i ne treba da bude tabu. Bolje je premirati rivala svog protivnika nego svog da ti pusti.

Sramota je da neko mora da premira bilo koji tim da igraju "brze, bolje i jace" nego inace.  A protivnike ne moraju da premiraju, posto su  kao i Zvezda, mnogo jaci od ogromne vecine klubova (Cuka jedina moze da ih "maltretira")

Posted

To premiranje je stvar motivacije ipsihološka igrica protiv rivala za poziciju. Ne vidim tu ništa sramotno

Posted

To je u Spaniji bese legalno?

Svi Reali osim glavnog su mucili Barsu kao konji, Osasuna takodje. Florentino podmaziv'o. :D

• +1 1
Posted

Što nije uspelo Iliću, uspelo je Bademu™

Posted
17 minutes ago, renne said:

Što nije uspelo Iliću, uspelo je Bademu™

Videćemo još do kraja, ali Ilić je uspeo da ne izgubi meč za koji su ga svi upisali u već izgubljene, njegovom nasledniku deluje da to neće uspeti.