Constantin Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Zna li ko, zašto nigde na TV nema prenosa Spartak - TSC...šta mućkaju?
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2022 Author Posted April 16, 2022 (edited) mozda zato što ne igraju e al zato ima čuka-tsc Edited April 16, 2022 by kud u maglu Simoviću
Constantin Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 mozda zato što ne igraju e al zato ima čuka-tscPa da...nego izgkeda da je do provajdera...imam dva outa Arena 1 Premium, a običnu Arenu 1...ne.
Ted Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 sad vidim da je TSC dobio na Brdu. čestitam na tome, a Čukaričkom želim što više poraza do kraja i gubitak trećeg mesta. voleo bih da ih mi operemo u sledećem kolu za sve pare. ako moze 5-0, pa na više, bi bih zahvalan 3
elementary Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Au al je ovaj prso haha.Smeje se ,ljuti se ,menja raspoloženje u sekundi ,opasno zaglavio .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 2
ZokiAsov Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Jebiga kad radi na suvo. Ovaj vas bolivistanac kristal cisti... 1
elementary Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Gde suvo ,ovo neka socijala Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Milosh76 Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Steta sto Stanojevica nije niko pitao da li strucni stab i rezervni igraci FKP vezbaju sinhronizovano ustajanje kod vecine faulova na utakmici ili je to spontano?Verovatno bi pojeo mikrofon i udarao glavom o reklamni pano iza njega.
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2022 Author Posted April 16, 2022 sad smo počeli i ovde da čitamo opravdanja za plakatiranje beograda alal vera 1 1
Milosh76 Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 sad smo počeli i ovde da čitamo opravdanja za plakatiranje beograda alal veraAko mislis na mene, vrlo si bezobrazan i nevaspitan.Komentarisem ono sto sam cuo na KZS, a plakate nisam ni pominjao.Cak ni tebi ne prilici takav bezobrazluk.Napisao bih da se stidis, ali u tvom slucaju to je nemoguce! 1
pantelia Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) 1 hour ago, elementary said: Au al je ovaj prso haha. Smeje se ,ljuti se ,menja raspoloženje u sekundi ,opasno zaglavio . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Ma de prso, zna on da ce kod gtr-a i NekaUmreSvakoKoNeVoliPartizan uvek prolaziti urlanje, dreka i vika kako su pokradeni. Prvi minut konferencije Jesam li se ja ikad zalio na sudjenje? Peti minut konferencije: Bio penal nije sviran, bio crveni nije sviran! Zvezda ima samo 1 poraz, jel to normalno?!? Fun fact, isto toliko ima i Partizan, od Zvezde. Penal kojim su dobili u Subotici naravno ne spominje. Danas mu je Terzic zasluzio crveni karton krvnickim startom s ledja na Kangu, Rikardo namerno udara Dragovica, ni zuti karton nije dobio. Kao sto rekoh, zna covek da ce avangarda uvek svrsavati na razne Lole Smiljanice, Ringle Ninkovice ili ovakve sabane kao sto je gore navedeni stajebilosadcudavamjebemmamuimamopasnufacu Terzic. edit: Da je neki Zvezdin igrac onako startovao na npr. Natka kao Terzic na Kangu, konferencija bi se preselila na JNA jos uvek trajala. Edited April 16, 2022 by pantelia 3
pantelia Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) Mali dodatak na ovo lupetanje sa konferencije iznad: Prvo: Quote Mislim, nisu nam (fudbaleri Zvezde) stvorili nijednu šansu, a mi smo imali jednu veliku, za pobedu, da se reši prvenstvo, maltene A u nastavku Quote Eto gde mi živimo, kako mi funkcionišemo kad vi kažete da je prvenstvo rešeno šest, sedam kola pre kraja. Onda vi znate nešto više nego ja Edited April 16, 2022 by pantelia
Recommended Posts