Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

a ko je Stanojev ideolog?

zar nije Stanoje moralna dijagonala, Terzin pulen?

Dobar je Stanojara, samo ga jebe ta glava...

Zanimljivo u Subotici. Iz prelaza i 7+ :D

Sta veli Piksi? :fantom:

Kakav crveni ova smradina ne daje,a VAR umro?

Čuka kao da hoće malo da pomogne Partizanu ,koliko samo glupih grešaka prave i koliko kontri otvaraju .
Ako ovo Čuka igra pun gas i ovako je jadna, onda nam džabe ova napredovanja na UEFA listi kad nam je ovo treća najbolja ekipa.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

"Kao" ti je visak u prvoj recenici :fantom:

Najposteniji™ klub u Srbiji imao vise loptu u nogama, a nije sutnuo ni pored gola...

• Author

9 minutes ago, Milosh76 said:

Najposteniji™ klub u Srbiji imao vise loptu u nogama, a nije sutnuo ni pored gola...

:isuse:
ne lupaj gluposti

Kakva prečka

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

ne lupaj gluposti

takodje...pogledaj statistiku, ako mi ne verujes. Partizan 1 sut u okvir gola, 8 ukupno... Cuka 0-0, a veci posed

• Author

miloše, gledam utakmicu

Cuka evidentno igra ovo sa pola gasa, ocekujem 0-2 do kraja. Naprasno su busni kao sir pozadi, ali najbolje je bilo ono kad im se otvorila cista 3 na 2 kontra (jedini put da su presli pola u pp), ali je Colovic resio da posalje neupotrebljiv pas iz lagane situacije. Gledao sam ih dosta puta ove sezone, igraju vrlo solidan i konkretan fudbal, na Marakani su bili egal ili cak bolji do crvenog kartona. 

Tesko je ocekivati da ce Sasa Ilic da saplice Partizan u borbi za titulu, posebno u ovoj situaciji kad Cukarickom apsolutno nista ne znaci nijedan mec do kraja prvenstva. Bice zanimljiv rasplet, Zvezda ima objektivno najbolji tim i domaci teren u derbiju, a Partizan ortacke odnose sa vecinom klubova u ligi, dok cemo mi dobro oznojiti dupe u tim utakmicama, posebno protiv Cuke i TSC-a.

Ko te sprecava? Nisam tvrdio da je Cuka radila bilo sta neposteno, da se sklanja ili sta god da si pomislio...samo sam napisao...citati bukvalno... imali su veci posed nisu sutnuli u okvir gola...i  to je sve. Onaj deo sa najposteniji™ je samo dodatak, da post bude ironican

Šta ste se uprprali pa vidi na šta ličimo, osvojicemo titulu tamo za 8 godina možda.