levi Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 a ko je Stanojev ideolog? zar nije Stanoje moralna dijagonala, Terzin pulen?
elementary Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Čuka kao da hoće malo da pomogne Partizanu ,koliko samo glupih grešaka prave i koliko kontri otvaraju .Ako ovo Čuka igra pun gas i ovako je jadna, onda nam džabe ova napredovanja na UEFA listi kad nam je ovo treća najbolja ekipa.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Milosh76 Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Najposteniji™ klub u Srbiji imao vise loptu u nogama, a nije sutnuo ni pored gola...
kud u maglu Simoviću Posted April 10, 2022 Author Posted April 10, 2022 9 minutes ago, Milosh76 said: Najposteniji™ klub u Srbiji imao vise loptu u nogama, a nije sutnuo ni pored gola... ne lupaj gluposti 1
Milosh76 Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ne lupaj gluposti takodje...pogledaj statistiku, ako mi ne verujes. Partizan 1 sut u okvir gola, 8 ukupno... Cuka 0-0, a veci posed
FPLS Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Cuka evidentno igra ovo sa pola gasa, ocekujem 0-2 do kraja. Naprasno su busni kao sir pozadi, ali najbolje je bilo ono kad im se otvorila cista 3 na 2 kontra (jedini put da su presli pola u pp), ali je Colovic resio da posalje neupotrebljiv pas iz lagane situacije. Gledao sam ih dosta puta ove sezone, igraju vrlo solidan i konkretan fudbal, na Marakani su bili egal ili cak bolji do crvenog kartona. Tesko je ocekivati da ce Sasa Ilic da saplice Partizan u borbi za titulu, posebno u ovoj situaciji kad Cukarickom apsolutno nista ne znaci nijedan mec do kraja prvenstva. Bice zanimljiv rasplet, Zvezda ima objektivno najbolji tim i domaci teren u derbiju, a Partizan ortacke odnose sa vecinom klubova u ligi, dok cemo mi dobro oznojiti dupe u tim utakmicama, posebno protiv Cuke i TSC-a. 1 1
Milosh76 Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Ko te sprecava? Nisam tvrdio da je Cuka radila bilo sta neposteno, da se sklanja ili sta god da si pomislio...samo sam napisao...citati bukvalno... imali su veci posed nisu sutnuli u okvir gola...i to je sve. Onaj deo sa najposteniji™ je samo dodatak, da post bude ironican
Azdaja Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Šta ste se uprprali pa vidi na šta ličimo, osvojicemo titulu tamo za 8 godina možda.
Recommended Posts