Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, bradilko said:

kako skocise na ovog fudbalera radnickog borjan i ostale slihtare da se dokazu pred onim vucicevim krimosima sa severa.

🤮🤮🤮

I debeli pijani milijas, trebo je mali da ga slozi samarom

Posted

Milijaš sinoć istrčao više nego za celu poslednju sezonu u Zvezdi [emoji848]

• +1 1
Posted

„Pokazali smo još jednom da ujedinjeni možemo sve! Sačuvaj ulaznicu sa meča sa Spartom i budi sa nama i u Superligi! Čekamo te na stadionu! Do pobede“, stoji u saopštenju Partizana.

Ovo je neka zahvalnost glavnom sponzoru kluba?

• Haha 1
Posted

Aha. Samo kopiramo uspešne metode prekoputa

82804740757f9315ae0131822734315_w640.JPG

:tongue:

• +1 2
Posted

Koi uspon jugoslovenskog fuzbala, medju najace lige spada sad. 

Posted

Tako su i Rumuni jednom dogurali do 7 predstavnika, pa kad su Politehnike i Oceluli poceli da prosipaju Steauino, Kluzovo i Rapidovo, pogledaj ih sad. :D

Ne mozemo se dugo zadrzati na tom nivou, 2 sezone max, ovi ostali magacioneri/viljuskaristi nece uspeti 2 protivnika da sloze, a mozda cak i nikog.

Posted (edited)

Izgurace "to" Cukaricki, Vozdovac i Tsc, sta god "to" bilo... 

Edited by W.F.C.
Posted

r41id2kg2vj81.png

Ja ako ovo dobro citam, mora neko od ovih preostalih Belgijanaca, Svajcaraca, Grka ili Ceha da dogura bas daleko da bi nas prestigli, sto mi ne deluje bas realno, videcemo vise posle danasnjeg zreba.

U slucaju da se to ne desi, za sezonu 23/24 cemo imati jednog direktnog ucesnika Lige sampiona i jednog kvalifikanta.

Sto dalje znaci da ce sledeca sezona biti nenadjebiva svinjarija, u najavi ocekujem po 28 pobeda vecitih, 2 remija u derbiju, penal po utakmici, tumbanje rasporeda, klupska "saopstenja" na nedeljnom nivou i slicno. Jedva cekam (not).

• +1 6
Posted

Mena potrebe da se bavis bajkama, posto su i Zvezda i Partizan mnogo jaci od 90% klubova u tzv Ligi. Jedino Cuka moze da pomrsi racune, ostali su daleko losiji.

Doduse, kad bi probali da igraju fudbal, bilo bi i vise pobeda i protiv Zvezde i Partizana.

Posted

Ma nisi me razumeo, nikakve bajke ne pricam, nece biti fajt za prva dva mesta, bice fajt vecitih za prvo, jer ono donosi 15 milki. Drugo mesto je macka u dzaku.

• +1 1
Posted

Biće klanje i za to treće mesto/kup jer donosi direktno bar grupu LK što su velike pare i za večite a ne za neku Čuku ili Vošu.

Posted

Valjda daju nama kup gospodari, slavimo 100 godina, ulazemo, gradimo, agilni smo, ko ako ne mi?!! 

Ocemo trece mesto ili kup, bolje kup. Vosa i Cuka propali, slazem se. Ocemo svoj deo! 

Posted

Ako sutnete loptu ka golu protivnika, mozda i pobedite nekad, nekog.
Pomaze ako predjete centar bar jednom.

• Hvala 1
Posted (edited)

Evo gledaj danas pa da vis... Da ne bude da ja tu nesto lazem... 💪

Edited by W.F.C.
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted

otkud ovoliko utakmica danas,  neće da igraju na zadušnice?

• +1 1