Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Sve super samo me smara da citam gluposti

Ako vec kacis potencijalne neregularnosti pre ovoga stavi Zvezdin prvi gol (kada nije radio var)... mislim ako vec stavljas te situacije budi bar ,malo objektivan to je sve

Ajde lep dan!
Pa okaci ko ti brani. Ako mislis na obostrano guranje i ulazak igraca Cuke u putanju Pavkova, to nije faul.

A sad slobodno nastavi da povracas, samo pazi da se ne ugusis. A potrazi pomoc ako ti je lose, nije sramota.

A kuknjava je postala vas zastitni znak, tako da ne sumnjam da ces nastaviti i dalje... da pisea gluposti i budalastine.
  • +1 1
  • -1 1
Posted

Pa evo u nastavku sutra igraju Zvezda i Radnicki, novo izvlacenje, nova sansa 😂

Ipak najsmesnije za ovaj vikend je bilo  ponavljanje penala za Vojvodinu a Vasiljevic skida oba 😂

Posted (edited)
2 hours ago, Milosh76 said:

Pa okaci ko ti brani. Ako mislis na obostrano guranje i ulazak igraca Cuke u putanju Pavkova, to nije faul.

Crni Milose, da li stvarno mislis da ce neko sa pogresne strane brda da prizna bilo kakvu sudijsku pomoc, koliko god bila ocigledna? Generaltm je odavno rekao da ih svi kradu, a generalovatm se ne porice.

Evo ti primer. Po jedna sumnjiva situacija na obe utakmice. Po GTR standardima, Pavkov je ubio igraca Cukarickog, a Sanicanin nije video loptu, koju ionako nije udario rukom, koja svakakonije isla prema golu, i svakako nije penal.

2 hours ago, Filozof manijak said:

I nikom ništa. Podlegla sudijska organizacija medijskom pritisku. :sad:

Jebiga, zbog Nisa nigde nikakve reci, pa organizaciji bilo lakse.

Mislim situacija je barem za analizu, a sve dokle GTR clanovi mogu da dobace su reakcije na postove. Ne postoje nikakve sanse da bar jedan kaze - sumnjivo je, mogao je da se svira penal. Ne, to ne postoji, njih svi kradu, i ovo je sve cisto. O toj situaciji nema nijednog pomena u novinama, portalima itd, ali se nad njima proizvodi aparthejd. To je shvatanje NUSKNVP koje se nikad promeniti nece. Uopste ne mogu da shvate da je sudija presudio sumnjivu situaciju za prtzn, jer to nikad nije postojalo, niti ce.

Edited by pantelia
  • +1 2
  • -1 1
Posted

Evo, sumnjivo je. Ja bih svirao penal da sam neki sudista fudbalski. Jedino što taj snimak, tj. gif ne pokazuje baš najjasnije situaciju.

Posted
2 minutes ago, Filozof manijak said:

Evo, sumnjivo je. Ja bih svirao penal da sam neki sudista fudbalski. Jedino što taj snimak, tj. gif ne pokazuje baš najjasnije situaciju.

Meni vise jeste za penal nego sto nije. Kao sto vise izgleda da je faul Pavkova nego medjusobno povlacenje. Samo ukazujem na nejednak tretman sumnjivih situacija u medijima, kao i ovde.

Posted
17 hours ago, Zico said:

Pravilo im je malo glupavo. 

pa taj što je ušao ranije je pokupio loptu zbog toga. nije ponovljeno zbog nekog sa druge strane koji ne utiče na igu

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

jel si čuo da igrač treba da bude u 16m da bi se svirao penaltik?

Posted
Gde su geometri? godišnji ?
  • Haha 1
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Naravno, zato i kažem da se snimka, ovaj, .gif-a ne vidi najjasnije

Posted

da li postoji nešto regularno na toj utakmici, smem da se kladim da je i lopta bila napumpana na 1,2 bara

nadovezao bih se i na kolege grujića i raku, vratar domaćina je nastupio u neodgovarajućoj opremi. morao je sudija da ga opomene pre meča da zameni garnituru

:fantom:

Posted

kako skocise na ovog fudbalera radnickog borjan i ostale slihtare da se dokazu pred onim vucicevim krimosima sa severa.

🤮🤮🤮