Nikodije Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 1 minute ago, rock bob said: kg je valjda 25k, a radnicki najgora ekipa u ligi ne jos dugo, dosao je lalat, sledi neverovatan niz pobeda.
rock bob Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 8 minutes ago, Nikodije said: ne jos dugo, dosao je lalat, sledi neverovatan niz pobeda. ma svejedno, stadion od 25k u kragujevcu nema veze s vezom
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2022 Author Posted February 12, 2022 kiza vinjak: otkaz u radničkom je politička odluka
Nikodije Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kiza vinjak: otkaz u radničkom je politička odluka Ko bi rekao da je Lalat deo ovakvih prljavih radnji i da ga postavljaju političkim dekretima. Drago mi je što Kiza istupio i rekao ovo. 2
Constantin Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Nema struje na Čika Dači ? Slučajnost....me verujem [emoji72]
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2022 Author Posted February 12, 2022 38 minutes ago, Constantin said: Nema struje na Čika Dači ? Slučajnost....me verujem oni imaju ozbiljan problem sa strujom, u stvari sa trafostanicom na stadionu
elementary Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Super liga ,nema struje na stadionuEvo upalili struju. Stadion u katastrofalnom stanju . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
levi Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Ringla Ninković i Andrija Kaluđerović u Proleteru iz Slane bare, a Marko Mirić u Radničkom iz Kragujevca. Nikad jača LL super liga
Nikodije Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 (edited) poledica stalno hvali slanu baru, kaze postali su daleko ozbiljniji klub od naprednjacke vojvodine. miric je dugo u rkg, igrao i drugu ligu sa njima. Edited February 12, 2022 by Nikodije
levi Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 slana bara je valjda bila Kokezin posao, tamo su išli omladinci Brodarca. ne znam šta je sad od kad se Koekeza vodi kao nestao
Nikodije Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 kokeza je sve samo ne nestao, i dalje dobija drzavne poslove kao i pre, sve ide svojim tokom.
Ratamahatta Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 33 minutes ago, levi said: Ringla Ninković i Andrija Kaluđerović u Proleteru iz Slane bare, a Marko Mirić u Radničkom iz Kragujevca. Nikad jača LL super liga Argentinski fazoni, secam se pre 15 godina kad su se svi vratili da umru tamo, Kili Gonzales u Rozariju, Veron u Estudijantesu, Ortega u Riveru... I prethodnih sezona je bilo groblja u dingdongu - svi oni raspadi od pre 10 godina - Ignjatijevic, Mikic, Trifunovic...
Recommended Posts