Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

tek sad citam tekst mozzarta, kazu "njegov cv uliva optimizam"  :laugh:

Posted (edited)

udžbenički primer svedoka saradnika. kad krene jednom da se raspliće (ako krene) može da se izvuče kao saradnik, da propeva (ovoga mu krsta) o svemu što zna i izvuče se 

Edited by Ted
Posted
10 minutes ago, Ted said:

neki parametar po kome će Rkg biti odmah iza Intera i Sitija, a ispred PSŽ, Reala itd. tabelica da se napravi obavezno

odavno podozrevam da u okviru Žurnala deluje neko tajnovito udruženje za bizarne fudbalske statistike 

Broj igraca u drecavim kopackama i religioznim tetovazama. 

Posted (edited)
7 minutes ago, Plajvi said:

Broj igraca u drecavim kopackama i religioznim tetovazama. 

si zainteresovan za rad u Žurnalu? imaš potencijala

pitanja na razgovoru za posao su ti laka

1. Koji je burek najbolji (tačan odgovor besplatan, znači ne ono sir, meso, prazan)

2. Šta te motiviše (tačan odgovor rakija, ne ona sranja volim znam sport, lepo pišem, elokventan, dikcija i to)

plata nije neka, al se dosta uzme sa strane 

Edited by Ted
  • +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)

sto se tice nekih ozbiljnijih klubova i boljih sportskih prica od ovih sluzbinih, tsc doveo najboljeg strelca makedonske lige, kupio najboljeg igraca francuskog treceligasa, i doveo skuletica. bice im dovoljno za cetvrto mesto na prolecnoj tabeli, iza blizanaca i kragujevca.

Edited by Nikodije
Posted (edited)

8 minutes ago, Ted said:

si zainteresovan za rad u Žurnalu? imaš potencijala

pitanja na razgovoru za posao su ti laka

2. Šta te motiviše (tačan odgovor rakija, ne ona sranja volim znam sport, lepo pišem, elokventan i to)

plata nije neka, al se dosta uzme sa strane 

Trece polUvreme™

Odem u Surdulaju/Stamatovo/Varvarin/Mrstane/Bacince da odradim tekmu, 4 kile pecenja, 2 litre rizlinga, povedem sekretaricu - urokam je, narokam je...

Maj 2022. - Srpski Bijelsa doveo Kragujevcane nadomak Evrope. 

Jednom se secam pre 20 godina igrao Napredak (kao finalista kupa) protiv nekih bosih Estonaca - otkinuli ih 6-1 u Krusevcu, ozderani Milojko svrsava - prava brazilijada na krusevackom Old Trafordu! :ziga:

Edited by Plajvi
  • Haha 2
Posted (edited)

49:50, evo ga ladno ima snimak. :laugh:

5-1 ipak.

Mislim da su te godine ispali iz lige :ziga:, njih je OFI Krit nagruvao 6-0 u sledecem kolu, pomesao sam sestice. 

Milojko u kolevci vinjaka, brak iz ljubavi. :wub:

Edited by Plajvi
  • +1 1
  • Haha 2
Posted

Narkoman se vraća, potpisuje za Radnički KG

• Wub 1
Posted

Odakle ti ideja da Ilijev ima licencu za trenera?

• +1 2
  • Haha 1
Posted

ilijev nigde nije ni otišao, pa da može da se vrati

:fantom:

Posted

Podržavam povratak, ovoga mi krsta!

Nema zabavnijeg lika u srpskom fudbalu od Lalata, a sport i služi da se zabavimo, zar ne? :D

• +1 4
Posted

Bilo je par takvih drama queenova u Bundesligi pre 20-25 godina, tipa Werner Lorant, Ewald Lienen, i Trapatoni je odlepio jednom k'o Lalat. :laugh:

Posted

"Nenad Lalatović, nekadašnji šef stručnog štaba FK Radnički Niš potvrdio je medijima da će sesti na klupu Radničkog iz Kragujevca, poslednjeplasiranog tima u Superligi.

Ovo će Lalatu biti čak osmi klub u Superligi Srbije, čime će se izdvojiti od Zorana Milinkovića i Dragoljuba Bekvalca koji su sedeli na klupama sedam superligaša.

Na ovoj svojevrsnoj tabeli trenerskih "ptica selica" slede Milorad Kosanović, Simo Krunić i Milan Milanović koji imaju po šest superligaša u svom trenerskom CV-ju..."

• +1 2
  • Wub 1