Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

pa bilo ih je više od 5

kentaki blu

:fantom:

utakmicu onakvog ritma nije moguće odigrati na 90% stadiona u linglongu i to isključivo zbog te podloge. šteta što će štetočine započeti megalomanske projekte, pitanje je da li će ih i kako završiti, stadion u bačkoj topoli je prava mera za sve stadione u srbistanu(isključujući blizanačke)

• +1 1
Posted

fora je u tome što se taj teren koristi isključivo za igranje utakmica jednog kluba, plus je napravljen, izgleda kako treba pa nema problema ni posle obilnih padavina

Posted

potpuno nov teren, ne koriste ga ni dva meseca. bio je i u Subotici dobar teren kad su ga zamenili 2018 i još par klubova je u to vreme dobilo nove terene, valjda iz uefa fondova. ali problem je što se loše održavaju pa brzo propadnu,  a i ovi novi tereni inače imaju kraći rok trajanja, i preporučuje se da se češće menjaju. Zvezda je posle one bruke protiv Krasnodara već dva puta stavljala novu travu, i već je vreme da se opet menja

• +1 1
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

fora je u tome što se taj teren koristi isključivo za igranje utakmica jednog kluba, plus je napravljen, izgleda kako treba pa nema problema ni posle obilnih padavina

Sve stoji, ali, cesidovskim rečnikom, premali je uzorak da bi se ozbiljno hvalilo/kudilo. Znaš kakva je trava bila na Mačvi pred ulazak u Super ligu - kao na Kamp nou. I kakva je bila pre polusezone?! 

Pri tom TSC je otvorio stadion “tek” u septembru.

Posted

:covid19:

znam kakva je bila trava u mačvi, a znam i kakva je u topoli

neuporedive su stvari u pitanju, bukvalno neuporedive

Posted (edited)

prelepo je izgledalo, gledajuci hajlajtse imao sam utisak kao da gledam zvezdu u evrokupovima. neobican stadion za nase uslove™ samim tim jer je stadion.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted

Skoro sam bio u Bačkoj Topoli i naravno da sam išao na stadion. Veštačka trava je oko terena. Sama podloga za igranje je travnata i za sada se odlično održava. TSC ima terene za trening prema Zobnatici, tako da se glavni teren čuva.

Inače radovi na prostorijama i dalje traju.

Posted
16 minutes ago, Azdaja said:

Ako mi pobedimo ovo takmičenje a oni sa svim, falkima, risairima, kafićima, zanderima, falcinelima, ohijima, Boaxjeima izduvaju, stvarno treba da bude cirkus

de pojasni ovo

Posted
29 minutes ago, renne said:

de pojasni ovo

Bez ikakvog omalovažavanja, smatram da ste u zadnje tri sezone uložili više od nas u poslednjih 7.

I ako se desi da Partizan osvoji titulu to zaista treba da bude presedan. 

• +1 1
Posted (edited)

kao što obično i biva, jedan večiti rival ima drugom da zahvali što se našao u nekoj povoljnijoj poziciji. recimo, mi smo se našli u poziciji da ugrozimo Zvezdinu titulu, između ostalog, i zbog toga što je Zvezdin skauting skandalozan i što njihov sportski direktor i ta ekipa koja odlučuje naprosto nisu umeli da sastave tim koji bi bio toliko jači od Partizana da se faktički ne bi ni postavljalo pitanje ko je bolji, ko će biti prvi i tako to. imali su mogućnosti, ne i sposobnosti. imali smo i mi mogućnost za tako nešto svojevremeno, i naravno da je nismo iskoristili.

kada bi to bila trka sposobnih i kompetentnih, pobedio je onaj ko je sposobniji i ima više para na raspolaganju, a to bi bio onaj koji konstantnije i bolje igra u Evropi, što bi značilo da može da zaradi više para po tom osnovu i da napravi jače transfere, i izlazne i ulazne. ovako je više trka nepospobnih i lopuža, pa će da pobedi onaj koji, uprkos takvom vođenju kluba, uspe da drži glavi nad vodom u datom trenutku.

neka razlika je u tome što Zvezda nije uspela sa strancima da napravi nikakvu naročitu prednost, a nas su stranci spasli (Sadik, Natko, Asano, Suma, Rikardo, Leonardo, Everton) jer bi bez njih zaista bili na nivou Radničkog iz Niša, Vojvodine isl. nas su stranci izvukli iz gliba i tamo 2006. ili 2007. kada su se pojavili Moreira, Žuka i Dijara.

u ovakvom stanju stvari ipade da je nama mnogo potrebnije ukidanje glupavih ograničenja u broju stranaca. da toga nema Zvezda bi verovatno dovela gomilu nekih polovnjaka i raspada, možda bi uboli jadnog ili dva, a mi bi tu bili na konju :D

Edited by Ted
  • +1 2
Posted (edited)

tede, ti si nepopravljivi romantik, verujes da titulu u linglongu uzima onaj ko uradi bolji skauting.

Edited by Nikodije
  • +1 2