kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2021 Author Posted December 2, 2021 da se ne podsećamo bravura
Filozof manijak Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 (edited) Jel ovaj imao a la carte u Maderi? Edited December 2, 2021 by Filozof manijak
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2021 Author Posted December 2, 2021 5 minutes ago, Filozof manijak said: Jel ovaj imao a la carte u Maderi? imao je abonentsku knižicu
Constantin Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Tata i Sin Tončev, Surdulica, suspenZovani zbog upada u sudijsku svlačionicu na poluvremenu. Jbg. sad Novica ne može da se kandiduje za PreCednika FSS...Bjeka će da "ubije sve i vrati se sam"....jedino ne znam šta "Sever" ima na sve to da kaže...jer.."A sad adio" se ne peva tek tako...
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2021 Author Posted December 6, 2021 to ih nije sprečilo, da danas bambusaju nekog u surdulaji i da, novica neće bika da menja nego šurbataru to mu je bar cilj
Constantin Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 to ih nije sprečilo, da danas bambusaju nekog u surdulaji i da, novica neće bika da menja nego šurbataru to mu je bar ciljMa zajebi "dundjera"...nije on ni semenke da prodaje na utakmici..A s kim se kačio danas? Na utakmici sa Šumadincima ?Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2021 Author Posted December 6, 2021 ne znam, znam samo da je bila neka šorka po završetku utakmice ma kao da je bitno to mu je plan
Constantin Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 ne znam, znam samo da je bila neka šorka po završetku utakmice ma kao da je bitno to mu je planSve u svemu...bitanga, obična...kao i brat mu, samo što je ovaj baš qrtchevit....dok ne naleti na neki "rutav nos"...Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока 1
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2021 Author Posted December 13, 2021 hrabra surdulaja ✊🏻 u to ime, muzika iz studija 1
SNARC Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) Oni im pet bodova uzese u poslednjih mesec i kusur edit - Give me five - Radnicki Soordooleetza Edited December 13, 2021 by SNARC 1
dragance Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Vaša je titula svakako ove sezone, ne brinite se.
Milošica Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Just now, dragance said: Vaša je titula svakako ove sezone, ne brinite se. Zbog izbora? Otvoren sam za sve teorije, da se razumemo, nego me zanima tvoje mišljenje.
pantelia Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 gtr ne časi časa, patka se vadi u sekundi 3
ZokiAsov Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: hrabra surdulaja ✊🏻 u to ime, muzika iz studija Malo je 2 penala protiv junackog radnika 1
Recommended Posts