Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
U narednom periodu treba očekivati uspon Timoka, Dubočice i Loznice do najviših mogućih visina (a to znači prvi do blizanaca). Ne gradi valjda sns bezveze te stadione. Btw ti stadioni jako dobro napreduju.
Potrajaće koliko i na silu ugurana Sloboda iz Užica koja danas sa novim stadionom prdi gde joj je i mesto, u trećoj ligi.
Posted

Ovi moji sevojnicani su bas ogorceni zbog svega sto se tad desilo

Bas sve sa tom "novom slobodom" je bilo gadno, ukljucujuci one satro navijace lokal patrote, jebene huligane koji su u nekom trenutku uspeli i napasti ljude sa decom na proslavi

Posted (edited)

...

Edited by Nikodije
Posted
15 hours ago, Milosh76 said:

Radnicki iz KG, provereno... i uvek neugodni Rad

Otkud ti to za Radnički?

Redovno gledam, najlošiji tim u ligi.

• +1 1
Posted

kakav crni radnički kg

Posted

nije crni, nego crveni :fantom:

pa kazu ljudi u narednom periodu, ne nuzno ove sezone

meni to ima smisla, ipak je kg za srpske uslove velik grad, a vucic voli da pokrije sveeeee

uostalom jos od dinkarinog vremena i "eksplozije" sporta u kg nisu imali adekvatno mazanje ociju u toj sferi

inace, utakmice radnickog kg su u ranijem periodu bile itekako posecene u nekim navratima po poseti su bili odmah uz/iza blizanaca

i itekako opoziciono nastrojeni

ali, naravno, makar onoliko koliko imam kontakta, a prilicno sam ih sasekao sa kg proteklih godina, sve je to "pacifikovano", namireno, rasterano...

• +1 2
Posted
Otkud ti to za Radnički?
Ovo sto pbg kaze, veliki grad, novi stadion, dosta publike... treba im dobar trener, recimo Lalatovic, i malo manje para da se krade, drzavni sponzor... I eto ti "iznenadjenja" koje ce trajati sezonu ili dve, lova se opere i idemo dalje.
  • +1 2
Posted
2 hours ago, Milosh76 said:
8 hours ago, Jozef K. said:
Otkud ti to za Radnički?

Ovo sto pbg kaze, veliki grad, novi stadion, dosta publike... treba im dobar trener, recimo Lalatovic, i malo manje para da se krade, drzavni sponzor... I eto ti "iznenadjenja" koje ce trajati sezonu ili dve, lova se opere i idemo dalje.

pa pod tim kriterijumima može da se svrsta cela liga

sem topoly sc, njima samo treba dobar trener

:fantom:

ja tipujem na napredak

Posted
3 hours ago, Milosh76 said:

dobar trener, recimo Lalatovic

+1000

• Wub 1
Posted

Mozes da tipujes na koga hoces, malo Vojvodina, malo istocna Srbija, sad je red na Sumadiju, pa zapadna, pa Bg, pa u krug.

To su sve instant uspesi, nista od toga ne izdrazi vise od 2 sezone.

Lalatovic jeste dobar tener za LLTSLS nivo, to sto je lud je samo plus za te kratkorocne projekte.

Posted

Van sns prćije u kojoj radi kao sns fudbalski trener u sns projektima imao je samo kratki i neuspešni izlet u Arabiji tako da ne znamo kakav je trener. Verovatno jako loš.

Posted

zato i prave stadione gde nema fudbala na "visokom nivo", da bi pokrili sveeeee

Posted

Radnički je do skoro imao tog Radenkovića za trenera. Pristojni fićfirić, pomoćnik Krstaji u reprezentaciji. Tim je izgledao očajno. Može da se nema kvaliteta, ali treba da se zna neki sistem i hijerarhija. Jedino što je sa Krstajićem odigrao 4:4 u Bačkoj Topoli, tj Senti. Svi kažu namešteno, ja to baš ne znam.

Zamenjen je Kizom i očekujem da on iz ekipe izvuče šta se da izvući. Videćemo da li će šta biti. Ako ispadne odmah neće se skoro vratiti u prvu ligu. Inače Slavko Perović je sportski direktor i doveo je dosta iskusnih igrača plus neke mlade, ali za sada je bilo očajno. Mirić, Tomić, Srnić, Milanović plus ovi neki mladi. Dvojica bonus golmana koji su odlični su plus, jer nema potrebe da se razmišlja o ostalih deset igrača, nego igraju najbolji.

Posted

ma samo da naprave taj novi stadion sa 20000 mesta i parkingom za 200 automobila :happy:

• Haha 1
Posted
Van sns prćije u kojoj radi kao sns fudbalski trener u sns projektima imao je samo kratki i neuspešni izlet u Arabiji tako da ne znamo kakav je trener. Verovatno jako loš.
To sam isto i ja napisao, samo malo "suptilnije" :D