Constantin Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 ? ..... imaš i spekulaciju da smo namestili sve do kraja.... ... I ja sam nešto načuo..spremio 50€...[emoji2957]
kud u maglu Simoviću Posted October 28, 2021 Author Posted October 28, 2021 38 minutes ago, Constantin said: ... I ja sam nešto načuo..spremio 50€... držim ti fige
Constantin Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: držim ti fige Znam... 1
elementary Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Čuka mnogo bolja ali nije iskoristila nijednu od 3 velike šanse i kasnije im stiže kazna ,gol i pobeda Partizana.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
elementary Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Dobro ,dosta je izdržala Čuka ,pohvale za njih ,igraju fudbal. Vidi se da nisi spustili gaće .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Miljenko Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Ovo ko onaj vic koja bi tri coveka sigurno prezivela nuklearni rat.
darkonet Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Da me neko slucajno ne shvati pogresno pa da ovo sto pisem dovodi u vezu s bilo kakvom patkometrijom (potpisujem da je Partizan jaci od Proletera za 3+ golova i da ovo sto pisem nema veze sa Partizanom) ali bas cesto igrac Proletera po imenu Zarija Lambulic izlazi u prvi plan...ranije crveni protiv Partizana na pocetku utakmice, sinoc penal, onaj smehotresni autogol protiv Radnickog a bilo je i jos nekih sityacija koje izazivaju sumnju. Ponikao u Brodarcu a svi znamo ciji je, brzo usao u mladu repstaciju Sumnjiv je bas odavno
John Coltrane Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Šta je sa TSC? Prodaju bodove za opstanak?
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 ma kako smešno zvučalo, oterali krstaju čovek otmar hicfild glavom & bradom za 90% linglong batađorista 4
Recommended Posts