Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, pbg12345 said:

jel salju ti "navijaci" nekakve poruke takve vrste

Pa oko toga su se onomad i zakacili sa Lalatom, najavljivali su TSC - Vosa kao "derbi madjarskih juznih krajeva" na sta je on odgovorio da je to derbi "severne Velike Srbije" (ili vec stogod u tom stilu). Nameri se junak na junaka.

Posted

Nista sto domaca kajsija/sljiva/viljamovka/loza/dunja/miks svega toga i ko zna cega jos ne mogu da pomire. :D

Posted

Dobra, otvorena utakmica. Jedino iritira ovaj s Arene, tip apsolutno nikakvu razliku ne pravi u komentarisanju Partizana protiv Genta i TSC-a. Valjda bi nekakav minimum nepristrasnosti morao da postoji u domacim utakmicama. Svaki put imam utisak da gledam utakmicu na Partizan TV.

• +1 2
Posted

Bukvalno rekao nešto u fazonu nadam se da nije penal za Tsc .Malopre kad je pao Miletić baš se uplašio ,budala.
Tsc fino igra napred . Rajković krivac za bar dva gola . Baš je čudno reagovao.Partizan iz tri šuta tri gola . Bar je milina gledati ovako na normalnom stadionu i terenu.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

surdulička bombonjera u transu

Posted

dvojka u surdulaji easy money

:fantom:

Posted

Valja iskreno čestitati Partizanu i navijačima na zasluženoj tituli

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
Just now, renne said:

Valja iskreno čestitati Partizanu i navijačima na zasluženoj tituli

Hvala na lepoj nameri..ali cekaj malo, vidis koliko je produzio, kao u kukuruz ligama.

Ne bi me cudio penal u nekom devedesetdesetom minutu.

Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Hvala na lepoj nameri..ali cekaj malo, vidis koliko je produzio, kao u kukuruz ligama.

Ne bi me cudio penal u nekom devedesetdesetom minutu.

i šta sad, kad je kraj, a penala nema?

Posted

Onda cekamo da vidimo sta ce predsednik da kaze...on se za sve pita ipak..onaj sa velikim ustima.

• Tužno 1
Posted

jbg sad ima var

• +1 3
Posted

Hoćemo kalčopoli ukidanje vara u srpskom fudbalu

• +1 1
  • -1 1