October 21, 20213 yr 2 hours ago, pbg12345 said: jel salju ti "navijaci" nekakve poruke takve vrste Pa oko toga su se onomad i zakacili sa Lalatom, najavljivali su TSC - Vosa kao "derbi madjarskih juznih krajeva" na sta je on odgovorio da je to derbi "severne Velike Srbije" (ili vec stogod u tom stilu). Nameri se junak na junaka.
October 22, 20213 yr Nista sto domaca kajsija/sljiva/viljamovka/loza/dunja/miks svega toga i ko zna cega jos ne mogu da pomire.
October 24, 20213 yr Dobra, otvorena utakmica. Jedino iritira ovaj s Arene, tip apsolutno nikakvu razliku ne pravi u komentarisanju Partizana protiv Genta i TSC-a. Valjda bi nekakav minimum nepristrasnosti morao da postoji u domacim utakmicama. Svaki put imam utisak da gledam utakmicu na Partizan TV.
October 24, 20213 yr Bukvalno rekao nešto u fazonu nadam se da nije penal za Tsc .Malopre kad je pao Miletić baš se uplašio ,budala.Tsc fino igra napred . Rajković krivac za bar dva gola . Baš je čudno reagovao.Partizan iz tri šuta tri gola . Bar je milina gledati ovako na normalnom stadionu i terenu.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
October 27, 20213 yr Just now, renne said: Valja iskreno čestitati Partizanu i navijačima na zasluženoj tituli Hvala na lepoj nameri..ali cekaj malo, vidis koliko je produzio, kao u kukuruz ligama. Ne bi me cudio penal u nekom devedesetdesetom minutu.
October 27, 20213 yr 2 minutes ago, SNARC said: Hvala na lepoj nameri..ali cekaj malo, vidis koliko je produzio, kao u kukuruz ligama. Ne bi me cudio penal u nekom devedesetdesetom minutu. i šta sad, kad je kraj, a penala nema?
October 27, 20213 yr Onda cekamo da vidimo sta ce predsednik da kaze...on se za sve pita ipak..onaj sa velikim ustima.