Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ne verujem da će tsc da zaposli Vučićevog sns dupelisca Lalata, on ide tamo gde ga partija pošalje, tsc nije partijski klub.

Posted
8 hours ago, Nikodije said:

Ne verujem da će tsc da zaposli Vučićevog sns dupelisca Lalata, on ide tamo gde ga partija pošalje, tsc nije partijski klub.

Jeste, samo Fidesz-a.

• +1 2
Posted

Mislio sam na sns partiju. Lalat nije u fideszu, niti je fidesz toliko lud kao sns da postavlja svoje članove na trenerska i selektorska mesta.

Posted

A ne pada ti na pamet da Fides i SNS sarađuju međunarodno i interlopovski, pa se lepo na čelo fidesovskog kluba postavi esenesovski omiljeni trener?
Pošto u ovoj prćiji glavnu reče vodi SNS a ne Fides...

Posted

Lalat je odranije u sukobu s organizovanim navijacima TSC, ne znam kako bi bio prihvacen tamo.

Posted
On 19.10.2021. at 11:41, kud u maglu Simoviću said:

krstaja out

Taman da preuzme repku kada se Piksi plasira na svetsko.

• +1 2
Posted
Lalat je odranije u sukobu s organizovanim navijacima TSC, ne znam kako bi bio prihvacen tamo.
A koliko tih organizovanih ima ukupno?
Posted

Trojica iz Topole i jedan iz Pačira. 

• +1 3
  • Haha 1
Posted

I Nišlije ga nisu mirisale pa je posle bio omiljen. :/

Posted
On 20.10.2021. at 14:34, Radoye said:

Lalat je odranije u sukobu s organizovanim navijacima TSC

:covid19:

Posted
6 hours ago, Milosh76 said:
On 20.10.2021. at 14:34, Radoye said:

ima ih. stalno su dolazili u sentu

a sad u topoli imaju i koptm

Posted
6 hours ago, Milosh76 said:
On 20.10.2021. at 8:34, Radoye said:

Koliko god da ih ima, poenta je da je TSC deo Orbanovog projekta velikomadjarskog zapisavanja teritorija u nadi za revizijom Trijanona a da su ti organizovani listom velikomadjarski ultranacionalisti. Potencijal za pravljenje sranja postoji.

Posted
14 minutes ago, Radoye said:

Koliko god da ih ima, poenta je da je TSC deo Orbanovog projekta velikomadjarskog zapisavanja teritorija u nadi za revizijom Trijanona a da su ti organizovani listom velikomadjarski ultranacionalisti. Potencijal za pravljenje sranja postoji.

jel salju ti "navijaci" nekakve poruke takve vrste

pitam, posto nisam primetio (istina nije da nesto mnogo i pratim) da klub kao takav salje slicne poruke

uostalom, vidim u ekipi su gotovo sve srbi, pretpostavljam da bi bilo drugacije da klub javno zeli poslati poruku takve vrste

inace najuspesniji "srpski" klub u hrvatskoj je bsk bijelo brdo

pisem to jer bsk blisko saradjuje sa osijekom, koji je takodje deo tog orbanovog projekta uz tsc i ona dva kluba u slovackoj i rumuniji

prave stadion koji je bukvalno svemirski brod, ne za postojece stadione u srbiji, vec cak i u odnosu na sve one "makete" koje su se sanjale ovde

srpski pod navodnicima za bsk, jer ne naglasavaju to svoje srpsko na neki poseban nacin, jednostavno dolaze iz mesta gde vecinu cine srbe

godinama su u vrhu druge lige hrvatske