Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

poredimo ligu u kojoj zaista postoje i primenjuju se nekakva pravila i ligu koja menja upravo usvojeni sistem takmičenja zato što je predsednik nešto izjavio u medijima ;)

Posted

nema ni kod njih pravila, Španci su tu isti kao naši, po tome koliko su cela liga i savez podređeni blizancima

• +1 2
Posted

a jbg. da su toliko podređeni blizancima verovatno bi Mesi nekako ostao u Barsi, malo bi im progledali kroz prste za te finansije i tako to......ili bi neki visoki funkcioner izašao u medije sa tvrdnjom da mora da ostane, pa bi se to i desilo 

Posted

Mislim da im je do sada progledano x puta, glede finansija

• +1 1
Posted

Tamo Bilbao ne sme da ispadne nikada. I Atletiko moze, samo oni ne. 

Posted
On 14.10.2021. at 7:41, Ted said:

poredimo ligu u kojoj zaista postoje i primenjuju se nekakva pravila i ligu koja menja upravo usvojeni sistem takmičenja zato što je predsednik nešto izjavio u medijima ;)

Pogotovu FFP :covid19:

Posted (edited)

Nenad Lalatović je dobio otkaz u saudijskom Al Batinu. Tamošnji klub je tu odluku saopštio nakon sinoćnog poraza od skupocenog Al Šababa (0:3), što je očigledno predstavljalo kap koja je prelila čašu nakon serije loših rezultata na startu sezone.

Srpski strateg napušta klub nakon osam mečeva u klubu, u kojem je imao skor od jedne pobede, tri remija i četiri poraza, uz gol-razliku 5:11. Temperamentni strateg je imao ugovor do kraja sezone, ali je usledio rastanak posle samo tri meseca.

Znaci do kraja polusezone ili Radnicki iz Nisa ili Vojvodina :D 

Edited by Milosh76
Posted (edited)

krstaja out

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

to je i meni prvo palo na pamet

Posted

To pise i u tekstu...koji sam procitao nakon sto sam napisao da dolazi Lalatovic :D

Posted

Vraca se cirkus al ce da bude dobro sa lalatom opet. A još željan Srbije i uživanja. :D

Posted

Nekako mi je adekvatno da posle jučerašnjeg druženja Viktora i Aleksandra, Lalat preuzme TSC. :D

• +1 2