October 14, 20213 yr poredimo ligu u kojoj zaista postoje i primenjuju se nekakva pravila i ligu koja menja upravo usvojeni sistem takmičenja zato što je predsednik nešto izjavio u medijima
October 14, 20213 yr nema ni kod njih pravila, Španci su tu isti kao naši, po tome koliko su cela liga i savez podređeni blizancima
October 14, 20213 yr a jbg. da su toliko podređeni blizancima verovatno bi Mesi nekako ostao u Barsi, malo bi im progledali kroz prste za te finansije i tako to......ili bi neki visoki funkcioner izašao u medije sa tvrdnjom da mora da ostane, pa bi se to i desilo
October 15, 20213 yr On 14.10.2021. at 7:41, Ted said: poredimo ligu u kojoj zaista postoje i primenjuju se nekakva pravila i ligu koja menja upravo usvojeni sistem takmičenja zato što je predsednik nešto izjavio u medijima Pogotovu FFP
October 17, 20213 yr Nenad Lalatović je dobio otkaz u saudijskom Al Batinu. Tamošnji klub je tu odluku saopštio nakon sinoćnog poraza od skupocenog Al Šababa (0:3), što je očigledno predstavljalo kap koja je prelila čašu nakon serije loših rezultata na startu sezone. Srpski strateg napušta klub nakon osam mečeva u klubu, u kojem je imao skor od jedne pobede, tri remija i četiri poraza, uz gol-razliku 5:11. Temperamentni strateg je imao ugovor do kraja sezone, ali je usledio rastanak posle samo tri meseca. Znaci do kraja polusezone ili Radnicki iz Nisa ili Vojvodina Edited October 17, 20213 yr by Milosh76
October 19, 20213 yr To pise i u tekstu...koji sam procitao nakon sto sam napisao da dolazi Lalatovic
October 19, 20213 yr Vraca se cirkus al ce da bude dobro sa lalatom opet. A još željan Srbije i uživanja.
October 19, 20213 yr Nekako mi je adekvatno da posle jučerašnjeg druženja Viktora i Aleksandra, Lalat preuzme TSC.