Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

I treba obesmisliti ovu ligu na svaki mogući način, šta je čovek svirao i treba da ga jebu. A sudija kad je krenuo da se kurči sa crvenim kartonima onda je golman recimo morao dobiti jedno 3 crvena još pre izvođenja penala. 

Edited by theanswer
Posted

Palo mi na pamet, da svi krenu da se previjaju po terenu da su povređeni. Primicač, zadnja loža...

Posted

I posle seru kako nam ne treba regionalna liga.

Jebo vas Brano Mićunović i Vladimir Bulatović

Ценим да Брано не би био личност од утицаја у тој регионалној фантазији. Или неки локални шеф фиса из западног Скопља.  :fantom:

Posted

Где је играо овај Веселиновић што је тренер Спартака?

Posted
6 minutes ago, porucnik vasic said:

Где је играо овај Веселиновић што је тренер Спартака?

Hajduk Lion, Radnički Niš

Posted

Klub Gašićevih sinova nastavlja fudbalsku bajku: FK Trajal juri treću promociju u tri sezone

Preporod kluba koji kao predsednik i kapiten predvode Vladan i Milan Gašić, sinovi direktora BIA Bratislava Gašića, započeo je početkom 2016. godine. Ekipa se u tom trenutku nalazila na pretposlednjem mestu Prve rasinske okružne lige sa pet pobeda i deset poraza, uz gol razliku 27:38.

Nakon što je najstariji od braće Gašić, Vladan, preuzeo mesto predsednika - „gumari“ su u prolećnoj polusezoni zabeležili 15 uzastopnih pobeda i plasirali se u Zonu „Zapad“.

Interesantno je da im ni ovih 15 vezanih pobeda ne bi bilo dovoljno za prvo mesto, nego su morali da plate igraču prvoplasiranog tima da udari sudiju, pa im savez rebnuo -3.

Posted

mateja olajoš nađ igrač kola. pa jbt kolko ih ima, samo iskače neki novi svake nedelje

Posted

Šta bi, ponestalo topica za patkometriju pa moraš ovde?

Slaba ti je ova potrenica, nemamo ni sliku

Posted

hop hop hop

• 2 weeks later...
Posted

Tzv teren u Krusevcu, nakon sklanjanja snega

post-84559-0-08559800-1512903112_thumb.j

Posted
9 minutes ago, Milosh76 said:

Tzv teren u Krusevcu, nakon sklanjanja snega

post-84559-0-08559800-1512903112_thumb.j

боље да оду на неку њиву код ћићевца

:isuse:

Posted

Pa jbt kao da su kisele kiše padale 3 dana, čime su sklanjali snijeg, motikama i ašovima :unsure:

Posted

kazem ja tamo na temi o radnickom. stavise nudim konkretna resenja

ali slabo ko mene slusa :(

zajebancije bez. daj jbt, nemamo uslova da igramo fudbal u ovo doba godine. koja je svrha ovog? ni onaj nizak nivo kvaliteta na ovome nije moguce odrzati, mogucnost od povrede drasticno raste, a ni inace mnogobrojna publika nije bas rada da se mrzne i kisne/pada sneg po njoj po zimskom kijametu

Posted

Ideš tamo u goste, kako te tretiraju? Ja par puta napisao nešto, izignorisali me skroz.