Ted Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 48 minutes ago, John Coltrane said: Pa javi se nekad kad već prolaziš kroz Šabac redovne servise auta radim u Šapcu, i onda bazam po gradu dok se ne završi.....eto prilike, kad stučem još 2000km koliko mi je preostalo
Nikodije Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jedno 50 različitih rendera različitih stadiona koji planiraju da se grade po Srbiji sam video u poslednjih 20-25 godina, ovo u B.Topoli je prvi slučaj da se render pretvori u stvarnost. Mora neko sa strane da dođe da nam napravi pošten stadion, jebem nas nesposobne. U Smederevu zamalo da uspeju i završe, ali i tamo je stalo i sada propada.
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2021 Author Posted September 4, 2021 milanovac je završen, i užice al ga jebe što kad igrač izvodi korner mora da uđe u dvorište privatne kuće
villiem Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 lep je tsc, cak su ogradili za gostujuce navijace. mali je kapacitet al to vrse neku procenu valjda. kontam da cena skace drasticno za svaki novi red. nikola zigic je ponikao u b.topoli, tako da sve ima smisla
Nikodije Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 (edited) 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: milanovac je završen, i užice al ga jebe što kad igrač izvodi korner mora da uđe u dvorište privatne kuće uvek zaboravim milanovac. jeste metalac lepo napravio (mada je tribina iza gola mogla lepse da se uradi, cudno izgleda) ali to je bas mali stadioncic, nisam siguran sta od evropskih utakmica moze tamo da se igra. ovo u topoli je prvo ozbiljnije sto imamo. uzice je frankenstajn, bas zbog tih kuca. valjda vlasnici nisu hteli da prodaju, pa su tribine pravljene da se kuce izbegavaju, i to bas ruzno izgleda. a koliko sam video i taj stadion propada. Edited September 4, 2021 by Nikodije
ZokiAsov Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Sto puta dovodjen u vezu sa Partizanom u ranijim prelaznim rokovima, gdin Rajkovic potpisao za TSC
kud u maglu Simoviću Posted September 6, 2021 Author Posted September 6, 2021 respektabilan rim napravili mađaritm fali im neki gelatistatm u upravi pa da priča bude kompletna sem blizanaca ne vidim ko može da ih bije u topoli. možda kruševac izvuče bod i to je to 1
Ted Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 (edited) prvo da se vidi u kakvom je stanju Rajković, jel igrao fudbala skorije i tako to da ne bude kao kad je Zvezda dovela onog bucmastog, što je prašio po Bundesligi svojevremeno, a ovde izgledao smešno....zaboravio sam kako se zove čovek Edited September 6, 2021 by Ted
Milosh76 Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Formalno da, a realno davali su kao, automobile i pobegli prvom prilikom.
Ratamahatta Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Rajkovic ni u jednom momentu svoje karijere nije im'o pojma, izvikaniji od Danila Pantica.
April Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Da...samo nam fale stadioniSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2021 Author Posted September 9, 2021 eno u leskovcu odmakli tj srušili tribine, doduše sad sledi onaj zajebaniji deo. treba podići nove ja se ne bih kladio na građevinske sposobnosti radikala 1
Recommended Posts