Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
48 minutes ago, John Coltrane said:

Pa javi se nekad kad već prolaziš kroz Šabac :)

redovne servise auta radim u Šapcu, i onda bazam po gradu dok se ne završi.....eto prilike, kad stučem još 2000km koliko mi je preostalo :)

Posted

Jedno 50 različitih rendera različitih stadiona koji planiraju da se grade po Srbiji sam video u poslednjih 20-25 godina, ovo u B.Topoli je prvi slučaj da se render pretvori u stvarnost. Mora neko sa strane da dođe da nam napravi pošten stadion, jebem nas nesposobne. U Smederevu zamalo da uspeju i završe, ali i tamo je stalo i sada propada.

Posted

milanovac je završen, i užice al ga jebe što kad igrač izvodi korner mora da uđe u dvorište privatne kuće

Posted

lep je tsc, cak su ogradili za gostujuce navijace. mali je kapacitet al to vrse neku procenu valjda. 

kontam da cena skace drasticno za svaki novi red.

nikola zigic je ponikao u b.topoli, tako da sve ima smisla :D

Posted (edited)
30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

milanovac je završen, i užice al ga jebe što kad igrač izvodi korner mora da uđe u dvorište privatne kuće

uvek zaboravim milanovac. jeste metalac lepo napravio (mada je tribina iza gola mogla lepse da se uradi, cudno izgleda) ali to  je bas mali stadioncic, nisam siguran sta od evropskih utakmica moze tamo da se igra. ovo u topoli je prvo ozbiljnije sto imamo. uzice je frankenstajn, bas zbog tih kuca. valjda vlasnici nisu hteli da prodaju, pa su tribine pravljene da se kuce izbegavaju, i to bas ruzno izgleda. a koliko sam video i taj stadion propada.

Edited by Nikodije
Posted

Sto puta dovodjen u vezu sa Partizanom u ranijim prelaznim rokovima, gdin Rajkovic potpisao za TSC 

Posted

respektabilan rim napravili mađaritm

fali im neki gelatistatm u upravi pa da priča bude kompletna

sem blizanaca ne vidim ko može da ih bije u topoli. možda kruševac izvuče bod i to je to

• Haha 1
Posted (edited)

prvo da se vidi u kakvom je stanju Rajković, jel igrao fudbala skorije i tako to

da ne bude kao kad je Zvezda dovela onog bucmastog, što je prašio po Bundesligi svojevremeno, a ovde izgledao smešno....zaboravio sam kako se zove čovek

Edited by Ted
Posted

Formalno da, a realno davali su kao, automobile i pobegli prvom prilikom.

Posted

Rajkovic ni u jednom momentu svoje karijere nije im'o pojma, izvikaniji od Danila Pantica. 

Posted

Da...samo nam fale stadioni

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Posted

eno u leskovcu odmakli

tj srušili tribine, doduše sad sledi onaj zajebaniji deo. treba podići nove

ja se ne bih kladio na građevinske sposobnosti radikala

• Haha 1