Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

super ako naprave te stadione, ali se bojim da to ne funkcioniše baš na način “ovde ću da dignem stadion i tu će da bude klub, stabilan prvoligaš”

funkcionisace kao u jagodini, godinu - dve, pa raspad. i tamo je bilo spektakularno otvaranje, trubaci, ludilo, klub je cak stigao i do evrope, tamo je i reprezentacija odigrala neku utakmicu (valjda sa makedoncima u kvalifikacijama za brazil) a onda potonuce vestackog kluba, kao i devastacija stadiona. slutim da je to scenario i za ovo sto zida vucic. za razliku od njegovih stadiona ne sumnjam da ce ovo sto je orban napravio u b.topoli opstati, biti odrzavano i odrzivo.

Edited by Nikodije
Posted (edited)
54 minutes ago, Ted said:

bilo je više logike da se u Šapcu digne stadion nego u Loznici, no dobro

stadion u Loznici je grozan (postojeći) i nalazi se odmah pored bolnice, što nije mesto za stadion.....pošto će se tu održavati koncetri i slično raznih vokalnih solista ćirilične škole, nije u redu da se bolesni ljudi uznemiravaju. mislim nema veze ko peva sve i da je Kareras ili Domingo

stari lagator vise ne postoji, srusili su ga, i ako sam dobro shvatio ovo novo sto grade - grade na tom istom mestu, tako da ce se i dalje uznemiravati bolesni ljudi.

Edited by Nikodije
Posted
2 hours ago, Nikodije said:

funkcionisace kao u jagodini, godinu - dve, pa raspad. i tamo je bilo spektakularno otvaranje, trubaci, ludilo, klub je cak stigao i do evrope, tamo je i reprezentacija odigrala neku utakmicu (valjda sa makedoncima u kvalifikacijama za brazil) a onda potonuce vestackog kluba, kao i devastacija stadiona. slutim da je to scenario i za ovo sto zida vucic. za razliku od njegovih stadiona ne sumnjam da ce ovo sto je orban napravio u b.topoli opstati, biti odrzavano i odrzivo.

Nece ni Orban sto godina

Posted

šta je sa reflektorima na Orban Areni, kao da je osvetljen samo jedan ćošak terena. kao sa onim mobilnim reflektorima FSS što su jednom igrali Napredak - Zvezda u Kruševcu

mada je rekao ovaj na početku da je sad "otvaranje" zato što je Ferenzvaroš sada slobodan, ali da će TSC i seledću domaću utakmicu igrati u Senti

Posted

8-E5-EFF39-671-B-40-AE-B0-ED-BFE0324-BA2

juno potkivano

napravi ga orban za peticu, ima još dosta posla da bude kompletno u funkciji, negde sam čuo još godinu i nešto 

bespredmetno ga je upoređivati sa bilo kojim objektom u srbiji ovog tipa, svetlosna godina ispred

biće zadovoljsvo gledati utakmice na ovom stadionu, zavidim topolcima

gledajući ovaj minijaturni objekat(~5k) i koliko tu posla ima verujem da će ovi vučićevi stadioni biti započeti jako, al da će se stati u jednom momentu i da će biti poluzavršeni objekti narednih nekoliko decenija. naravno potpuno nepotrebni megalomanski kapaciteti će cenu gradnje dići u nebesa, plus deo koji neminovno iscuritm sa strane dovešće do toga da ćemo sem skadra na bojani imati po jedan skadar i u leskovcu, zaječaru, loznici…

• +1 3
Posted
On 2.9.2021. at 15:29, Ted said:

bilo je više logike da se u Šapcu digne stadion nego u Loznici, no dobro

stadion u Loznici je grozan (postojeći) i nalazi se odmah pored bolnice, što nije mesto za stadion.....pošto će se tu održavati koncetri i slično raznih vokalnih solista ćirilične škole, nije u redu da se bolesni ljudi uznemiravaju. mislim nema veze ko peva sve i da je Kareras ili Domingo

šta ja znam, mogu na tim novim stadionima da igraju klubivi koji su u superligi a nalbliži su geografski.....tipa da igraju na najbližem stadionu koji ispunjava uslove. stvarno bi bio užas da imaš nove i uslovne stadione a da se superliga igra po njivama i oranicama......brate mili na šta je ličio Čukin teren protiv Zvezde, ono je užas.....baš sam se iznenadio 

Šabac ima stadion, hvala na brizi :sleep:

Inače koja je logika da bi pre trebalo kod nas nego u Lozani? Tamo se pumpaju pare, grade nove zgrade baš na Lagatoru, dovlače se strane firme, sredjuju ulice...Šabac je vraćen u 90te - prljave ulice, nepokošena trava na javnim površinama, otpuštanje po javnim predužećima - odmazda u pravom smislu te reči.

• +1 1
Posted

Ovo je sramota sa ovom madjarskom zastavom jebem ih u usta bolesna

Posted (edited)

Sto,taj detalj mi se najvise svidja. Sad navijam da nas svi zapisavaju.

Edited by Meazza
Posted

Sto bi navijao protiv sebe, bas nihilizam, ali tvoja stvar

Posted

pa pola pola je, levo nije mađarska. kako god obe su podjednako glupe za klupski stadion. nadam se da su samo stavili neke navlake za otvaranje, a da  su stolice u bojama kluba

Posted (edited)

jel ovo imaju dva semafora koji su svetliji od reflektora, ili su reflektori baždareni da obasjaju korner zastavice?

ne znam zašto svi i dalje imaju fetiš na te bandera reflektore kao pre 50 god, umesto da lepo stave sijalice na ivicu krova kad već imaju krov oko celog stadiona

d0a1d09fd09ed0a009dd098-d0a2d092d09d0a2.

Edited by levi
Posted
43 minutes ago, John Coltrane said:

Šabac ima stadion, hvala na brizi :sleep:

Inače koja je logika da bi pre trebalo kod nas nego u Lozani? Tamo se pumpaju pare, grade nove zgrade baš na Lagatoru, dovlače se strane firme, sredjuju ulice...Šabac je vraćen u 90te - prljave ulice, nepokošena trava na javnim površinama, otpuštanje po javnim predužećima - odmazda u pravom smislu te reči.

znam da ima, često prolazim kroz Šabac jer često idem u Loznicu, pošto je supruga tamo rođena, ima kuću, tamo imamo babu i dedu i ogromno dvorište za klinku :D

mislio sam na logiku da u Šapcu postoji klub koji se klati između prve i druge lige i da bi možda novi stadion na mestu postojećeg imao više smisla.....možda bi mogao da bude i neki osnov za dalja ulaganja u klub, neki budući ulazak privatnog kapitala. na kraju krajeva veći je grad

što se Loznice tiče nije baš tako sjajna situacija. mislim tačno je da se gradi, stanove kupuju uglavnom Lozničani koji rade po inostranstvima, ali realno je pogranična varošica za koju ne verujem da će imati nekakav ozbiljan profi klub. Mačva je veći klub, Šabac je veći grad, veće su šanse da će se tamo dešavati nešto + bliže je aerodromu itd

a i nije vam stadion pored bolnice koliko znam :)

Posted
9 minutes ago, Ted said:

znam da ima, često prolazim kroz Šabac jer često idem u Loznicu, pošto je supruga tamo rođena, ima kuću, tamo imamo babu i dedu i ogromno dvorište za klinku :D

mislio sam na logiku da u Šapcu postoji klub koji se klati između prve i druge lige i da bi možda novi stadion na mestu postojećeg imao više smisla.....možda bi mogao da bude i neki osnov za dalja ulaganja u klub, neki budući ulazak privatnog kapitala. na kraju krajeva veći je grad

što se Loznice tiče nije baš tako sjajna situacija. mislim tačno je da se gradi, stanove kupuju uglavnom Lozničani koji rade po inostranstvima, ali realno je pogranična varošica za koju ne verujem da će imati nekakav ozbiljan profi klub. Mačva je veći klub, Šabac je veći grad, veće su šanse da će se tamo dešavati nešto + bliže je aerodromu itd

a i nije vam stadion pored bolnice koliko znam :)

Pominjan je Ramadani kao ulagač iz senke, a prošlo kolo Loznica-Mačva 4:0 :ph34r:

Od urbane legende da smo početkom 90tih prodali Spartaku mesto u prvoj ligi za 2 šlepera kafe, do priča oko guranja Mačve u prvu ligu da bi na stogodišnjicu dobila pare od UEFA sa sve Ivicom Kraljem kao predsednikom kluba, stadion je gradjen deo po deo i verovatno nikada do kraja neće ni biti završen. Dosta je da reflektori rade i da imamo plastične stolice. 

Pa javi se nekad kad već prolaziš kroz Šabac :)

Posted
1 hour ago, W.F.C. said:

Ovo je sramota sa ovom madjarskom zastavom jebem ih u usta bolesna

uh jaka stvar. ionako se nije videlo jer su ljudi mahom sedeli. doduše bila je i ona “koreografija” sa crveno-plavo-belim i crveno-belo-zelenim kartonima. lože se i madjari na tu priču, al u isto vreme i poštuju državu u kojoj žive. bila i tri popa da osveštaju stadion, sva tri dobila aplauz,  bile i himne horova u narodnim nošnjama sve da puk bude zadovoljan

mađari lokalci aplaudiraju srbima koji igraju za “njihov” klub

fudbal je da spaja

tsc će biti zanimljiv za 5-10 godina kada krenu da izbacuju klince iz svoje akademije, ako taj projekat zaživi u punom kapacitetu. uslove imaju kao pfk i czv, al im je bazen znatno plići

bumo videli

• +1 2
Posted

u zaječaru su nešto  i počeli da prave ali šta je sa kg, novi stadion čika dača će po renderu biti pravi spektakl, vaistinu najmoderniji u srbistanu, ako se napravi:happy:, 40 milki € za 20000 prijatelja fudbala, izvodljivo pre par godina su i švedi napravili takav stadion za te parice