kud u maglu Simoviću Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 samo hoću da ti ututkam pare u džep mnogo si naivan, sve i da igraju kladionicu aigurno ne igraju igru koja predloži sama kladionica sve će da dođe, samo neće oba tima daju gol i 3+ sve
W.F.C. Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Ma samo se sprdam, ne igram kladionicu, ja tebi ne bi da ututkam, sta znam. Da smo si zivi i zdravi, mi smo Partizan
ZokiAsov Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a ko će za tončeva da ga metne? ne bacaj novce, bolje odigraj domacin 3+ 1. pol
levi Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 1 Marko Mirić igra za Radnički KG i lobuje golmana iz voleja pod prečku, samo u LSL
Ratamahatta Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Tamo je 1 Spalevic kidao godinama, 'ladno se secam kad ga je Kostic hranio. 1
W.F.C. Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 I zadnje kolo odlucivalo o cetvrtom putniku za Evropu, Rkg, Sloboda ili Jagodina. I naravno Jagodina.
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 (edited) у бачкој тополи у петак отварају стадион, гостује, погађајте, ференцварош збогом распала сенто е преноси и б92 отварање Edited September 1, 2021 by kud u maglu Simoviću 2
Nikodije Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) orban - vucic 1:0 u napravljenim stadionima u srbiji. videcemo da li ce veliki neimar uspeti da preokrene. poceo je da gradi u loznici, zajecaru i leskovcu. treba jos i dovrsiti, ali da lici na nesto, za razliku od ovog sto je do sada gradjeno/renovirano od stadiona, a sto ne lici ni na sta. Edited September 2, 2021 by Nikodije
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 da mi je znati ko će da igra u leskovcu, zaječaru i loznici. da neće dubočica, timok i ti neki iz loznice bota - orban - vučić 1:1:0 ukoliko se gleda i na podlogu, u srbiji trenutno postoje 6 stadiona, pod uslovom da se žmuri na jedno oko. tri u beogradu, kruševac(malo su ga našminkali), milanovac i karađorđe sve ostalo su livade nedostojne naziva fudbalski stadion od petka će biti još jedan, pa polako taman toliko i klubova treba da bude u super ligi. sedam, pa kad budeš imao infrastrukturne uslove za takmičenje, zajednica prvoligaša da proširi ligu. do tada beton liga i voila
Nikodije Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) timok, loznica i dubocica su ocigledno naprednjacki projekti, zato je vucic i zadrzao ligu od 16 klubova da bi u doglednoj buducnosti ubacio ove klubove u superligu. zasto je odabrao bas ta tri kluba i grada gde fudbal nema neku tradiciju, pojma nemam. Edited September 2, 2021 by Nikodije
Њујоркер Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Zar mu zena ili tako nesto nije od Lagatora, pa zato? A, gradi on valjda i po Kraljevu i ostalim Slogama... Bar ce Druga Srpska Liga Sever imati UEFA licence:)
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 (edited) 24 minutes ago, Nikodije said: zasto je odabrao bas ta tri kluba i grada gde fudbal nema neku tradiciju, pojma nemam. jedino mi pada na pamet nekakva decentralizacija, mada je je to u suprotnosti sa njegovim načinom vladanja super ako naprave te stadione, ali se bojim da to ne funkcioniše baš na način “ovde ću da dignem stadion i tu će da bude klub, stabilan prvoligaš” da ne spominjem megalomanske želje, bar one koje su se spominjale u početku, za stadionima od +15k gledalaca. ako ih zaista realizuju to će biti, ne baš raspad, ali vrlo blizu toga. održavanje je ključna reč kod takvih objekata, koliko će godina proći da lokalna samouprava sipa lovu u održavanje takvih objekata? max par dok se ne pojave prvi krtičnjaci e zar timok nije bio projekat onog lopova mirkovića čiji je predsednik bio književnik vuksanović, pa je posle ta tikva, mirković&vučić pukla Edited September 2, 2021 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) bilo je više logike da se u Šapcu digne stadion nego u Loznici, no dobro stadion u Loznici je grozan (postojeći) i nalazi se odmah pored bolnice, što nije mesto za stadion.....pošto će se tu održavati koncetri i slično raznih vokalnih solista ćirilične škole, nije u redu da se bolesni ljudi uznemiravaju. mislim nema veze ko peva sve i da je Kareras ili Domingo šta ja znam, mogu na tim novim stadionima da igraju klubivi koji su u superligi a nalbliži su geografski.....tipa da igraju na najbližem stadionu koji ispunjava uslove. stvarno bi bio užas da imaš nove i uslovne stadione a da se superliga igra po njivama i oranicama......brate mili na šta je ličio Čukin teren protiv Zvezde, ono je užas.....baš sam se iznenadio Edited September 2, 2021 by Ted
djeneralche Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Srbija prijateljske utakmice igra u Debrecinu, gradu velicine Kragujevca koji ima bolji stadion od svih u Srbiji, a otprilike je treci, cetvrti stadion u Madjarskoj.
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 (edited) u debrecinu je katar bio domaćin e al je fakat da bi taj stadion bio najbolji u srbiji Edited September 2, 2021 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts