W.F.C. Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Da, pomenut je Radnicki u diskusiji, od Radnickog ne treba ocekivati nista sve dok je na snazi nametnuta uprava od strane arhineprijateljskog kluba i cini sve da ponizi klub sto je vise moguce. Ne kukam ali eto da se zna (ko ne zna) svestan sam da je tako i u mnogim drugim klubovima koji su potencijalna takmicarska opasnost. Mozda se omakne neko finalce kupcica u jubilarnim godinama kluba koje slede u kome bi nas napaljene otresao neki random Tsc/Cuka/Vozdovac. Ovde ljudi prosto ne zele da gledaju ovaj cirkus i ujdurmu, ne moze niko da ih zajebe. Tako da ono.. Nastavite da pratite vecite, zajebite svoje lokalne klubove i to je taj rad
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 a ko je arhineprijatelj radničkog?
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 dva brata, a krvnici jedan drugom meni čudno
samo_opusteno Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Zvezda, al se pravimo blesavi [emoji3] NastaviteZvezda nametnula upravu Radnickom? Kako to?
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 https://www.maxbetsport.rs/revolucija-fss-odobrio-upotrebu-aplikacije-za-alarmiranje-namestenih-utakmica-303516/?fbclid=IwAR3ZDzt_j0qewcfFH1GaDMOOd5NfNh2hUPEM7FlvfFIuZCt3xmo20iqRSbk kad krene od petka da zvoni i blinka. ima server da pada svako malo 3
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 vrhunski gest humanosti i dobročinstva prema lokalnoj zajednici će učiniti onaj koji sravni čair sa zemljom pre toga da se snimi neki post apokalipstični sf tipa 200 gosina posle nuklearne katastrofe
djeneralche Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: vrhunski gest humanosti i dobročinstva prema lokalnoj zajednici će učiniti onaj koji sravni čair sa zemljom pre toga da se snimi neki post apokalipstični sf tipa 200 gosina posle nuklearne katastrofe Slazem se, bacenih 10ak miliona evra na tu ruinu koji je veca ruina nego pre rekontrukcije. Ima milion primera nesposobnosti ovog drustva a jedna od top 10 je definitivno izgradnja i rekonstrukcija fudbalskih stadiona.
Nikodije Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Od tih 10 miliona jedno 5 je završilo u privatnim džepovima a u ruinu je uloženo 5, zato i jeste ruina jer se svuda fušarilo.
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 1 hour ago, djeneralche said: Slazem se, bacenih 10ak miliona evra na tu ruinu koji je veca ruina nego pre rekontrukcije. Ima milion primera nesposobnosti ovog drustva a jedna od top 10 je definitivno izgradnja i rekonstrukcija fudbalskih stadiona. čair rekonstruisan?! to mi je promaklo, znam da je zamenjena podlog pre par sezona, a ostatak… sasvim sigurno tvrdim, iako nisam bio, da je gradski stadion za kriket u kabulu u boljem stanju nego čair bukvalno koleratm
Recommended Posts