Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Da, pomenut je Radnicki u diskusiji, od Radnickog ne treba ocekivati nista sve dok je na snazi nametnuta uprava od strane arhineprijateljskog kluba i cini sve da ponizi klub sto je vise moguce. Ne kukam ali eto da se zna (ko ne zna) svestan sam da je tako i u mnogim drugim klubovima koji su potencijalna takmicarska opasnost. Mozda se omakne neko finalce kupcica u jubilarnim godinama kluba koje slede u kome bi nas napaljene otresao neki random Tsc/Cuka/Vozdovac. Ovde ljudi prosto ne zele da gledaju ovaj cirkus i ujdurmu, ne moze niko da ih zajebe. 

Tako da ono.. Nastavite da pratite vecite, zajebite svoje lokalne klubove i to je taj rad :D

Posted

Meni su večiti lokalni klubovi :fantom:

Posted

a ko je arhineprijatelj radničkog?

Posted

dva brata, a krvnici jedan drugom

meni čudno

Posted

Zvezda, al se pravimo blesavi :D

Nastavite

• +1 1
Posted
Zvezda, al se pravimo blesavi [emoji3]
Nastavite

Zvezda nametnula upravu Radnickom? Kako to?
Posted

Sledece je sigurna kuca za fudbalere... :covid19:

Posted

YB odložio ovo kolo...

samokažem

Posted

vrhunski gest humanosti i dobročinstva prema lokalnoj zajednici će učiniti onaj koji sravni čair sa zemljom

pre toga da se snimi neki post apokalipstični sf tipa 200 gosina posle nuklearne katastrofe

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

vrhunski gest humanosti i dobročinstva prema lokalnoj zajednici će učiniti onaj koji sravni čair sa zemljom

pre toga da se snimi neki post apokalipstični sf tipa 200 gosina posle nuklearne katastrofe

Slazem se, bacenih 10ak miliona evra na tu ruinu koji je veca ruina nego pre rekontrukcije. Ima milion primera nesposobnosti ovog drustva a jedna od top 10 je definitivno izgradnja i rekonstrukcija fudbalskih stadiona.

Posted

Od tih 10 miliona jedno 5 je završilo u privatnim džepovima a u ruinu je uloženo 5, zato i jeste ruina jer se svuda fušarilo.

Posted
1 hour ago, djeneralche said:

Slazem se, bacenih 10ak miliona evra na tu ruinu koji je veca ruina nego pre rekontrukcije. Ima milion primera nesposobnosti ovog drustva a jedna od top 10 je definitivno izgradnja i rekonstrukcija fudbalskih stadiona.

čair rekonstruisan?!

to mi je promaklo, znam da je zamenjena podlog pre par sezona, a ostatak…

sasvim sigurno tvrdim, iako nisam bio, da je gradski stadion za kriket u kabulu u boljem stanju nego čair

bukvalno koleratm