W.F.C. Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Znaciii... Ne valja vam Tsc, ne valja vam Cukaricki, ne valja Mladost... Kog da cekamo, Smederevo, Borac?
James Marshall Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Pa ako sve klubove vode povjerenici SNS ili koalicionih partnera tipa Tončev, rahmetli Bajatović, mogu li da biram da mi ne valja niko?
W.F.C. Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Sto ovaj Erdoan ne ulaze u Novi pazar, oni imaju i bazu i grad, stipsa
Azdaja Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 1 hour ago, W.F.C. said: Znaciii... Ne valja vam Tsc, ne valja vam Cukaricki, ne valja Mladost... Kog da cekamo, Smederevo, Borac? Po meni Čuka je i više od pristojnog kluba, više bih voleo da su svi kao oni. Al ne može. 1
John Coltrane Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 3 hours ago, Azdaja said: Jesi pročitao onaj deo gde piše -jači? Znači ne ovaj sad ili od prošle sezone nego jači. Ponekad si baš zaslepljen navijački... Može da bude koliko god hoće "jači", ali dok je ovakve Zvezde i Partizana niko im neće prići. U tome je poenta. TSC kao igračka Orbana, (uz Osijek i Dunajsku Stredu), je održiva koliko i njegova vlast, misliš li da će neko trčati za loptom u tom selu kad on ode s vlasti?
Azdaja Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Može da bude koliko god hoće "jači", ali dok je ovakve Zvezde i Partizana niko im neće prići. U tome je poenta. TSC kao igračka Orbana, (uz Osijek i Dunajsku Stredu), je održiva koliko i njegova vlast, misliš li da će neko trčati za loptom u tom selu kad on ode s vlasti? Nadam se da hoće ali plašim se da će se ovaj linglong cirkus nastaviti još dugo dugo
theanswer Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 8 hours ago, John Coltrane said: TSC prošle sezone imao isti broj poraza kao i Mladost Lučani, al dobro, možda ako prošire bazu navijača... 7 hours ago, James Marshall said: Simpatičan je TSC u nekim laboratorijskim uslovima, na nivou fusnote u enciklopediji ili kao neki eksces tipa Atletik Bilbao (mada i tu ima crvenih zastavica koliko hoćeš) ali kad se sjetim da iza TSC stoji jedna isto tako notorna persona kao što je naš diktator i da je TSC izraz njegovog kurčenja po okolnim zemljama (od kojih se još nije odustalo) kroz neku meku moć, dobro mi nije. Kod nas se u fudbalu klanjaju godinama tipovima kao što su vlasnici kockarnica, pošteni golubari koje neko diže u vazduh sa sve automobilima, ratni zločinci medijski i oni bukvalni, lopine koje izbjegavaju zatvorske kazne itd a na čelu te piramide su tata wannabe huligan i sin debilko sa roid rage drugarima, u još u sve to ulazi i mađarski krstaš revizionista koji pokušava da svoju državu vrati u srednji vijek ali sa našim satrapom dijeli "ljubav prema nogometu", ne znam šta mi je ogavnije. Bukvalno mi se javite kad naučite da čitate i razumete napisano. Nije toliko teško.
James Marshall Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Uopšte nisam polemisao sa tvojim stavom, nego kad pomenu TSC da se osvrnem na tu pojavu u našem fudbalu
Ratamahatta Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 19 hours ago, W.F.C. said: Znaciii... Ne valja vam Tsc, ne valja vam Cukaricki, ne valja Mladost... Kog da cekamo, Smederevo, Borac? Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina niti Kicme Disciplina. 1
W.F.C. Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 25 minutes ago, Plajvi said: Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina niti Kicme Disciplina. Daj da vino popijem... 1
omiljeni Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 to ulaganje Vlade Mađarske u taj klub se desilo negde otprilike 2017 i agilna uprava bukvalno prvo što je uradila je bilo da se kupi plasman u viši rang takičenja. Spominjala se cifra od 90.000 eura koje su platili drugom klubu da im ustupe to mesto. Samo sa tim novcem možeš da napraviš tim koji će biti Galaktikosi u tim seoskim 4-5 ligama i imati skor 34-0-0. A oni dobili 12 jebenih miliona eura da prave stadion, fudbalski akademiju i još koješta sa ciljem da se šibaju sa Partizanom, Zvezdom, Vošom i protivnicima u Evropi, ali moraju da se bave kupovinom mesta u ligi. A tek te priče o hotelima i tržnim centrima integrisanim u stadion i potenciranje samoodrživosti projektaTM u malo većem selu u kojem živi 8-9 hiljada ljudi 1
James Marshall Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Ma fudbal je inače poznat kao samoodrživ, nema šta
Recommended Posts