Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Znaciii... Ne valja vam Tsc, ne valja vam Cukaricki, ne valja Mladost... Kog da cekamo, Smederevo, Borac? :rolleyes:

Posted

Pa Radnički, ofkors :D

Posted

Pa ako sve klubove vode povjerenici SNS ili koalicionih partnera tipa Tončev, rahmetli Bajatović, mogu li da biram da mi ne valja niko?

Posted

Sto ovaj Erdoan ne ulaze u Novi pazar, oni imaju i bazu i grad, stipsa

Posted
1 hour ago, W.F.C. said:

Znaciii... Ne valja vam Tsc, ne valja vam Cukaricki, ne valja Mladost... Kog da cekamo, Smederevo, Borac? :rolleyes:

Po meni Čuka je i više od pristojnog kluba, više bih voleo da su svi kao oni. Al ne može.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Azdaja said:

Jesi pročitao onaj deo gde piše -jači?

Znači ne ovaj sad ili od prošle sezone nego jači.

Ponekad si baš zaslepljen navijački...

Može da bude koliko god hoće "jači", ali dok je ovakve Zvezde i Partizana niko im neće prići. U tome je poenta.

TSC kao igračka Orbana, (uz Osijek i Dunajsku Stredu), je održiva koliko i njegova vlast, misliš li da će neko trčati za loptom u tom selu kad on ode s vlasti?

Posted

u Topoli su ponikli Dušan Tadić i Žiga  :smiley_hail:

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Može da bude koliko god hoće "jači", ali dok je ovakve Zvezde i Partizana niko im neće prići. U tome je poenta.

TSC kao igračka Orbana, (uz Osijek i Dunajsku Stredu), je održiva koliko i njegova vlast, misliš li da će neko trčati za loptom u tom selu kad on ode s vlasti?

Nadam se da hoće ali plašim se da će se ovaj linglong cirkus nastaviti još dugo dugo

Posted
8 hours ago, John Coltrane said:

TSC prošle sezone imao isti broj poraza kao i Mladost Lučani, al dobro, možda ako prošire bazu navijača...

7 hours ago, James Marshall said:

Simpatičan je TSC u nekim laboratorijskim uslovima, na nivou fusnote u enciklopediji ili kao neki eksces tipa Atletik Bilbao (mada i tu ima crvenih zastavica koliko hoćeš) ali kad se sjetim da iza TSC stoji jedna isto tako notorna persona kao što je naš diktator i da je TSC izraz njegovog kurčenja po okolnim zemljama (od kojih se još nije odustalo) kroz neku meku moć, dobro mi nije. Kod nas se u fudbalu klanjaju godinama tipovima kao što su vlasnici kockarnica, pošteni golubari koje neko diže u vazduh sa sve automobilima, ratni zločinci medijski i oni bukvalni, lopine koje izbjegavaju zatvorske kazne itd a na čelu te piramide su tata wannabe huligan i sin debilko sa roid rage drugarima, u još u sve to ulazi i mađarski krstaš revizionista koji pokušava da svoju državu vrati u srednji vijek ali sa našim satrapom dijeli "ljubav prema nogometu", ne znam šta mi je ogavnije.

Bukvalno mi se javite kad naučite da čitate i razumete napisano. Nije toliko teško.

Posted

Uopšte nisam polemisao sa tvojim stavom, nego kad pomenu TSC da se osvrnem na tu pojavu u našem fudbalu

Posted
19 hours ago, W.F.C. said:

Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina niti Kicme Disciplina. 

• Haha 1
Posted
25 minutes ago, Plajvi said:

Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina niti Kicme Disciplina. 

Daj da vino popijem... 

• Hvala 1
Posted

kompaktna smo mi celina

• Hvala 1
Posted

to ulaganje Vlade Mađarske u taj klub se desilo negde otprilike 2017 i agilna uprava bukvalno prvo što je uradila je bilo da se kupi plasman u viši rang takičenja. :lolol:

Spominjala se cifra od 90.000 eura koje su platili drugom klubu da im ustupe to mesto. Samo sa tim novcem možeš da napraviš tim koji će biti Galaktikosi u tim seoskim 4-5 ligama i imati skor 34-0-0. A oni dobili 12 jebenih miliona eura da prave stadion, fudbalski akademiju i još koješta sa ciljem da se šibaju sa Partizanom, Zvezdom, Vošom i protivnicima u Evropi, ali moraju da se bave kupovinom mesta u ligi.

A tek te priče o hotelima i tržnim centrima integrisanim u stadion i potenciranje samoodrživosti projektaTM u malo većem selu u kojem živi 8-9 hiljada ljudi :thumbup:

• +1 1
Posted

Ma fudbal je inače poznat kao samoodrživ, nema šta