Redrooster Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 U pravu si sto u cacku na pljeke ne stave borac nego trce ibarskom pravo u "tunel"...?
James Marshall Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Meni je svako sranje koje ima znak CZ ili Partizan nešto za izbjegavati, bili oni neki sladoledi, fuj. Btw, ja mislim da ljude u BG zaboli kurac za to što se neki proizvodi brendiraju Zvezdom ili Partizanom, a u BG to niko ne gleda kao neku pobjedu Beograda, možda kad biste vi sa strane to gledali sa malo manje jala možda biste uvidjeli kolika je to zapravo glupost. Ja taj čips mogu samo da kupim kad osjetim onu samrtnu potrebu za solju i uljem, a ne zato što ima grb Zvezde ili Partizana, to može samo da me odbije. A kapiram da oni najverniji ne troše čačanski čips, tako da ne znam koliko im je ovo bistar marketinški potez.
pbg12345 Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 U pravu si sto u cacku na pljeke ne stave borac nego trce ibarskom pravo u "tunel"...? pretpostavljam da mozes ukapirati razliku izmedju distribucije pljeskavica i cipsa cips se svakako nece prodavati samo u cacku, trziste je cela srbija, pa ima smisla staviti ime dva najpoznatija kluba u drzavi da li je dobar marketinski potez ne znam, ali sumnjam da su ciljna grupa "najverniji", pre bih rekao da su to klinci
John Coltrane Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Gde se to u Srbiji ne jedu pljeke? Sent from my iPhone using Tapatalk
pbg12345 Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Gde se to u Srbiji ne jedu pljeke? Sent from my iPhone using Tapatalk ko je rekao da se ne jedu pljeske? nego, ne znam za primer da neko pravi pljeske u cacku, a prodaje ih u beogradu, subotici, novom sadu
Redrooster Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Nadovezao sam pricu kumsa za pljeke u nisu---> pljeka u cacku.
MiddleClass Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 (edited) Jbg, kad su gejevi postali trend seteri. Edited September 11, 2017 by MiddleClass
John Coltrane Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) Nase dete, Gavra, se vratio jatu svome i zabio evro gol u gazenju ovih Toncevljevih pajsera. https://youtu.be/yA6pw2-VI6E?t=2m25s Edited September 17, 2017 by John Coltrane
Recommended Posts