Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

• Replies 8.6k
  • Views 475.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

• Author

IMG_1237.jpeg

rekao bih vrlo diskutabilna 2233 gledaoca

Možda je to po kolu D

naravno da je po kolu

btw najmanje ljudi gleda veštačke klubove poput fk trgovački ili cigansku filijalu imt

A što se Srbije tiče... Čak šest klubova Superlige imalo je manje od 1.000 gledalaca po utakmici:
Spartak – 886
Jedinstvo – 867
Tekstilac – 707
Mladost Lučani – 680
IMT – 593
Čukarički – 539

za ub ne čudi ipak je u pitanju malo veće selokao i lučani, ni odžaci nisu daleko ali iznenađuje subotica koja je ipak grad od 100k stanovnika...

Subotički stadion je sramotna ruina. Ne znam šta ih sprečava da to malo srede.

Цигани ваде просек својим напумпаним (хехе) бројкама, а и ми додамо по ког гледаоца а вероватно и остали.

Иначе наслов ове теме кида, посебно у тренутном контексту

Video sam nedavno statistiku, u top25 evropskih liga samo Ukrajina ima manju posetu, a tamo je rat. Al sad kad smanje ligu pa bude ultra neizvesno ima ljudi da pohitaju na stadione.

• Author

u subotici može samo da se sruši stadion i da naprave nešto novo

on je maksimalno sređen, prevashodno podloga

ne računajući službena lica, ne bih smeo da se kladim da čuka, tekstilac, imt imaju više od 100 ljudi, a lučani 200 po utakmici

Плус Офка, не знам где су они у овој причи о просеку испод хиљаду.

У сваком случају све бројке су набуџене, реалност је још црња.

Edited by johan nagel

• Author

da, ofku sam izgubio iz vida, mada će im sad biti bliže da stignu do pazove, nego do zaječara