Yesterday at 08:551 day Ali šta, ovo je liga omladinaca i omatorelog škarta iz jačih liga, klubovi ne mogu da priušte igrače u najboljim godinama od 23 do 30 godine, a koji imaju kvalitet makar za osrednje evropske lige....
Yesterday at 08:561 day Inače sistem takmičenja koji kreće od sezone 2027/28. su prepisali od Slovaka, sve je identično.
Yesterday at 08:581 day 1 minute ago, gone fishing said:Ali šta, ovo je liga omladinaca i omatorelog škarta iz jačih liga, klubovi ne mogu da priušte igrače u najboljim godinama od 23 do 30 godine, a koji imaju kvalitet makar za osrednje evropske lige....Pa da, tako je. Dovoljno govori o ligi to što njih trojica dominiraju. Edited yesterday at 08:581 day by Nikodije
Yesterday at 10:011 day Dirljivo obraćanje FSS. Još samo da me ubede u to da će u ligi12 biti ono čega nije moglo biti u ligi16. Recimo, ja nisam baš siguran da će se u skraćenoj ligi promeniti odnos Zvezde sa OFK-om, IMT-om...
Yesterday at 11:051 day 1 hour ago, Nikodije said:Pa da, tako je. Dovoljno govori o ligi to što njih trojica dominiraju.Ma, dominiraju na stranicama Mozzartsporta. Sva trojica su u svoje vreme bili klasa daleko iznad ove lige i povremeno pokazu bljeskove te klase ali danas nijedan od njih u ovim godinama i ovom fizickom stanju nema, niti bi imao mesta u prvom timu Zvezde. Sto primer Kataija, koji inace igra za Zvezdu i trenira po Zvezdinim standardima pa je verovatno fizicki daleko najspremniji od sve trojice, pokazuje. Pri tome naravno da ne mislim nista lose o njima trojici, sve su to prefinjeni igraci i majstori fudbala koji su u zenitu igrali ozbiljan fudbal u neuporedivo jacim ligama od srpske. Stavise, mislim da je simpaticno i potrebno da se pokaze respekt prema onome sto njihovo majstorstvo dodaje ligi, pa makar i na ovaj nacin. Ali ideja da dominiraju u ligi u kojoj su u poslednjih par sezona igrali ili igraju Hvang, Ivanic, Krunic, Bukari, Radonjic ili Ndiaje, koji su svaki na svoj nacin dominantni igraci za nase uslove, je hiperbola koja ne odgovara realnosti.
13 hours ago13 hr Dodic i Nenezic, kakva kombinacacija Vise fudbalskog znanje ima random gledaoc sa istocne tribine od Dodica.
2 hours ago2 hr On 30. 5. 2025. at 10:29, Nikodije said:Napredak smenio trenera posle prve baraž utakmice lolU timu sezone na poziciji ofanzivnih vezista Katai, Natho i Adem :) bez starca nema udarca. Mislim, svaka njima čast, ali...Pravda za Kangu