Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Naravno, jasno vam je da posle ovolikog džinksovanja, dečko postaje karl meloun od septembra

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

verujem da je meloun dan danas brzi od mitrovica.

Posted

Naravno, jasno vam je da posle ovolikog džinksovanja, dečko postaje karl meloun od septembra

+1

Ovako je i Stime ispracen. Mitrovic je ekstra lik i posle onoliko povreda ne bi se ni D-Rose vratio. Kapiten! :Hail:

Posted

nemoj se sikiras

"Čović je spreman da ispuni sve finansijske zahteve Ivanovića, koji je trener sa jednom od najboljih reputacija u Evropi već deceniju i po", navodi ovaj list. 

Posted

Olympiacos agreed to terms with Stefan Jovic.

Posted

Jović u Oliju bi već imalo smisla ako je tačno. Nije mi bilo realno da završi u Bajernu, tj da nema mesta u 15 EL timova

Posted

meni se bas cinilo da je bajern dobra sredina za njega u ovom trenutku, tamo je salo, igra se u malo laganijem ritmu sto bi njemu odgovaralo s obzirom da je sklon povredama, bio bi lider ekipe... u oliju ce biti rezerva biliju, a pride mi cigani iz pireja idu na kurac

Posted

e jbg, kome je on sve trebao biti rezerva pa se posle ispostavi drugacije :)

i meni je nekako logicno da ode stepenicu vise, a to mi bajern nije (u svakom smislu) u odnosu na proslogodisnju zvezdu, olimpijakos vec jeste

a i te povrede, verujem da ce ih biti malo manje kad bude u drugoj sredini, odnosno imali smo nagovestaje da nije svako njegovo odsustvo posledica povreda

Posted

Pa zbog hhonične povrede možda nije loše da igra manje minuta, tj da ne bude lider ekipe

Posted

Znači fale nam 2 pleja, šuter, krilo, krilni centar 1 do 2 kom i možda centar. I trener.   :fantom:

Posted

Znači fale nam 2 pleja, šuter, krilo, krilni centar 1 do 2 kom i možda centar. I trener.   :fantom:

easy:

filip-radanov

davidovac

apic, kaplanovic, seslija, kutlesic

Posted

to ti je jedan kepec, dvojica nesutera i cetiri debla

Posted

koliko para, toliko muzike

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...