Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

gleam sad hajlace, vodimo 29-19.. poluvreme 31-31.. i treca se otvara sa 31-39.. da sam gledao uzivo™ tacno bi se onesvestio.. a ni ovako mi nije jasno kako su se izvukli iz toga..

valjda ce nakon ovako izvojevane pobeda, konacno prelomiti u glavima, i pokazati kvalitet koji poseduju.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
30 minutes ago, harper said:

Alimpije u "Balkonu" u Balkanskoj sa Filipom Covicem, pozdravlja i koga zna i koga ne zna. Deluje kao covek kojeg su u poslednjem trenutku skinuli s vesala.:laugh:

Da je Fićko tu, posprdali bi se s Budućnosti.

Posted

Na 31-39 sam mislio da je to to, ne zbog - 8 nego sto je delovalo da nas je trojka Ivanovica u poslednjoj sekundi (kojih je btw. bilo koliko te qrac hoce) unistila i da ne znamo gde teramo. U tim trenucima je i Lazic izgubio zivce, Feldin se skamenio i bas smo delovali kao razbijena banda. Ipak su uspeli da izvuku nekako i zaista svaka cast. Sada se pritisak prebacuje na njih, oni brane teren a mi smo izazivaci. Svidja mi se sto se stvorila atmosfera kao da je tamo nemoguce dobiti.

Posted
10 minutes ago, samo_opusteno said:

Na 31-39 sam mislio da je to to, ne zbog - 8 nego sto je delovalo da nas je trojka Ivanovica u poslednjoj sekundi (kojih je btw. bilo koliko te qrac hoce) unistila i da ne znamo gde teramo. U tim trenucima je i Lazic izgubio zivce, Feldin se skamenio i bas smo delovali kao razbijena banda. Ipak su uspeli da izvuku nekako i zaista svaka cast. Sada se pritisak prebacuje na njih, oni brane teren a mi smo izazivaci. Svidja mi se sto se stvorila atmosfera kao da je tamo nemoguce dobiti.

Feldin nas je zapravo vratio sa tri jedina dobra poteza koje je napravio na utakmici ali je mozda kljucni potez bila trojka Dobrica pre Feldinove sekvence posle uzasno konfuznog napada. Taj period je zaista izgledao kao da je gotovo posto se Rocesti pogubio a pokusaj sa Enisom je izgledao jos gore, imali smo sedam izgubljenih lopti za isto toliko minuta.

Posted
4 hours ago, Ros said:

milo kupio. treba za izbore

E dabogda stvarno kupio, samo zbog ovakvih postova.

I ovo je bilo moderator na sportu godinama. Slika i prilika PPP-a.

Posted

Treba posteno pomenuti da je najbolji akter utakmice veceras bio Pukl, koji se mahom neopravdano svrstava u pozamasan red sudija na koje cigani imaju pik. Izrastao je iz sujetnog magarca koji je vise voleo da da tehnicku nego 'leba da jede u najboljeg regionalnog sudiju. Neprimetan, autoritativan, miran, sve odluke donete tacno i opravdano, upravo onakvo sudjenje kakvo je neophodno u ovako stresnim utakmicama na ivici incidenta.

Posted
19 minutes ago, Milogled Bluff said:

Steta sto je Alimpije pokazao da je bolji trener od Dzila... :(

Posted

Polako Sejo, ne leti pred rudu. Steta sto se nece igrati samo jedna utakmica u Podgorici :(

Posted
9 hours ago, MiddleClass said:

Steta sto je Alimpije pokazao da je bolji trener od Dzila... :(

Dobro sad to je aksiom! Ali bolji trener je i od Radonje, sto ce ce vrlo brzo pokazati...

Braco kalafonci™, u ovoj finalnoj seriji sam uz Vas. Mislio sam da to nikada necu ni pomisliti, al' menja se covek-jbg

Posted (edited)

Samo da pohvalim sudjenje i EL kriterijum koji je važio u ove dve utakmice. Gledljive utakmice.

btw, i sinoć je Budućnost odala utisak smislenije i daleko utreniranije ekipe. Uglavnom sam imao utisak da Budućnost može da napravi otvoren šut mnogo lakše od Zvezde. Zvezda dobila na energiju, skok i Omića. U Podgorici će se morati nešto i odigrati, ako se želi povratak nazad.

btw 2, videh Peru u gradu prekjuče, malo šepa i dok normalno hoda, tako da ne bi računao na njega u ovoj seriji.

Edited by Ivo Petović
Posted
12 hours ago, Milogled Bluff said:

sunce ti zarko. koji je tvoj problem? :D:D:D

sto se onda zadrzavas na PPP kad je to slika i prilika?!

Posted
5 minutes ago, Ros said:

sunce ti zarko. koji je tvoj problem? :D:D:D

sto se onda zadrzavas na PPP kad je to slika i prilika?!

Ocigledno si ti taj koji ima problem, i to ozbiljan, cim nalazis neku zaveru i proglasavas kupljenom utakmicu koju ste dobili.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...