Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Oni su verovali:

37 minutes ago, April said:

Romi, dobijate ovo.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, harper said:

Alene Omicu, svaka ti dala. Od svih tih skupih pojacanja i velikih prospekata Omic nas je spasao da vec veceras ne izgubimo ovu seriju i to metlom.

Losa vest je sto ne vidim nacin da u ovoj formi dobijemo bar jednu utakmicu u Podgorici osim ako se Antic Pero ne vrati with full guns blazing. Doduse, ova ekipa nije toliko losa koliko je pokazala u ove dve utakmice, ako ih ova pobeda psiholoski pogura mozda i uradimo nesto.

Gordicu svaka cast, zamalo nas je sam dobio veceras.

Ja koliko znam tesko da ce Pera zaigrati do kraja serije.

Posted
Just now, theanswer said:

priznaj da nisi bio u pravu, neće ti ništa biti

Pa sta je uradio? Jeste da su bili u tom momentu vazni poeni, svih 5-6 koliko jedao, ali oduzmi saberi i danas je stetio

Ovo danas je najvise Omic spasao a i Lessort je svoje odradio dobro...

Ali nebitno, neka si  ti u pravu, ali ovo sto igra nije u redu...

Posted

Kakav cripple fight nas očekuje u uvek neugodnoj Morači. Brace yourselves.

Sent from my 5080X using Tapatalk

Posted
2 minutes ago, LeBron said:

Ja koliko znam tesko da ce Pera zaigrati do kraja serije.

Zar nisu rekli da bi trebao da bude ok za te utakmice?

Posted
3 minutes ago, assignment said:

Pa sta je uradio? Jeste da su bili u tom momentu vazni poeni, svih 5-6 koliko jedao, ali oduzmi saberi i danas je stetio

Ovo danas je najvise Omic spasao a i Lessort je svoje odradio dobro...

Ali nebitno, neka si  ti u pravu, ali ovo sto igra nije u redu...

okrenuo čovek tok utakmice totalno

al nije u tome poenta, ne kažem ja jbt da on igra dobro nego da mora da ga drži u nadi da će da uradi baš ovo što je sad uradio što ne može da uradi npr lazić. i dobrić je bio dobar recimo. 

Posted

Jos nesto, kada su oba tima bez suta za tri, Zvezda ima bolje mogucnosti pod kosem.

Buducnost veceras nije imala sut spolja kao juce, a sutirali su vise od 25 puta za tri...

No bice interesantno videti kada ce oni da se nose pritiskom, stim sto su sada blagi favoriti i mogu da zavrse posao kuci pred svojim navijacima... Ta 3 tekma ce verovatno biti odlucujuca....

Posted
On ‎9‎.‎4‎.‎2018‎. at 20:47, Cane Vukic Prebranac said:

Сутра добијамо.

Они су вјеровали ... :fantom:

Posted

Btw zašto im ne igra Aleksa Ilić? Ne deluje mi povređen, zagreva se sa ostalima, a presedeo je poslednje tri utakmice.

Posted

Budućnost je daleko tanji tim igrački od nas. Ključni igrači su Gordić i Ivanović i njihovim zaustavljanjem zaustavlja se i Budućnost. To je prevashodni zadatak za Alimpijevića u nastavku takmičenja.

Ovo večeras smo dobili ne zbog svoje dobre igre već zato što su se oni usrali od pobede. Pritisak i trema su konačno došli na naplatu.

Naši ključni igrači (sem Ročestija) bili su tragikomični, srećom, povukli su oni koji nisu u prvom planu, pre svega Dobrić, Janković i Davidovac, uz Lesora koji je odigrao jednu od njaboljih utakmica od kako je došao.

Mi smo odigrali dve katastrofalne utakmice, možda i najlošije u čitavoj sezoni, ali smo u drugoj sticajem okolnosti ipak dobili.

Mislim da je zasista red da se malo trgnemo i odigramo jednu ko ljudi.

Taktika je jasna - insistirati na unutrašnjoj igri gde imamo očitu prednost, širiti što više, otvoriće se i šut konačno.

Iskreno se nadam da nećemo otići u Podgocu sa lako ćemo pričom jer ćemo opet biti bolno prizemljeni.

Posted

mi smo bili ok defanzivno danas, s obzirom na individualni defanzivni kvalitet nasih igraca. terati njih da zavise od  1 na 1 igre bekova nije losa strategija, koliko god nas punili gordic i ivanovic. ostatak ekipe smo im pozatvarali. u napadu smo panicili, i to je najveci problem u ovom mecu. trebace nam pero ako hocemo da dobijemo nesto, on je jedini u ovom timu koji je u stanju da pruzi neke smernice saigracima na terenu.

Posted

Dansver je u pravu glede Feldina.

Posted (edited)

Alimpije u "Balkonu" u Balkanskoj sa Filipom Covicem, pozdravlja i koga zna i koga ne zna. Deluje kao covek kojeg su u poslednjem trenutku skinuli s vesala.:laugh:

Edited by harper
Posted
mi smo bili ok defanzivno danas, s obzirom na individualni defanzivni kvalitet nasih igraca. terati njih da zavise od  1 na 1 igre bekova nije losa strategija, koliko god nas punili gordic i ivanovic. ostatak ekipe smo im pozatvarali. u napadu smo panicili, i to je najveci problem u ovom mecu. trebace nam pero ako hocemo da dobijemo nesto, on je jedini u ovom timu koji je u stanju da pruzi neke smernice saigracima na terenu.
Pero jedini iz naše centarske linije ume da pravovremeno udvoji beka i da mu bez faula uleti u putanju. Baš ono što je Budućnosti jedina unutrašnja igra koju ima.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...