Cane Vukic Prebranac Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Фелдину излази из коша и на чистом чеоном улазу. Јанковић и Омић одлично држе рекет.
harper lee Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Kakva glupost Rocestija. Ne mogu da verujem da najiskusniji igrac i to plej napravi ovako nesto.
assignment Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Kraj poluvremena, tesno ko u prkno, 38:37 Ako Buducnost pocne da pogadja spolja bice kuku lele...
Mil@n Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 2 minutes ago, harper said: Kakva glupost Rocestija. Ne mogu da verujem da najiskusniji igrac i to plej napravi ovako nesto. Retko loša odluka. Mogli smo otići na odmor™ sa +5, 6.
James Marshall Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Ovdje danas i sutra dvije pobjede sa po 1 razlike i ja presretan.
harper lee Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 7 minutes ago, renne said: Svaka čast Budućnosti na samo tri prekršaja Sudjenje je izvanredno ako nesto nagovestavas u tom pravcu. Nadam se da ce i da ostane na tom nivou.
harper lee Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 (edited) Prica o tome kako ce starci da proigraju kad nam najvise bude trebalo vec debelo prdi u cabar. Feldin nista, Bjelica nista, Antic ne igra, Rocesti jedini toplo-hladno. Mislim da necu plakati ni za jednim od njih kad se sezona zavrsi. Edited April 9, 2018 by harper
renne Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Ne nagoveštavam. Nego baš hvalim Budućnost kako pametno i racionalno igrajuSuđenje je odlično
James Marshall Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Male nesigurnosti od strane trećeg sudije (Horzov?) ali generalno ne kenjaju, možda jedan dva faula su odsvirali CZ uskurac početkom druge četvrtine (mada sam daleko od tog dijela terena) koja nisu bila u skladu sa kriterijumom ali za sad ok. Možda i jedna dvije odluke oko auta u korist CZ gdje se meni učinilo drugačije ali sve ispod praga tolerancije
harper lee Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 9 minutes ago, Mil@n said: Retko loša odluka. Mogli smo otići na odmor™ sa +5, 6. Hajde sto je losa odluka, desi se igracu, ali je bila glupost neopevana koja ne prilici igracu s takvim renomeom. Junior da je u pitanju nasamarao bi ga trener.
Joe D Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 rochesti uvek ume da zapanji ocajnim odlukama, ali veceras je uglavnom dobar.
McNulty Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Omić treba da igra 30 minuta po meču, za Lesora je i 10 dovoljno.Sent from my 5080X using Tapatalk
Recommended Posts