1n54jd3r Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 sudjenje je bilo na stetu zvezde...toliko ocigledno da sam pomislio da ce sudije nece lako napustiti dvoranu
assignment Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 5 hours ago, Joe D said: Onaj faul Dobricu je realno bio zlocin protiv kosarkaske igre, na stranu sto je rezultovao sa poklonjenim poenima u uzasnom trenutku za nas. Ali je i prelomio nesto u glavama nasih igraca, nakon toga ovi nisu videli kos neko vreme. 5 hours ago, Apollo Creed said: Sudjenje jeste bilo ocajno i sudije su time donekle drzale Mornar u zivotu. Normalo da je blokada bila ok, ali ajde da pomislimo da je sudac ipak video neki kontakt po prstiju. (HR komentator je ovo opiso kao tri faula Dobrica) Po meni najjaca WTF odluka je bila faul Rocestiju u napadu gde mu se neko od Barana bukvalno zakucao otpozadi (!!!) u ledja. Tada je ispezdeo nacisto...
James Marshall Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 (edited) Sreća njihova da je ono što su sudili (5. Ročestiju) bilo poništeno time što su naknadno, nakon gledanja snimka, konstatovali očito, a to je da je istekao napad, da je to prošlo i usput još i lična Ročestiju, neko bi popio telefon u glavu, uspjeli su da iznerviraju ovu i ovakvu publiku u Pioniru do tačke ključanja, malo je falilo. Bilo je i par situacija kad su Zvezdi u korist odsvirali faul uskurac (mada ne onako drastično kao za Mornar), prosto se pitaš da li je neko od tih ljudi gledao nekad neku utakmicu mimo onih koje sude. Toliko odsustvo osjećaja za igru i moderne tendencije, ova suđenja vraćaju košarku u prošlost, samo što su u međuvremenu stvari otišle hiperbrzinom, igra je brža, igrači su brži, snažniji, jedino naše sudije drže kriterijume kao da je košarka vikend razonoda za sve, pa i učesnike. Edited April 3, 2018 by James Marshall
MiddleClass Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 5 hours ago, Milogled Bluff said: Dignucete vi spomenik Dulou, vidim ja Eno ima intervju na b92. Rekao da ne mrzi vise Partizan. Valjda legla kinta...
MiddleClass Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 (edited) 5 hours ago, Milogled Bluff said: Dupli Edited April 3, 2018 by MiddleClass
Milogled Bluff Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Rekao je i da se nosite svi u pizdu materinu
James Marshall Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Ma ne znam što se drndaju, neka odigraju drugu u 23:30, taman ni publika da se ne razilazi a i uštediće se na sudijama, hotelima i putnim troškovima. Majstoricu da odigraju u autobusu iz Podgorice u BG.
theanswer Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 26 minutes ago, Apollo Creed said: Finale-ponedeljak od 21, utorak od 18h. jezivo
Milogled Bluff Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 29 minutes ago, MiddleClass said: Kad je prva (i jedina) u PG? U sredu u 15h
Recommended Posts