Mil@n Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Suđenje je bilo na pragu neverovanja, bez ikakvog preterivanja. Ne bi nam ovi u životu prišli na -2 da nisu bili pogurani u tim momentima na sve moguće načine (namerno ili slučajno, ne ulazim u to) Inače, postaje poprilično očigledno da je Omić u konkurenciji Lesora realno bolje rešenje za prvih pet, ali sumnjam da će Alimpijević odustati od Lesora. Protiv koga naravno nemam ništa, branim ga od starta sezone. Napreduje stalno i mislim da ima potencijal da bude još barem 50% bolji igrač u narednih par godina. Nekad me iznenadi rešenjima i laganom realizacijom /jer je umeo da bude baš drven na startu sezone/ kao sinoć onaj naskok skoro sa pola reketa i polaganje levom od tablu sa dosta mekoće i osećaja što nije baš svojstveno za centre.
theanswer Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 (edited) sad će adašević da objasni dal je bilo elemenata za faul i koji je bio intenzitet kontakta Edited April 3, 2018 by theanswer
adasevic Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Nema potrebe, vec ces nam ti objasniti zasto je faul bio. Kao i svaka odluka koja je protiv Zvezde, a sve kroz prizmu tebe tako objektivnog
theanswer Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 ne, upravo suprotno. ovo nije faul što vidi svako normalan, a ekvivalent toga što ti radiš bi bio kad bih ja ovde objašnjavao da jeste bio faul jer sam neki kurčev sudija i kao sam objektivan i izmišljao razne gluposti ko što ti radiš na fudbalu. realno.
harper lee Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Upakujte Answera i isporucite ga negde da ne troluje topik licnim pizmama. Doniram mashnicu za paket.
theanswer Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 o kom trolovanju topika pišeš kad je svaki post o tome kako je zvezda pokradena. trolovanje topika a on napisao sastav o suđenju.
adasevic Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 (edited) Ma pusti ga, vidis da je realan i objektivan Kapiram da sad siba ruku kojom je napisao da je bio neki faul za Zvezdu Edited April 3, 2018 by adasevic
harper lee Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Just now, adasevic said: Ma pusti ga, vidis da je realan i objektivan Ma, ne zanima me on nego nema potrebe da se opet troluje topik. Cudi me da ti vec odavno nije na ignore listi, to je pouzdano resenje protiv njega.
Nikodije Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 sudjenje je bilo takvo da sam pomislio da vucic zeli da nas izbaci iz evrolige, jer ne znam ko bi drugi mogao da organizuje onakav festival bescasca, i to u punom pioniru. ziv nisam da vidim sta ce se desavati protiv buducnosti, koja jos pride ima dobar tim, za razliku od simpaticnih barana.
nenad Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 14 minutes ago, theanswer said: o kom trolovanju topika pišeš kad je svaki post o tome kako je zvezda pokradena. trolovanje topika a on napisao sastav o suđenju. da si gledao utakmicu mozda bi ti i bilo jasno zasto se ovoliko pise o sudjenju. a sudjenje je bilo toliko lose da zaista i ima smisla najvise o tome pricati. u odnosu na el, za koju se i igra, kao da su dva razlicita sporta.
theanswer Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Just now, nenad said: da si gledao utakmicu mozda bi ti i bilo jasno zasto se ovoliko pise o sudjenju. a sudjenje je bilo toliko lose da zaista i ima smisla najvise o tome pricati. u odnosu na el, za koju se i igra, kao da su dva razlicita sporta. gledao sam utakmicu. problem za zvezdu već par sezona u kriterijumu suđenja je taj jer el sudije teže da dopuste agresivniju igru u odbrani na loptu. aba sudije vole da sviraju sve.
nenad Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 1 minute ago, theanswer said: gledao sam utakmicu. problem za zvezdu već par sezona u kriterijumu suđenja je taj jer el sudije teže da dopuste agresivniju igru u odbrani na loptu. aba sudije vole da sviraju sve. to je problem za zvezdu sticajem okolnosti, ako me razumes. dodatno, sudjenje juce je i za aba standarde bilo lose.
Nikodije Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 12 minutes ago, theanswer said: gledao sam utakmicu. problem za zvezdu već par sezona u kriterijumu suđenja je taj jer el sudije teže da dopuste agresivniju igru u odbrani na loptu. aba sudije vole da sviraju sve. juce je problem bio u tendenciji, a ne u kriterijumu
Recommended Posts