Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, assignment said:

Mogli bi da probamo  Cirbes metodu, mozda mu jednostavno fali neka cica maca, lol

ne znam sta mu fali ali bi opasan igrac mogao biti da nije tantuz. Bukvalno sve ima.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

daj ne zajebavajte...to pitanje je bilo skroz glupo...koji bi trener komentarisao ko ima vece sanse u finalu, nakon sto je upravo izgubio polufinale...to moze da pita Vladu Djurovica ili tako nekoga kada dodje u emisiju da komentarise kosarkaska zbivanja

Posted

Ma iskulirao ga je RIP za sve pare, još se i zajebava, druga je stvar što naši "novinari" ne znaju da postave smisleno pitanje 

Posted
29 minutes ago, James Marshall said:

Volim ja Lazića ali nije on baš najbistrija koka u jatu kad pričamo o razumijevanju igre i situacije. 

Ali zato ako je čemu vrijedilo ovo mučenje sa ovim šabanima to je što je Dobrić otišao stepenicu više, ovakve utakmice nema šanse da ne valjaju za razvoj igrača. 

Evo i čuvene motivacione poruke na klupi Mornara "stoka razlike"

Mucenje ili ne, mi smo dve utakmice u Pioniru dobili sa skoro 50 poena razlike, a dobili bi i u Baru da smo imali makar deo energije koju smo imali veceras. To sto neko napisa da i na 20 razlike nije siguran u ishod pokazuje samo da se jednostavno nema poverenja u ovaj tim zbog silnih oscilacija koje pokazujemo iz utakmice u utakmicu. Veceras su tri faktora odlucila da se "zabavljamo" do kraja umesto da dobijemo jos u prvom poluvremenu, promasaji sa bacanja (do kraja utakmice smo promasili 13), lose zagradjivanje kosa (Mornar imao 17 skokova u napadu) i na momente skandalozno sudjenje.

Veceras su nas uglavnom prodali glavni igraci, ne mogu da se nacudim onome sto je Bjelica veceras igrao iako je vec dosta dugo los pa i nije za neko preterano cudjenje. Dekoncentrisan, nezainteresovan za utakmicu, neodgovoran u odbrani, skandalozna partija. Feldin takodje, samo je Alimpijevic osetio da prodaje pa ga je zakucao na klupu da ne smeta. Bez dva igraca iz prve petorke i sa Rocestijem koji je u vecem delu bio stetocina izvukli smo ovo na 20 razlike i osim onog kratkog perioda u trecoj cetvrtini kad je izgledalo da smo se potpuno pogubili nismo nijednom bili u bas previse komplikovanoj situaciji.

Lazic je veceras bio odlican, ovo je jedna od njegovih trademark utakmica kad ne izlazi iz cipela, fokusira se na svoj zadatak i drugo ga ne zanima. Danas je po prvi put uspeo da nadigra Nidama koji mu je velike probleme pravio na prve dve utakmice.

Posted

ma sve to kul, nego kakve veze ima to sto je iz crne gore?

Posted

pa navijaće za zvezdu u finalu.tako sam razumeo ovu "diplomatsku" izjavu pavičevića 

Posted
1 minute ago, harper said:

Mucenje ili ne, mi smo dve utakmice u Pioniru dobili sa skoro 50 poena razlike, a dobili bi i u Baru da smo imali makar deo energije koju smo imali veceras. To sto neko napisa da i na 20 razlike nije siguran u ishod pokazuje samo da se jednostavno nema poverenja u ovaj tim zbog silnih oscilacija koje pokazujemo iz utakmice u utakmicu. Veceras su tri faktora odlucila da se "zabavljamo" do kraja umesto da dobijemo jos u prvom poluvremenu, promasaji sa bacanja (do kraja utakmice smo promasili 13), lose zagradjivanje kosa (Mornar imao 17 skokova u napadu) i na momente skandalozno sudjenje.

Veceras su nas uglavnom prodali glavni igraci, ne mogu da se nacudim onome sto je Bjelica veceras igrao iako je vec dosta dugo los pa i nije za neko preterano cudjenje. Dekoncentrisan, nezainteresovan za utakmicu, neodgovoran u odbrani, skandalozna partija. Feldin takodje, samo je Alimpijevic osetio da prodaje pa ga je zakucao na klupu da ne smeta. Bez dva igraca iz prve petorke i sa Rocestijem koji je u vecem delu bio stetocina izvukli smo ovo na 20 razlike i osim onog kratkog perioda u trecoj cetvrtini kad je izgledalo da smo se potpuno pogubili nismo nijednom bili u bas previse komplikovanoj situaciji.

Lazic je veceras bio odlican, ovo je jedna od njegovih trademark utakmica kad ne izlazi iz cipela, fokusira se na svoj zadatak i drugo ga ne zanima. Danas je po prvi put uspeo da nadigra Nidama koji mu je velike probleme pravio na prve dve utakmice.

Mučenje je bilo što se ovo uopšte moralo igrati a svaka tekma na 60+ penala je mučenje, plus je ovaj rolerkouster iscrpljujući za bilo koju ekipu.

Ma nemam ja zamjerki na Lazića u odbrani, ali imam osjećaj da je u napadu čak i regresirao u nekom dužem roku, nego sam iskomentarisao na situaciju kad mi imamo neku prednost (tako nešto, 16 razlike ili slično) i par minuta do kraja tekme i on zapali trojku u 8. ili 9. sekundi napada, a vidjeli smo da nam treba mir, sigurni poeni i da nam ne treba ponovni ulazak u divljinu. Nakon toga u istom napadu nakon našeg skoka on ide na neki nelogičan ulaz. 

Bjelica je još i imao solidnih par minuta negdje na sredini prvog poluvremena sa onih par skokova i popravki tuđih brljotina (inače zna da bude još gori) ali generalno ja kad ga vidim da vuče napad nakon skoka ili kad ide na ulaz, pokrijem oči da ne gledam, čovjek kao da ima prekidač kad se isključi sa tekme, i to baš kad bi trebalo da je najoštriji. 

Ova tekma je mogla da bude gotova krajem prvog poluvremena da smo mi bili fokusiraniji na penalima ili da ovi nisu u jednom momentu imali da li 11/11 ili 13/13 sa penala, a onda smo ih vratili u život uz pomoć potpune blokade u napadu i uz pomenuto suđenje koje je preneseno sa utakmice Bileća-Gacko. 

Posted
3 minutes ago, bradilko said:

pa navijaće za zvezdu u finalu.tako sam razumeo ovu "diplomatsku" izjavu pavičevića 

tako sam i ja shvatio. znaju svi za koga ce on da navija, samo ajd bas ne mora da kaze direktno. 

Posted
1 minute ago, James Marshall said:

Ma nemam ja zamjerki na Lazića u odbrani, ali imam osjećaj da je u napadu čak i regresirao u nekom dužem roku, nego sam iskomentarisao na situaciju kad mi imamo neku prednost (tako nešto, 16 razlike ili slično) i par minuta do kraja tekme i on zapali trojku u 8. ili 9. sekundi napada, a vidjeli smo da nam treba mir, sigurni poeni i da nam ne treba ponovni ulazak u divljinu. Nakon toga u istom napadu nakon našeg skoka on ide na neki nelogičan ulaz. 

Ma, tada je vec bilo gotovo, uzeo je taj sut da se pocasti jer na celoj utakmici nije ni pogledao na kos. Nikad Lazic napadacki nije bio bitan igrac, samo ponekad kad ga potcene i ostave ga samog na sutu ume da veze po par trojki, uglavnom iz coskova. Ono po cemu je bitan za nasu igru veceras je isporucio skoro bez greske. Fali nam Dangubic mnogo, jebi ga.

Popravili smo dosta odbranu od pika u odnosu na pocetak sezone, to je jedino gde se bas vidi neki napredak. Narocito to izgleda dobro kad Bjelica nije na parketu.

Posted

I Alimpije je pohvalio Lazica.

Idemo u Moskvu na pripreme za finale ABA.

Posted

Ipak nisu pustili usporeni snimak one situacije kad su sudili faul Dobriću nakon blokade nad Vranješom. Gledam snimak nekoliko puta i deluje mi da nije bio faul. 

Posted

Pustili su snimak iza kosa. Nije bio faul.

Posted
11 minutes ago, BarryWhite said:

Ipak nisu pustili usporeni snimak one situacije kad su sudili faul Dobriću nakon blokade nad Vranješom. Gledam snimak nekoliko puta i deluje mi da nije bio faul. 

Pustili su snimak. Blokada cista kao suza.

Posted
8 minutes ago, MiddleClass said:

Pustili su snimak iza kosa. Nije bio faul.

Sad sam našao, ono je bila jedna od najsramotninih odluka sudije koju sam video. Nebitno ko je u pitanju ali kad se ovo sudi kao faul to ubija smisao gledanja košarke. 

Posted
1 minute ago, BarryWhite said:

Sad sam našao, ono je bila jedna od najsramotninih odluka sudije koju sam video. Nebitno ko je u pitanju ali kad se ovo sudi kao faul to ubija smisao gledanja košarke. 

Inace je Petek dosudio taj faul, da ne bude nekih komentara na etnicko poreklo Dragojevica. Evroligaski sudija.:laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...