Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Volim ja Lazića ali nije on baš najbistrija koka u jatu kad pričamo o razumijevanju igre i situacije. 

Ali zato ako je čemu vrijedilo ovo mučenje sa ovim šabanima to je što je Dobrić otišao stepenicu više, ovakve utakmice nema šanse da ne valjaju za razvoj igrača. 

Evo i čuvene motivacione poruke na klupi Mornara "stoka razlike"

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jel se sad vikalo hoćemo Kešelja

Posted

Bjelica uredno prespavao utakmicu. Totalni non factor.

Posted
Jel se sad vikalo hoćemo Kešelja
Jeste [emoji23]
Posted (edited)
14 minutes ago, harper said:

Da se jasu sudije pred finale po cenu da se ne odigra ako sudjenje ne bude posteno. Koji kurac je ovo, sramota je da nam se ovako sudi u ABA ligi.

Jbg Dosadili smo im, hteo bi i hrvatski ili crnogorski tim a mi im ne damo... Gledam Arrena HR strim, covek pukno od ljubomore, cak prica javno da se zadnjih godina sudi za nas... I potencirao kako se on to usudjuje rec, jelte...

Edited by assignment
Posted

neverovatan fenomen, da vec nekoliko sezona unazad mi bolje sudjenje imamo u el nego u aba ligi. :coffee:

Posted

Kešelj jedino da je ušao da namesti frizuru Lukovću, pa da opravda godinu ugovora

Posted

pokojni™ sretniji od Alimpija, veći kez ima od svih u CZ :lol: 

Posted
1 minute ago, James Marshall said:

pokojni™ sretniji od Alimpija, veći kez ima od svih u CZ :lol: 

jel on to rekao da nije u redu da daje prognoze jer je iz crne gore, ili sam ja lose cuo?

Posted (edited)

Dobro je. Ono kad se zaguzvala utakmica je bio test karaktera ovog tima i on je polozen, znacice im to za finale. 

Dobric je ubio azdaju, ima muda. Ne samo da ima snajper nego i dobre fizikalije, zakucava, lupa rampe, zna da igra. Mogao bi Obradovic da sprema novi milion. 

Mnogo ce nam nedostajati Dangubic za finale, on je zajedno sa Lazicem taj zid cvrstine jer u finalu ce biti fizicka kosarka, a i svaki igrac je zlata vredan u debilnom sistemu od 2 utakmice u 2 dana. 

Edited by samo_opusteno
Posted

Dobric je veceras spasao guzicu Feldinu i Bjelici pre svega a onda i Rocestiju i Enisu, trojica se nisu pojavila na utakmici a i Rocesti bi bio s njima u recenici da ga sudije nisu prozvale pa je imao onu minijaturu kad smo se poslednji put odvajali. Antica smo odlicno sacuvali za zavrsnicu, puca od snage zbog produzenog godisnjeg odmora. Protiv Buducnosti se bojim da ce starci morati da se pojave jer Podgoricani imaju duzu rotaciju a i kvalitetniji su tim od Mornara. Nije u redu da nam Dobric i Omic spasavaju sezonu dok je, recimo, Enis. nasao bas na ovoj utakmici da se duri na trenera zbog izmene iako je odigrao kao kanta a Feldin i Bjelica se uopste nisu ni pojavili u hali.

Posted

Da se Alimpijevic mozda usudi da krene sa Jankovicem od pocetka umesto Bjelice. Treba nam energija od pocetka protiv Buducnosti,...

Posted
2 minutes ago, assignment said:

Da se Alimpijevic mozda usudi da krene sa Jankovicem od pocetka umesto Bjelice. Treba nam energija od pocetka protiv Buducnosti,...

Ne verujem. Jankovicu pod hitno treba neki psiholog, on ili nije sam u glavi ili mu IQ ne premasuje broj cipela.

Posted
1 minute ago, harper said:

Ne verujem. Jankovicu pod hitno treba neki psiholog, on ili nije sam u glavi ili mu IQ ne premasuje broj cipela.

Mogli bi da probamo  Cirbes metodu, mozda mu jednostavno fali neka cica maca, lol

Posted
18 minutes ago, Joe D said:

jel on to rekao da nije u redu da daje prognoze jer je iz crne gore, ili sam ja lose cuo?

jeste :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...