Jump to content

KK Crvena Zvezda 2017/18

Featured Replies

hoćemo li to konačno imati od početka sezone rešeno pitanje četvorke?

sad samo da kapiten ode, a sve mi se nešto čini da od toga nema ništa.

Top bi bila pozicija 4. Baba 26min, Simon 10, Bolden 4min.

Edited by MiddleClass

Za Boldena pišu da ide u NBA.

Za Boldena pišu da ide u NBA.

Bolden će biti draft & stash, neće on niđe.

ra i cho na psihovoj zurci. sada sam vec siguran da je ono glasno kukanje kako para nema i sva drama kako ra odlazi bio smisljeni performans one veceri posle poslednje utakmice da bi se onda On pojavio i rekao kako ce ponuditi spas.

Edited by Nikodije

hoćemo li to konačno imati od početka sezone rešeno pitanje četvorke?

sad samo da kapiten ode, a sve mi se nešto čini da od toga nema ništa.

Зар није већ договорен Бамберг? #спасинасТринкијери

Ode nam drug Djenka za Rusiju, verovatno oprostio dugove I mi raskinuli ugovor.... Los pocetak...

nije raskid, himki platio obestecenje od tricavih 100k. to je otprilike najgora opcija za nas, ali dobro sto ce makar on najzad dobiti nekakve pare.

I Jović u Bajernu najverovatnije...

Jebiga, bez stabilnih prihoda stalno ćemo morati da potpisujemo ovakve ugovore, ali čak i to je napredak u odnosu na odlaske bez ikakvog obeštećenja (Cirbes, Miler...). Nadam se da ćemo zadržati Kuza i Lazića, najebali smo ako rasprodamo kompletan kostur tima.

jovic i djenka su imali klauzule da mogu da idu, tako da su bili nezadrzivi, lazicu je istekao ugovor, pa moze i on, kao i simon, pitanje je koliko se pitamo za kuza, cenim da i on ima klauzulu da moze da ide...

i neka idu, jbg, sta sad, na vrhuncu su. doci ce neki novi zeljni afirmacije u evroligi.

Sta je sa Simonovicem, jel mu istekao ugovor?

Guest
This topic is now closed to further replies.