McNulty Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Opet primamo 80+ od ovija levata. Zašto ovoliko bacanja jbt? Kakvo suđenje. Sent from my 5080X using Tapatalk
harper lee Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Ocu trojicu treba istamburati posle utakmice kao Vujosevic Jurasa.
harper lee Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Ovo bi vec bilo gotovo da ih sudije nisu vukle kao mrtvake. Ova namerna Lazicu je bila slag na gomilu bizarnih sudijskih odluka.
assignment Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 29 minutes ago, harper said: Je l' mi stvarno toliko nemamo uticaja da nas protiv crnogorskog tima krade crnogorski sudija usred Pionira? Reci mi da se salis ili ozbiljno? Mislim ne mogu da verujem, kakvo je to deligiranje ABA?!?
harper lee Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 13 minutes ago, McNulty said: Opet primamo 80+ od ovija levata. Zašto ovoliko bacanja jbt? Kakvo suđenje. Sent from my 5080X using Tapatalk Kriterijum koji odgovara slabijoj ekipi koja zivi od suta. Na utakmici Buducnost - Cedevita je bilo normalnije sudjenje u skladu sa trendovima Evrolige, ovo je cisto zajebavanje. Video sam da nam je SNS mladozenja skakao na sudije nakon zavrsetka poluvremena, trebalo bi da pozovu Terzu da im udje u svlacionicu.
harper lee Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 2 minutes ago, assignment said: Reci mi da se salis ili ozbiljno? Mislim ne mogu da verujem, kakvo je to deligiranje ABA?!? Ovaj celavi krupni je Crnogorac. Mislim, nije da ima veze, bar ne bi trebalo da ima, ali bas on je doneo dve cudne odluke na nasu stetu, faul Jankovicu u napadu i faul Omicu koji je dosudio s pola terena iako je Majkic bio ispod kosa i nije svirao nista.
assignment Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Lepo kazes ne bi trebalo da ima uticaja, stim sto u ozbiljnoj profi ligi to jednostavno ne sme biti tako, simple as that..
McNulty Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Biću miran jedino ako povedemo 25+ razlike. Sent from my 5080X using Tapatalk
samo_opusteno Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Ne valja, treba nam par koseva, uspavalo se sve.
harper lee Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Ovo je vec oruzana pljacka, ne sviraju im ni duple vise.
harper lee Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Tesko da cemo mi uzeti ABA ligu, izgleda smo malo dosadili crnogorskom lobiju pa i ako dobijemo ovo protiv Buducnosti nam se ne pise dobro. Mornar ni da je CSKA ne bi imao ovakvo sudjenje.
Recommended Posts