Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Opet primamo 80+ od ovija levata. Zašto ovoliko bacanja jbt? Kakvo suđenje.

Sent from my 5080X using Tapatalk

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ocu trojicu treba istamburati posle utakmice kao Vujosevic Jurasa.

Posted

Спрдња од суђења.

Posted

enis zavrsio sutem u stilu rocestija

Posted

Ovo bi vec bilo gotovo da ih sudije nisu vukle kao mrtvake. Ova namerna Lazicu je bila slag na gomilu bizarnih sudijskih odluka.

Posted
29 minutes ago, harper said:

Je l' mi stvarno toliko nemamo uticaja da nas protiv crnogorskog tima krade crnogorski sudija usred Pionira?

Reci mi da se salis ili ozbiljno? Mislim ne mogu da verujem, kakvo je to deligiranje ABA?!?

Posted
13 minutes ago, McNulty said:

Opet primamo 80+ od ovija levata. Zašto ovoliko bacanja jbt? Kakvo suđenje.

Kriterijum koji odgovara slabijoj ekipi koja zivi od suta. Na utakmici Buducnost - Cedevita je bilo normalnije sudjenje u skladu sa trendovima Evrolige, ovo je cisto zajebavanje. Video sam da nam je SNS mladozenja skakao na sudije nakon zavrsetka poluvremena, trebalo bi da pozovu Terzu da im udje u svlacionicu.:laugh:

Posted

Suđenje je kao da je... finale KLS :D

Posted
2 minutes ago, assignment said:

Reci mi da se salis ili ozbiljno? Mislim ne mogu da verujem, kakvo je to deligiranje ABA?!?

Ovaj celavi krupni je Crnogorac. Mislim, nije da ima veze, bar ne bi trebalo da ima, ali bas on je doneo dve cudne odluke na nasu stetu, faul Jankovicu u napadu i faul Omicu koji je dosudio s pola terena iako je Majkic bio ispod kosa i nije svirao nista.

Posted

Lepo kazes ne bi trebalo da ima uticaja, stim sto u ozbiljnoj profi ligi to jednostavno ne sme biti tako, simple as that..

Posted

Biću miran jedino ako povedemo 25+ razlike.

Posted

Ne valja, treba nam par koseva, uspavalo se sve. 

Posted

Ovo je vec oruzana pljacka, ne sviraju im ni duple vise.

Posted

Sta sada sudise Rocestiju, boze blagi

Posted

Tesko da cemo mi uzeti ABA ligu, izgleda smo malo dosadili crnogorskom lobiju pa i ako dobijemo ovo protiv Buducnosti nam se ne pise dobro. Mornar ni da je CSKA ne bi imao ovakvo sudjenje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...