pbg12345 Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 95ta nije njegova 2/6 ili 3/6 nije ni bitno daleko je to od katastrofe, ali je daleko i od standarda "te" reprezentacije, a realno™ daleko i od nivoa koje je postavio napujdani cacanin
Milosh76 Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Veceras protiv Mornara je besplatan ulaz, da li se uzimaju karte na blagajni ili se samo ulazi dok neko ne proceni da je puna hala?
booyaka Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Pa nista, uskoro cemo videti sta i kako. Ja sam blizi misljenju da Ra ima neke segmente u kojima je odlican ali da ce to slabo (tj slabije) dolaziti do izrazaja kada bude u jacem klubu koji ima na raspolaganju brdo igraca skoro istog (visokog) kvaliteta. A imas i primere tipa Mitrovica, koji je radio pod Ra godinama pa nije napredovao nesto. Sve to je i pitanje talenta i volje igraca. I na kraju, ima nesto i do kluba i okruzenja, atmosfere i navijaca. U Zvezdi su zadnjih godina mnogi igrali i trudili se maksimalno kako bi uboli jaci ugovor vani. Jel ima uopste igraca koji je posle Zvezde napravio korak napred? Jedino mi Guduric pada na pament (a tu isto ima mnogo do toga gde i kod koga je otisao) Svi ostali nisu ispurucivali i igrali kao u Zvezdi, oko koje je bio hype, pa rekord posete u EL, nadjacivanje himne i pobede nad xxx jacim tj skupljim timovima... Sada u Zvezdi nema vise tog hypa, ocigledno jos manje novca nego ranijih sezona, glavni nosioci su pred krajem karijere (nema tu vise cimanja za boljim ugovorom, jedino mozda Feldin, ali se do sada nije bas preporucio) mnogo mladih kojima je maltene prva EL sezona ozbiljne kosarke (Davidovac, Dobric i donekle Jankovic su pokazali neki napredak). U ovakvim okolnostima smatram da je Alimpijevic kao mlad i neiskusan trener odradio odlican posao sa 11 pobeda u EL To sto mi navijaci zelimo da nam tim i igraci kidaju za pobedu na svakoj utakmici je jedno, a surovi profesionalizam i raspored sa po 3 utakmica nedeljno na nas roster nesto drugo. Do sada jedino zameram nastup na kupu, ovaj revans kod Mornara i mozda 2-3 utakmice EL gde smo mogli/trebali dobiti (Bamberg u Pioniru npr)Slažem se i sa svakim zarezom.
Joe D Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 12 minutes ago, Apollo Creed said: dok se ne podavimo. 2 minutes ago, Milosh76 said: Odlicno +1
BarryWhite Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 25 minuta do početka a ljudi već sede na stepenicama.
KennyDalglish Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Stigla i grupa gostujućih navijača. Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
McNulty Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Ove divljake moramo rutinirati sve da igramo sa povezom na očima Sent from my 5080X using Tapatalk
samo_opusteno Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 (edited) Rocesti odlucio da veceras glumi glupana. Jankovic ga pak ne glumi. Edited April 2, 2018 by samo_opusteno
McNulty Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Odlazak Bjelice - jedan od prioriteta prelaznog roka Sent from my 5080X using Tapatalk
Recommended Posts