Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, harper said:

Kakav to napucani roster ima Zvezda u odnosu na Buducnost i Cedevitu? Kad smo kompletni i zdravi onda smo definitivno nesto bolji, pre svega zbog sirine rostera, bez Dangubica i ocigledno Antica tu smo negde. Jovanovic je imao strasan roster i to je Partizan krvavo platio u godinama posle toga. Pogledaj samo strane igrace koji su prosli kroz taj tim (posto su neki upravo to, prosli kroz tim), pogledaj domace igrace koji su tada vazili za talentovane a sada razbijaju gde stignu, ukljucujuci i reprezentaciju. Taj tim sad da se skupi omlatio bi Alimpijevicevu Zvezdu stoka razlikom. Dva klika, Laki, i na Vikipediji imas roster iz te sezone.

Plus milijun na ovo. Sramota je sa kakvim smo mi timom te sezone jedva usli u top 16 (pobeda nad prokomom u pioniru 61-59, da li se iko seca tog blamiranja) i zatim sluzili kao vreca za boks u istom. A finale abe protiv olimpije, koju je u toku sezone napustilo par glavnih igraca, na jednu loptu takodje nije nesto za preterani ponos. Sledecu sezonu ne bih ni spominjao, voleo bih da mogu da je amputiram iz secanja. Vlade jovanovic nije trener, nije to bio ni pre ni posle te nesrecne dvogodisnje epizode, i svako poredjenje bilo kog trenera s njim je neumesno. 

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Vlade Jovanović je trener. Đorđević je odličan trener. Žoc je vrhunski trener. 

Sve ove pretpostavke su stavljene pod budno oko ppp javnosti samo u poslednja 24h. Mene bi bilo sramota. 

Edited by theanswer
Posted

Kakva bre 24 sata, pa vec 6 godina znamo da li je jovanovic trener. Ne razumem o cemu govoris. 

Posted
3 minutes ago, theanswer said:

Vlade Jovanović je trener. Đorđević je odličan trener. Žoc je vrhunski trener. 

Sve ove pretpostavke su stavljene pod budno oko ppp javnosti samo u poslednja 24h. Mene bi bilo sramota. 

pa ono jeste po zanimanju trener, ali kog ranga ponajbolje govori njegova karijera posle partizana

mada ga meni nekako dodje i zao. cini mi se da je prerano gurnut u nesto za sta jednostavno nije bio dorastao i to ce ga izgleda kostati karijere. ne mora znaciti da bi imao karijeru da je isao drugim putem, ali paradoksalno to sto je u tom trenutku dobio na tacni ozbiljan el tim mu nikako nije pomoglo

a  i prilicno sam siguran da mu je ta uloga smisljeno dodeljena

Posted (edited)

Pa normalno, da bi mentor mogao da se vrati kao spasilac kad hoce. Kad samo pomislim da sam i sam progutao tu vasarsku foru i radovao se kad se dulo vratio, jer nisam vise mogao da gledam onaj pakao. 

Edited by Milogled Bluff
Posted
2 hours ago, Apollo Creed said:

Iskreno bih bio zadovoljniji sa duplo manje pobeda, a duplo više ovako kurčevitih tekmi...

Plus zilijun.

Posted

ma kako ne, oterali bi ga jos na pola sezone

to sto ekipa igra tako, nije mnogo do njega, vise je do selekcije

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

pa ono jeste po zanimanju trener, ali kog ranga ponajbolje govori njegova karijera posle partizana

mada ga meni nekako dodje i zao. cini mi se da je prerano gurnut u nesto za sta jednostavno nije bio dorastao i to ce ga izgleda kostati karijere. ne mora znaciti da bi imao karijeru da je isao drugim putem, ali paradoksalno to sto je u tom trenutku dobio na tacni ozbiljan el tim mu nikako nije pomoglo

a  i prilicno sam siguran da mu je ta uloga smisljeno dodeljena

Vlade je mnogo dobar lik i mnogo pametan covek, i kosarkaski i uopste. Samo jbg, da bi vodio ekipu moras da budes zajeban, da imas autoritet i nesto malo mangupsko, mislim da on to nikada nije umeo/imao. I mislim da bi kao neciji pomocnik mogao daleko da dogura, ali kao prvi trener, tesko.

Posted

prilicno sam siguran da sam to vec cuo od nekog ko ga poznaje

zato i kazem, jeste "izlizano", ali ako se na nekoga moze primeniti izraz izgoreo, to je onda on i ta situacija

nije posle lako raditi sa tim bremenom

i ruzno je sto se sve slomilo na njemu. nije on sam sebe postavio na to mesto. a tesko da bi neko na njegovom mestu u tom trenutku rekao hvala na ponudi smatram da nisam spreman za ovo. to je prilika koja se uglavnom pruza jednom u karijeri

Posted (edited)

Da je pametan, shvato bi da je puppet koji cuva stolicu. To sto nije pametan ne cini ga naravno losim covekom, i ja mu svakako zelim sve najbolje na licnom i svakom drugom planu, ali ostaje cinjenica da je ukopao klub za koji navijam onda kada je taj klub imao sve uslove da postigne mnogo. 

Zamisli da je covara recimo prosle ili pretprosle godine, kada ste imali one zverske sastave, za trenera umesto radonje postavio nekog zamlatu koji nije trenerao nikad nikog u zivotu. Zar ne bi bio ozlojedjen i psovao sve po spisku i onom ko je doveden i onom ko ga je odveo? 

Edited by Milogled Bluff
Posted

Eh i ti sad sa tim ukopao. Nije sam sebe postavio...

Posted

Pa ja i rekoh da nije. Ali postoji i nesto sto se zove formacijska odgovornost (a mozda i ne postoji nego sam ja to upravo sad izmislio, ali pogadja poentu i ostavlja te bez smislenih argumenata ( :fantom:) 

Posted (edited)

kako je pamcenje cudna stvar. vjerovatno ce na kraju ostati zapamceno kako je zvezda prosle godine imala zverski sastav, a mi se na pocetku sezone krstili levom i desnom da ce to da nam bude tim.

Edited by Timmi
Posted

klasicna sirotinja za novo takmicenje u kom je igrala. jeste li vi uopste svesni ko su igraci s kojima je zvezda usla u proslu sezonu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...