Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Jbte da mi je jednom videti da se neki trener ne prilagodjava automatski izmenama protivnika. Pa iskoristi prednost u napadu sta si se usro jbte. Jos Omic trpa kao blesav, e siso.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Omic :Hail:

Steta... bas smo dobri bili. :)

Posted

jebiga.odlicna zvezda.egal sa realom nije mala stvar

doncic majstor.omic odlican

Posted

A jbg Luka...

Ok, trudili smo se, Omic razvalio. imali smo ih, nekoliko sanse, protv glupost se ne moze... Odlicna partija Dobrica i Feldin se malo probudio...

Posted

Ono kad te pobedi klasa. Dobric ne uzima otvoren sut za pobedu vec ulazi u reket i dodaje Omicu, Doncic iz jednog driblinga je dize i ubacuje kao kap. Dve situacije u nekoliko sekundi koje opisuju sta znaci talenat u kosarci.

Nama bi u principu dobro dosle neke hokejaske izmene jer petorka sa Enisom i Jankovicem mnogo bolje izgleda u odbrani ali kad obojica udju u glupan mod u napadu zavisimo od toga sta ce da ubaci Feldin. Rocesti i Bjelica su jednostavno preveliki for za ekipe koje igraju protiv nas, petorke s njima dvojicom uglavnom nista ne mogu da odbrane.

Omic pokidao, tim pre nije bas najjasnije zasto ga je Alimpijevic menjao Davidovcem i to dok smo mi bili u napadu. Ocekivao sam neku akciju sa cetiri niska a zavrsilo se tako sto je Bjelica ispalio ciglu sa trojke, stoga je to snizavanje petorke ocigledno bilo trenutno pomracenje uma.

Posted

Bedak, Doncic vratio za Antica u Madridu.
Ipak konačno pokazan stav i zivina, steta sto nema spremnih Dangubica i Antica. Ako Omic ide posle Aba bice veliki hendikep za Kls.

Posted
4 minutes ago, harper said:

Nama bi u principu dobro dosle neke hokejaske izmene jer petorka sa Enisom i Jankovicem mnogo bolje izgleda u odbrani ali kad obojica udju u glupan mod u napadu zavisimo od toga sta ce da ubaci Feldin. Rocesti i Bjelica su jednostavno preveliki for za ekipe koje igraju protiv nas, petorke s njima dvojicom uglavnom nista ne mogu da odbrane.

koliko god su ovi bili glupani, ekipa je imala dobru energiju kad su bili u igri umesto dva penzosa. a mi cemo na energiju uvek pre dobijati nego na talenat u evroligi. nesto sto treba da se ima u vidu za ubuduce.

svakako nam je trebala ovakva utakmica u ovom trenutku.

Posted

Šteta, ali ipak je vrhunska klasa presudila. Takođe šteta što ovakav pristup nije bio protiv nekih slabijih ekipa, sigurno bi bilo još dve, tri pobede više ali ne verujem ni da bi onda bili u plej-ofu. Dobar zalet pred Mornare.

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

koliko god su ovi bili glupani, ekipa je imala dobru energiju kad su bili u igri umesto dva penzosa. a mi cemo na energiju uvek pre dobijati nego na talenat u evroligi. nesto sto treba da se ima u vidu za ubuduce.

svakako nam je trebala ovakva utakmica u ovom trenutku.

Naravno. Kad je Jankovic napravio one dve gluposti u napadu vec sam video Bjelicu na parketu i oprostio se od utakmice. Covek jednostavno ne moze, prespor je. Obojica na parketu su zlo, s njima nesto mozemo da odbranimo samo slucajno. Blueprint za to kakve igrace treba izbegavati sledece godine. Protiv ekipa koje u svakom trenutku mogu da izvedu pet napadaca, a takve su skoro sve u Evroligi, mi nemamo kvalitet da se izborimo s jednim totalnim krshem u odbrani. Mi smo i sa Markusom one sezone u Evroligi igrali za utisak, jace ekipe su nas sve oprale po dva puta.

Posted

Skupo vas je koštala odluka da u sezonu krenete sa neafirmisanim domaćim igračima i strancima kojima je Srbija trebalo da bude odskočna daska za neke jače lige.

Posted

Iskreno bih bio zadovoljniji sa duplo manje pobeda, a duplo više ovako kurčevitih tekmi...

Posted

Da, i ja imam utisak da smo previse utakmica u el tankovali i odigrali rekreativno, tako da mi je ukupan utisak naseg ucesca losiji nego sto to pokazuje broj pobeda.

Penzos bjelica mislim da je zrtva promenjene uloge. Od rezervne petice koja igra 15 minuta postao je glavna cetvorka sa 25 minuta. Ne verujem da mu je ta promena statusa prijala, posebno ne u ovakvom kalendaru. Ne znam da li je alimpije prosto tvrdoglav, ili su visoki igraci lose selektirani na pocetku, pa nije moglo drugacije. Ja bih najradije gledao na 5 omica i bjelicu.

Imam utisak da rocesti bojkotuje tim i da glavom vise nije u klubu, takav mi je njegov govor tela. Ostali u granicama svojih mogucnosti sa pojacanom energijom i vise krvi u odnosu na prosle dve utakmice

Posted (edited)

nista ovo nije iznenadjujuce, i pre nego sto je sezona pocela, cho je smenom rao i dovodjenjem alimpija odradio kamikaza potez, al pod maskom™ dont worry sve je pod kontrolom.

u tom smislu, ovih 11 pobeda  u el, su ne uspeh, nego mega ultra giga uspeh, samo sto je to u ovom trenutku bitno za nas koliko i cena krompira u burundiju.

sve ce pasti u vodu, i totalno cemo se raspasti ukoliko ne osvojimo abu,  a nama ce problematika biti i da kazemo uci u finale abe.

bottom line stabilno smo ko uranijum.

vratili smo se u neslavna doba, gde se vec na pola sezone a nakon zavrsetka nastupa u nekom od europskih takmicenje, komentarise kako su stranci glavama out, ili kako ce otici pred kls itd... 

normalno spremna je i zrtva u slucaju pu pu neuspeha, al tesko da bi bilo ko sa dve vijuge u mozgu mogao to da proguta kao pravu istinu.

komentarisati alimpija kao krivca i da li je uopste kalibar za zvezdu je takodje passe, al cinjenica je da ni robija sa ovim sastavom u el ne bi imao 10 pobeda, a i ra je ruku na srcu, imao 2-3 opasna faila, pre nego li nas je brendirao kao klub u el.

alimpije svakako nece imati taj luksuz, a kao sto rekoh pravi krivac ne bi bio alimpije vec cho.

tuti fruti, cinjenica je nemamo domintatan tim da mozemo da kazemo da cemo se prosetati kroz abu, al imamo tim koji ima dovoljan kvalitet, da uz kuraz koji smo tokom sezone ispoljavali, mozemo da osvojimo abu.. al ne treba zaboraviti da povrede dangube i pera, plus nenormaln pritisak koji ce biti nad igracima, nisu olaksavajuca okolnost.

no, bumo vidli, lopta je okrugla, al ako nasi decki pokazu karakter, mi cemo biti ti koji se pitamo, kako u polufinalu tako i u finalu. :coffee:

Edited by Shaq
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...