Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ali ne treba lomiti preko koljena odmah, jutro je pametnije od veceri. 

Posted

Ко касно бразду заоре- у јесен чичак обере...:fantom:

Posted

Bice mnogo zajebano protiv mornarskog Bara u ponedeljak.

Simpatizerski Pionir ce morati da progovori glasnije nego inace, i da se nadamo da ce Feldin da odigra jednu od onih utakmica gde ga ide a Nidam suprotno od toga. Danguba mnogo nedostaje u ovom moru kosarkaski glupih igraca, a i 1 je od retkih koji igra odbranu. Jankovic mi ne bi zaigrao dok ne prodje test inteligencije.

Posted

Паметни људи уче се на туђим грешкама, будале на властитим...

Posted

Pred zoru se mrzne

Posted

Ништа није тако лоше да не може бити горе

Posted

Ništa, moraćemo da popravljamo utisak protiv Reala [emoji41]

Posted

Ma dobicemo ih lagano, kao sto smo i prvu. Ali ovaj tim se pogubi na svakom tvrdjem gostovanju, znaci protiv Buducnosti smo ga ugasili padne li Pionir.

Posted

Mislim da ce cedevita proci, i zivo me zanima kako cemo da cuvamo nikolsa. Verovatno ce alimpije prvi put morati da zaigra small ball. U suprotnom ocekujem da ovaj bude na 25 ppg u seriji

Posted
19 hours ago, harper said:

A sto je ova utakmica bitnija od one u Pioniru protiv iste ekipe?

bitnija je zato sto donosi vise odmora pred finale play off-a, donosi sigurnost i mirniji ulazak u najvazniju seriju meceva u sezoni. bar se ta prica ponavlja od pocetka, da je aba prioritet i da je tim projektovan pre svega da osvoji aba. bitnija je jer nesto konkretno odlucuje.

obe utakmice protiv buducnosti u prvom delu lige su izgubljene, a imale su status bas vaznih. isto vazi i za kup. pogotovo kad se uzme i utakmica sa borcem pre toga. el nije bitna, ali i tu je bilo utakmica koje se ocekivalo da budu dobijene. naravno bilo je i neocekivanih pobeda, ali one nisu bitne.

Posted

sa druge strane prva nije donosila nikakav dodatni odmor, mogli smo je lepo izgubiti

Posted (edited)

Nisam hteo nista da pisem direktno posle utakmice, nego da ladne glave jos jednom razmislim...

Ali, da se ne lazemo ili tesimo, ovo nije dobro.

Takodje smatram da nikakvo, ama bas nikakavo izvinjenje ili objasnjenje ne opravdava ovakav poraz/predstavu...

Jedno je sut koji te ne ide tog dana, ali smisljeni napadi, zelja u odbrani, pritom organizacija u napadu/odbrani, kretnje, koncetracija su druge stvari. Ako to imas, dobices ove indijance i bez suta. Po stranu sto su im iz prve petorke tri igraca proveli bukvalno ceo mec na terenu. Svako je prolazio na polaganje kako je hteo, a kada krenu ovi nasi  nabiju se  u dva protivnika i bace ciglu ili izgube loptu....

Na nekim utakmicama (kojih je sve vise a postalo je ocigledno na kupu) mi ne delujemo lose, vec kao najveci amateri, kao grupa igraca koji igraju prvu utakmicu zajedno... A isti taj tim skupi 11 pobeda u EL.

Jel zna neko kada su videli zadnju platu?

Mozda je ovo bila zadnja "opomena" igraca prema upravi? Ne znam lupam...

A mozda se skupila grupa igraca koju blago receno zabole patka za sledecu sezonu i sta ce biti sa KK Crvena Zvezda.  A to su joj skoro sve glavne violine koje su pred krajem karijere ili su vec zavrsile karijeru.  Ne cimaju se previse da bi zabili bolji ugovor vani (Pera, Milko, Rocesti)  Feldin, takodje a i cak ako mu to jeste cilj onda ga ovako sigurno nece ispuniti.

Pri tom imas mladog trenera, dosta mladjih kojima je ovo prva ozbilja sezona (Dobric, Jankovic, Lessort, Enis)

Edited by assignment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...