Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Pero igra cetvorku iz nekog razloga u zadnje vreme. ima tu kurcobolje bez sumnje, ali ima i da je prematoreo za ovo sto je Alimpije zamislio sa njim.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Just now, Heaviside said:

Pero je izgleda mislima već u penziji. Valjda će da se trgne u finalu, mada to ne ide baš tako na dugme, ali iskusan je. U suprotnom će njegov dolazak biti promašaj. Videli smo u prvom delu sezonu u EL da može da odigra vrhunske segmente. 

S obzirom na to koliko para je uzeo nije on promasaj sve i da ne igra utakmice vec da samo radi s centrima na treningu ali ovako kako igra posle povratka bukvalno je non factor na utakmicama, sto se ucinka tice. Ima malo i do toga da je dolaskom Omica prebacen na cetvorku a on to odavno ne moze da odradi nogama, osim ako protiv njega nije Felipe Rejes.

Mene mnogo vise brine to sto Dobric vec neko vreme ne igra nista, narocito u odbrani, s obzirom na to da je Dangubic povredjen.

Posted

Sudije su namirisale da cemo preko Omica pa vise nema faula na njemu.

Posted
2 minutes ago, renne said:

Šta sve ovi sude

Neverovatno. Ono sto sam ja brojao Vujosevic je vec cetiri faula napravio otkako je pocelo poluvreme a nijedan mu nije sudjen.

Posted (edited)

sumnjam da on ima volje da radi na treninzima sa ovom trojicom kada ga zabole da se iscima u polufinalu plejofa. Al u pravu si da ne može biti promašaj za te pare, mada je završnica aba ipak glavni razlog zašto je tu.

Edited by Heaviside
Posted

Sad čist faul nad Lesorom nije suđen

Posted

rocesti ocajno igra. nije ni do voljnog momenta danas, ni jednu dobru odluku nije u stanju da donese na terenu.

Posted

Teško mi je da poverujem da slučajno ovako sude. Možda me je Ćoki hipnotisao

Posted

Jes ročesti očajan. jbg predugo je ladio jaja, ne vraća se u formu čim poželiš.

Posted

Kakva oruzana pljacka. Jebo vam pas mater, posto je Cedevita dobila sad mora i ovde treca da se igra.

Posted

Vujošević ima carte blanche u drugom poluvremenu. Serem se u kriterijum koji kompenzuje kratku klupu.

Posted

lazic poceo da igra odbranu kao napad

Posted

Kakve koseve primamo, zajebavanje na granici cirkusa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...