Joe D Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Ako nam Ojo i Ristic budu centri necemo odbraniti ni jedan napad sledece sezone
booyaka Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Ojo nije kvalitet ni za Eurocup. Pravi se račun bez Prvog krčmara Srbije, prvo da vidimo sa koliko raspolažemo pa da pričamo. U svakom slučaju, ne verujem da će potrajati ova "seci uši krpi dupe" priča, ako ništa Žordi će izgubiti strpljenje.
Apollo Creed Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 22 minutes ago, Joe D said: Ako nam Ojo i Ristic budu centri necemo odbraniti ni jedan napad sledece sezone Zanemarljiva razlika u odnosu na ovu sezonu... Najveci problem je na klupi realno,Alimp je klinac, evidentno je da ga niko od starije ekipe ne jebe 2%. Već duž vremeJuče je Ročesti zaslužio da popase svlačionicu-ovaj ne sme ništa da mu kaže, a sere non stop Lesoru, Jankari, Enisu...to je taj rang. Ćoki mu sedi pored klupe.Kakav crni autoritet...fmp nivo trenera...
Joe D Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Razlika uopste ne bi bila zanemarljiva, i nadam se da neces biti u prilici da se u to i uveris.
Apollo Creed Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Ma, jedva čekam da se završi ova sezona, o sledećoj ni ne razmišljam...
Nikodije Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 i ja se nadam da ojo nije nikakva opcija za zvezdu, mozda pre to bude ovaj decko iz australije sto je sada dosao u fmp, deluje mi da tu ima vise kosarke, ovako na prvi pogled
Dankan Ajdaho Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 11 hours ago, Apollo Creed said: Zanemarljiva razlika u odnosu na ovu sezonu... Najveci problem je na klupi realno,Alimp je klinac, evidentno je da ga niko od starije ekipe ne jebe 2%. Već duž vremeJuče je Ročesti zaslužio da popase svlačionicu-ovaj ne sme ništa da mu kaže, a sere non stop Lesoru, Jankari, Enisu...to je taj rang. Ćoki mu sedi pored klupe.Kakav crni autoritet...fmp nivo trenera... Pojenta™ Dečko nema apsolutno nikakav uticaj na tim kao ni trunku autoriteta i odatle startuju svi problemi.
booyaka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Suva činjenica je da cela sezona staje u ovih nekoliko mečeva u PO ABA i od njihovog ishoda zavisi konačni sud o radu i uspehu tima. Sve ostalo su nagađanja na nivou tabloidnih tračeva o kojima nijedan iole ozbiljan ljubitelj sporta ne bi trebalo da se bavi.
Heaviside Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 (edited) Pa sad, ne znam da li sam ozbiljan ali sam definitvno ljubitelj sporta i volim da gledam tim za koji navijam cele sezone. Taj stav da je samo krajnji rezultat bitan više priliči zagriženom navijaču nego ljubitelju sporta. Ja sam morao da primenim tehnike samodiscipline da ne bih prebacio kanal na velikom broju zvezdinih utakmica u EL ove sezone, poslednje dve na primer su mi baš teško pale. Ne idem u halu jer ne živim više u Beogradu. Osećam se izneverenim jer je evidentno da ekipa ne daje sve od sebe da meni kao konzumentu ponudi kvalitetan proizvod. Nije tu Alimpijević ništa kriv. Dovedeni su iskusni igrači sa pedigreom, a iz kluba konstantno stižu poruke da je EL nebitna. Nije on čovek kriv što je mlad, bez ikakvog relevantnog iskustva i samim tim bez autoriteta kod igrača sa ozbiljnim karijerama iza sebe. edit: i bolesni raspored i format takmičenja imaju uticaja. Nije zvezda jedini klub koji ima ovakve odvratne utakmice, mada mi se čini da ih ima češće od ostalih klubova. Edited March 24, 2018 by Heaviside
booyaka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Što se mene tiče, prvenstveno sam veliki ljubitelj košarke, volim da vidim kvalitetnu utakmicu između dva random tima, a i istovremeno zagriženi navijač Zvezde (ne i ostrašćeni) i mislim da jedno ne isključuje drugo.Što se ovog drugog napisanog sa velikim delom se slažem, plaćamo cenu toga što nemamo A licencu i što je nakaradan raspored, idealno bi bilo da se PO ABA lige igra po završetku regularnog dela EL, ali to ne bi bilo u redu prema ostala tri tima učesnika PO... Otud i ovakve negledljive EL utakmice, uvek treba imati u vidu da je ovo tek druga sezona u ovom formatu EL i timovi nemaju do kraja predstavu sa čime će se suočavati tokom sezone. Uz sve to tektonski poremećaj u sastavljanju tima gde su dovedeni s jedne strane igrači koji su prošli svoj prajm i iz ove perspektive više je njima učinjena usluga što im je omogućeno da završe karijeru u dresu Zvezde nego što su oni doprineli svojim igrama i uticajem sazrevanju tima. Mogu samo da se nadam da neće biti toga sledeće godine i da će nosioci biti igrači u najboljim godinama i spremni da doprinose cele sezone.
Heaviside Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 (edited) Slazem se sa svime iz poslednjeg posta. Hteo sam da kazem da ce meni kao gledaocu ova sezona ostati u losem secanju i u slucaju da osvojimo ABA jer je tim bio negledvljiv u velikom broju utakmica u takmicenju koje mi je najveci gust da gledam i na kome se zasniva koncepcija kluba. Edited March 24, 2018 by Heaviside
Recommended Posts