Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

kazu™ da je dangubic zavrsio sezonu

Edited by Nikodije
Posted
3 hours ago, Nikodije said:

Rip i njegov brat blizanac napravili su cudo, svaka im cast. Krs tim sa krs igracima, popice sutra stoka razlike, al propisno su se popisali po raznim institucijama ex yu kosarke koje su imale nekoliko puta veci budzet od njih, ili ekstratalentovane™ buduce nba zvezde, a oni imaju vukotu pavica, borisa bakica i slicne, uz dva no name americka revolverasa. Bravo rip

pa sad bas da je cudo i nije

ne znam odakle ti ovo za budzet(e). ponajmanje volim o tome razgovarati posto zaista nemam informacije, ali mi deluje preterano ovo sto si napisao. imas neki izvor?

Posted
3 hours ago, Nikodije said:

kazu™ da je dangubic zavrsio sezonu

sranje, sto zbog ekipe, sto zbog njega

bas juce sam hteo pitati za njegovo stanje pa zaboravio

Posted

Otkad Danga ne igra? Kad se to povrijedio?

Posted

ima mesec dana

od kupa jos ne igra

Posted
14 minutes ago, MiddleClass said:

Otkad Danga ne igra? Kad se to povrijedio?

kad nije...:fantom:

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

pa sad bas da je cudo i nije

ne znam odakle ti ovo za budzet(e). ponajmanje volim o tome razgovarati posto zaista nemam informacije, ali mi deluje preterano ovo sto si napisao. imas neki izvor?

Pa bas da imam neki pouzdan izvor - nemam, imam odokativnu™ metodu, posto se moze pretpostaviti da nijedan igrac mornara nije skup, jer su uglavnom anonimusi, ili su otpisani iz prethodnih klubova i tesko da je za bilo kim od njih bila pomama koja bi im nabila cenu. Da li su bas duplo jeftiniji od partizana, olimpije i cibone, mozda i nisu, ali svakako nisu skuplji. Pride nemaju nba prospekte, dok misko ima barem trojicu (dakle mega je odgovor na theanswerovo pitanje, iako me cudi da on ne zna koji aba klub pravi igrace za nba, ili zna ali se pravi lud i troluje). Sve u svemu 2 ripa su odradili odlican posao, to je sustina

Posted

Dangubi sve najbolje i da se potuno oporavi!

Posted

+1

i da mu misko na leto nadje neki angazman u pecalbi

Posted

jebiga, dangubic je konacno odigrao sezonu kako treba u kontinuitetu. od kad je nasao formu, bio je verovatno sveukupno najkorisniji nas igrac, ali se stvarno nadam da ce da ode negde. znas da nece moci da bude zdrav cele sezone i da ce da te njegovo odsustvo sahraniti u nekom trenutku. sto kazu, best ability is availability.

Posted

Dajte potok za nas s jeftinijim besplatnim ulaznicama. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...