Nikodije Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) Bice puno protiv mornara, ulaz za dz. Da naplacuju regularnih 300 dinara, dosli bi samo sezonci. A kada bi na ulazu delili sendvice, mogli bi arenu da napune. Uopste ne znam sta da mislim o ovom timu zvezde, u nedelju dana dve sasvim razlicite slike, od beskarakterne grupe gradjana, do nba zverinja. Bas cudna sezona. Edited March 16, 2018 by Nikodije
cvrlle Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) 10 minutes ago, MiddleClass said: Takve oscilacije su do trenera najvise. uglavnom se slazem ali se mora istaci i to da trener daje svoj trenutni maksimum i uzevsi u obzir pod kakvim okolnostima je pravljena ekipa i u kojim uslovima i pod kakvim pritiscima radi za sad su rezultati i vise nego zadovoljavajuci a trener kao i celokupna ekipa zasluzuju bezrezervnu podrsku a ne bojkot! Edited March 16, 2018 by cvrlle
Malvo Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Ima dosta faktora. Novi trener i tim koji se jos uvek nisu primili medju publikom, maltene smo vec ispali, oscilacije u igri, neatraktivan protivnik, najverniji bojkotuju, karta hiljadu dinara... Videcemo kako ce do kraja izgledati protiv Reala i Fenera, tu bi vec sve manje od pune hale bilo porazavajuce.
Mil@n Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 A što su oscilacije do trenera? Trener jedino može da faila u motivaciji, ali sa ovolikim brojem utakmica i razlikom u kvalitetu EL i ABA ovakve oscilacije su jednostano neminovne i nemoguće ih je izbeći. Za ovo što je uradio do sada, Alimpijević je imho premašio sva očekivanja. Ako osvoji ABA, biće ovo početak iz snova za njega i odličan rezultat za klub. Iako na momente umemo da odigramo i izgledamo dobro, ovaj tim ima dosta svojih limita i igrača koji i dalje jako osciliraju u formi. Očigledan primer je Feldin koga bukvalno nema nigde pa da 30 i sl. Bjelica ume da bude odličan pa maši 3 zicera za redom, Ročesti uzima dosta šuteva, ali nekad ni njega ne ide. Lesor (po meni kontantno napreduje) takođe ume da izgleda jako loše, al ii da bude jako koristan. Imajući sve u vidu, Alimpijević radi radnju odlično. Sezona zavisi od ABA i tu će se pokazati i on i tim.
Shaq Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 koga vise bole qrtaz za odsustvo dileja? naravno da igraci zasluzuju punu halu, al kad je vec takva situacija kakve je, bolje i 4k ovih navijaca nego ovih 4k +3k dileja. a da ne govorim da je i tih 4k za vecinu el timova nedostizno, ne znam kojim to dekretom je ustanovljeno, da je sve sem 10k na utakmicama zvezde, kataklizma?! :coffee:
Joe D Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 sece brate, pisi fantom umesto coffee za smajli koji trazis.
Ratamahatta Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Je l' mi to igramo sad protiv RIP-a ili protiv brudera? Ko je bese provalio da je on pokojni?
harper lee Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 7 hours ago, Mil@n said: A što su oscilacije do trenera? Trener jedino može da faila u motivaciji, ali sa ovolikim brojem utakmica i razlikom u kvalitetu EL i ABA ovakve oscilacije su jednostano neminovne i nemoguće ih je izbeći. Za ovo što je uradio do sada, Alimpijević je imho premašio sva očekivanja. Ako osvoji ABA, biće ovo početak iz snova za njega i odličan rezultat za klub. Iako na momente umemo da odigramo i izgledamo dobro, ovaj tim ima dosta svojih limita i igrača koji i dalje jako osciliraju u formi. Očigledan primer je Feldin koga bukvalno nema nigde pa da 30 i sl. Bjelica ume da bude odličan pa maši 3 zicera za redom, Ročesti uzima dosta šuteva, ali nekad ni njega ne ide. Lesor (po meni kontantno napreduje) takođe ume da izgleda jako loše, al ii da bude jako koristan. Imajući sve u vidu, Alimpijević radi radnju odlično. Sezona zavisi od ABA i tu će se pokazati i on i tim. Imamo previse bitnih igraca koji su dobar deo karijere proveli u modu biranja utakmica a ovi mladji posto ne mogu da nadoknade prilagode se matorima. Ako protivnik na svom terenu ode na dvocifrenu razliku to je to sto se nas tice, nekoliko igraca se jednostavno preseli glavom u svlacionicu da vide koja je sledeca utakmica. Njihov ugao je drugaciji od naseg, oni odigraju 80 utakmica a mi ih odgledamo. Njima je jedna utakmica od 80 samo prolazna tacka, nama je svaka koju u tom trenutku gledamo prva i jedina. Neki trener bi mozda mogao da promeni taj stav prema igri ali Alimpijevic nije taj trener, nema dovoljno autoriteta. Ni Sferopulos sinoc nije mogao da spreci svoje vedete da na svom terenu i pred svojim navijacima jednostavno puste utakmicu niz vodu i dozive blamazu. Interesantno je da ove sezone generalno ima mnogo vise tankovanja nego prethodne, valjda su se treneri posle iskustva iz prve godine malo prilagodili formatu takmicenja pa kalkulisu obilato. Jako cvrste ekipe poput ove dve grcke ili Fenera, na primer, povremeno dopustaju sebi teske poraze od 20 i kusur razlike protiv ekipa od kojih su nacelno bolji. Olimpijakos je da se ja secam ove godine bar tri puta poginuo preko 25 poena razlike, ne mogu da se setim kad se tako nesto desilo poslednji put.
ZokiAsov Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 8 hours ago, Plajvi said: Je l' mi to igramo sad protiv RIP-a ili protiv brudera? Ko je bese provalio da je on pokojni? Ja sam ga prerano saranio.
Nikodije Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Rip i njegov brat blizanac napravili su cudo, svaka im cast. Krs tim sa krs igracima, popice sutra stoka razlike, al propisno su se popisali po raznim institucijama ex yu kosarke koje su imale nekoliko puta veci budzet od njih, ili ekstratalentovane™ buduce nba zvezde, a oni imaju vukotu pavica, borisa bakica i slicne, uz dva no name americka revolverasa. Bravo rip
Recommended Posts