1n54jd3r Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 kako bezmuda zvezda...Lesor nastavlja da izgleda tragikomicno
assignment Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Opet smo u Bamberg modu, neverovatno sta mi "igramo" Nista od napada, samo trojke sutiramo, sem Rocestija niko nista ne pogadja.... Izgledamo kao tabla posle Tomicevog zakucavanja...
1n54jd3r Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Izem ti ovakve utakmice gde izgubis zelju da gledas drugo poluvreme...
salerokada Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Dobar smo tim za razigravanje ovih ekipa koje su u kanalu.Prvo Efes, pa Bamberg, sada Barselona
Goranz Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Veća je krivica ovih iz Barselone što su zapeli toliko da pobede. Nema tu sporta.
MiddleClass Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Mora da je Coki ostao duzan alavom Pesicu koju stotinu...
samo_opusteno Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Neverovatno je da protiv Unikahe odigramo solidan mec sa dobrom odbranom i kad pomislis da ce to malo da ih trgne protiv Barselone delujemo kao da su izasli na teren posle masovne tuce u svlacionici. Kenja nas glede Aba, em se Partizan izglupirao neulaskom em je Mornar ostao bez Lukovica. Doduse ni uz sve to ne mogu ovu ekipu da vidim sa prstenom, deluju kao mina koja ceka da pukne.
Apollo Creed Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Sa druge strane-i Budućnost i Cedevita već neko vreme ne igraju ništa tako da ono... Ne bih se uzbudio previše ni da ne uzmemo ABA-u- ako ćemo EL da igramo ko ove sezone koji ćemo tamo... Potpuno protraćena sezona, sem Davidovca nismo porodili nijednog igrača ( a i on je realno neki 7,8.igrač u najboljem slučaju), ostaćemo bez 80% tima u prelaznom roku, ostaće Alimp...prilično :meh startna pozicija.
samo_opusteno Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Ja bih se "uzbudio". Ovaj sistem je sranje ako nisi konkurentan, imamo skor 10-15 a deluje da imamo 5-20 jer smo podjednako daleko od PO. Tesko je biti konkurentan u ovom sistemu, prosla sezona je incident. Ipak uz sve to EL donosi kakav takav kesh i garancija je nekog solidnog tima jer ces uvek ubosti 2-3 igraca ispod cene jer hoce da igraju EL, a i ovakvi kakvi smo ove sezone imamo skalpove Reala, Olija, Barse, Makabija...
Recommended Posts