elementary Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Kao što sam rekao ,nismo iskoristili šansu i popijemo trojku.Bjelica odigrao fenomenalno za Budućnost.Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
FPLS Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Kakva odbrana, sunce ti poljubim. Jbg, teraj dalje
Jozef K. Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Još jednom je Džikić pokazao da je tata za Alimpija.
Wilde Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Jebiga, nismo došli da pobedimo. Došli smo da nam se poklone.
Joe D Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 10 minutes ago, Wilde said: Jebiga, nismo došli da pobedimo. Došli smo da nam se poklone. nisam stekao taj utisak. kad svi pogadjaju se spolja jako je tesko organizovati odbranu. i opet bismo dobili da feldin i milko nisu prdnuli u cabar veceras.
assignment Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Ma ok, nije smak sveta ovaj poraz, pogotovo ako se uzmu u obzir neke stvari, Buducnost je imala sut za tri koji jednostavno nije normalan, kao npr Bjelica protiv Partizana pa x 5, na kraju dali koliko 17 ili 18 uz procenat od skoro 80%. Sigurno je dosta suteva bilo kao otvorenih, ali dosta dalekih i ne bas lakih... Ja ih ne pratim i neznam koliko je to normalno za njihovu igru. Nisu isle nikakve reprize ali mislim da je bilo brdo faulova koji i nisu bas morali biti svirani nama a neki su trbali bogme i njima ali sve u svemu, skoro pa nebitna utakmica rezultatski gledano.
salerokada Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Još jednom je Džikić pokazao da je tata za Alimpija. Još jednom? Kao prošle sezone u polufinalu KLS plej ofa?Sa ovim njihovim procentom šuta za tri nije bilo realno dobiti, a opet smo bili na posed razlike.Mene su nervirala ona njihova šetanja po reketu.Što je Davidovac onako malo igrao u četvrtoj?
Joe D Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 inace, dangubic je imao nekoliko izuzetnih poteza u napadu, potpuno drugi igrac u poslednjih mesec dana.
Recommended Posts