Jump to content
IGNORED

Serie A 2017-18

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted
39 minutes ago, MiddleClass said:

A bili su simpaticna ekipa!

Pa dobro bar su vam protiv Torina 3 boda sigurna

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

368

• Meazza

242

• MiddleClass

231

• gervasius twinkleminkleson

199

Posted

Miha ptica selica Kalca - pominje li se sledeca stanica?

Posted

Можда је вријеме да Милан исправи своју грешку ...

Posted

Mnogo verovatno da Gattuso posle nekog kiksa npr. protiv Krotonea odleti sa klupe. Ali sta ce tamo Miha, ne znam i ne verujem da bi on primio neki takav klub bez nekog plana i pokrica troskova... Mozda pre neku Genovu

Posted

Gattuso je otprilike Mihajlovic za siromasne. 

Mislim da bi Mihajlovic trebalo da nadje neku nisu, tipa preuzimanje timova koji se bore za opstanak u zadnjih 10 kola ili tako nesto

Posted

Ja bih uzeo nazad Mihajlovica, bar do kraja sezone. Doduse ne sada kad je vec dosao Gattuso, jer je to previse tumbanja i neozbiljnosti, ali da je tajming bio bolji...
Gattuso je poceo da radi na izgradnji timskog duha, i to je prva stvar koju Milan mora da sredi, a cini mi se da Miha podjednako ume to da radi, plus zna i nesto taktike.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
18 minutes ago, crtamOrasi said:

Ples :D

Samo se ti zezaj, kad 1 Mihajlovic dodje u Romu nece ti biti do sale :1_grinning:

Posted

Mislim da je takav razvoj stvarno nemoguć [emoji3]

Ne zato što smo gadljivi na četnika no što mislim da će se hipster-dabar zadržati malo duže na klupi.

Posted

A mihajlović stvarno ne vidim kako bi opet mogao da zaluta na klupu pretendenta na visok plasman.

Posted

Pravili su krupni igrači i veće brljotine. Zato je i rube dvanaest puta zaredom prvak, do duše :D

Posted (edited)

Miha je trener za sredinu tabele, to mu je nisa, cilj, da nema cilja...

Dobar derbi u Firenci, Inter plesao u misjoj rupi, bilo bi lepo da se Viola konacno podigne, u narednim sezonama da budu u prva 4. Ovo je bilo razbijanje u drugom poluvremenu. Otkad ih je Bajern sjebao u onoj osmini finala LS nikako da opet krenu.

E. Mislim da je ipak najveci hipster trener Fiorentine :)

Edited by W.F.C.
Posted

Sta bi sa Interom? Posle onako mocnog niza bez poraza, evo ih mesec dana bez pobede.

Posted

Chiesa izrasta u dobrog igrača.
Imao je juče jedan baš lep potez, kad je prijemom izbacio mislim Santona, ali onda nije najbolje pucao.