June 17, 20177 yr Author Bolji smo, oni imaju samo bolje driblere. Samo malo više smirenosti u završnici i mogli smo da vodimo već sa 2:1
June 17, 20177 yr Deluje mi da se čavric ukakio ovde. Na usporenom je imao prednost. Barem tako izgleda
June 17, 20177 yr Nesiguran golman, ne uliva povjerenje saigracima i svaki prekid je sansa za njih. Lik koji krene pa stane na svaku visoku loptu...
June 17, 20177 yr Jbga, lepa asistencija golmana, lik sam ko duh na pet meteri i zasluzena kazna. Mi smo drugi deo poluvremena igrali nekako jebacki, na prvu, al svaki pas je bio prejak, osim onog kad se djuka malo obruko.
June 17, 20177 yr Mislim da mu krstenica ne dozvoljava. Рајко може још да игра. Има 22 године. Можемо ми ово да добијемо.
June 17, 20177 yr prenosi skysports. moze li to negdje da se gleda u nekom hd-u? http://www.livefootballol.me/channels/sky-sports-1-acestream.html za acestream je. nije bsas full hd ali je dosta bolji od ovih obicnih streamova i fino sljaka. Edited June 17, 20177 yr by cvrlle